Ştiri

05 Jan

Sectia reanimare prematuri la Centrul Mamei si Copilul a fost renovata cu succes

Dragii nostri, astazi este despre recunostinta, speranta, bunatate si omenie. Priviti cat de frumos s-a transformat sectia reanimare prematuri CMC, priviti ce pot face mainile oamenilor. Din suflet va multumim ca intotdeauna alegeti sa miscam Moldova din loc, sa fim oameni printre oameni si sa nu lasam mainile in jos atunci cand statul ne intoarce spatele. Va multumim ca existati, va multumim ca ne sprijiniti si fiti mandri si impliniti, pentru ca mamele care vor fi internate  ne vor multumi inzecit pentru siguranta micutilor lor si a lor. Plecaciuni pentru tot ce suntem si putem schimba, plecaciuni pentru daruirea voastra si pentru tot ce inseamna omenie, daruire, speranta, credinta, exemplu pentru a le oferi copiilor nostri tot ce merita mai bun. 

Ce am reusit noi, oamenii, sa schimbam:

- Reparatia capitala a camerelor ( inccepand de la pereti, podele, poduri,  montarea corpuri de iluminat multiple, pentru lampi fluorescente tubulare, orice tip, de plafon sau de perete, inclusiv dispozitivul de sustinere,complet echipate, montarea cablurilor de energie electrica, si finisand cu  procurarea radiatoare din otel, monobloc);

- Schimbarea mobilierului in toate saloanele( paturi, dulapuri, noptiere, salopete, canapele)

- Acoperirea  antibacteriala din vinil omogen (linoleum medical)  la pardoseli;

- Renovarea totala a blocului sanitar;

Toate aceste renovari au fost efectuate in corespundere cu normele, standardele si cerintele de baza a unei  bunei activitati medico-sanitare.

Cu drag si mult respect,

Echipa Caritate.md