Din inimă pentru Maria Vacarciuc

20,584 EUR Din 45,000 necesari
46%
1539 Donații
127 În cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Maria Vacarciuc
Vârsta 33 ani
Suma necesară 45,000 Euro
Tratament Austria
Diagnostic Cancer la stomac

Mesajul prietenilor:

Doar un an în urma Maria (33 ani) a devenit mămica a mult așteptatei fetițe în familia lor. Bucuria de a fi mamă și de a-și vedea fetița crescând a fost spulberată când Mariei i s-a pus diagnostic de cancer la stomac. Totul a început când Maria a început sa slăbească brusc, și la momentul de față, având doar 40 de kg a trebuit să oprească alăptarea. Ca și orice mămică, Maria vrea să-și vadă fetița cum spune primele sale cuvinte și face primii săi pași, vrea ca fetița ei sa aibă o copilărie fericită și o mămică sănătoasă și plină de forțe.
La momentul actual, Maria face tratamentul la o clinică din Austria. Familia cu puterile lor, ale prietenilor, rudelor și pur și simplu a oamenilor generoși au reușit să colecteze jumătate din sumă pentru a începe prima etapă a tratamentului care era de urgență, pentru că este o formă de cancer agresivă și de aceea orice clipă contează pentru a salva viața Mariei. Acum este foarte important ca această tânără mămică să nu întrerupă tratamentul de aceea venim cu marea rugăminte, pentru că costul tratamentului este mult prea înalt pentru familia Mariei ne adresăm la toti oamenii cu inima mare, cunoscuți și necunoscuți – Vă rugăm să ne ajutați în acest moment dificil din viața ei. Orice donație este binevenită. Vă mulțumim din suflet.

Campanie începută la 11 December 2019
În cîte zile s-a colectat 127
Creat de P CaritateMD
Regiune orașu Bălți
Categorie Social
VIORICA PROHNITHI 15 Apr, 2020 18:55
191 RON
Donație anonimă 14 Apr, 2020 21:10 55
200 MDL
Donație anonimă 12 Apr, 2020 19:10 46
100 MDL
Buzu Elena 10 Apr, 2020 11:10 137
19 MDL
Victoria Colesnic 10 Apr, 2020 09:33 21
2 EUR
Toate donațiile
11 Aug, 2020

Atuci cand bunatatea salveaza vieti. Dragii nostri, astazi este despre o adevarata luptatoare, despre puterea omeneasca si despre Credinta care nu trebuie sa dispara pe nici o secunda... Tanara mamica, Maria Vacarciuc, ne-a anuntat ca a INVINS.  O mamica care poate a tinut durerea in ea si care de fiecare data ne vorbea cu zambet si cu o blandete extraordinara astazi se bucura de momentele frumoase alaturi de familia ei minunata, pentru ca e o invingatoare a cancerului! Multumim fiecaruia pentru ajutor, sustinere si pentru ca existati atunci cand oamenii au nevoie cel mai mult de OAMENI. Plecaciuni, dragi donatori si priviti ce inseamna sa oferim o mana de ajutor... azi ne bucuram cu totii pentru aceasta mamica minunata. Va multumim din suflet pentru ca impreuna am reusit sa salvam o viata!

Galerie

3 Mar, 2020

Maria, mamica tanara si frumoasa continua lupta pentru viata! Ajutorul nostru este vital!

Mesajul Mariei inainte de operatie: "Dragilor, am ajuns la jumătate de drum. Azi e ziua cea mare - ziua operației. Vreau să mă trezesc azi, după anstezie, perfect sănătoasă. Știu că vor urma și alte chimioterapii, dar voi trece și prin ele cu bine, datorită susținerii celor dragi. Vă mulțumesc pentru gânduri bune!"

Ingeri pazitori, mamicuta aceasta puternica are nevoie de ajutorul nostru, are nevoie de noi intr-o lupta destul de grea si nemiloasa. Va rugam din suflet sa ii tinem pumnii  astazi... dar si s-o ajutam, pentru ca cheltuielile sunt foarte mari, imposibile de a face fata tuturor cheltuielilor  de unii singuri. Din orice colt al lumii, din orice tara  ne putem uni toata bunatatea noastra pentru o mama extraordinara care vrea sa traiasca!  https://www.caritate.md/donations/Vacarciuc

Galerie

11 Dec, 2019

Am dat start campaniei

Ştiri