Selectați limba

От сердца для Мелиссы Попа

68,660EUR пожертвовано из 75,000 EUR
185 за сколько дней было собрано
Cazul finalizat
Кампания началась 27 July 2018
Создано

C. P

Область Chisinau
Категория Социальная сфера

От сердца для Мелиссы Попа

  • Имя: Мелиса
  • Фамилия: Попа
  • Возраст: 4 года
  • Диагноз: рак 
  • Сумма: 70.000 euro
  • Лечение: Israel

Mesajul mamei:

Добрый день, я, Попа Светлана, мама Попа Мелиссы, у нас проблема, что у дочери в легких появились метастазы. В 2016 году в январе я обнаружила у неё уплотнение на правом боку, в феврале мы её увезли в Москву, там и провели все обследования, провели лечение,1 7 курсов химии, операция и лучевая терапия. Вот год как мы закончили лечение, каждые три месяца проводили котрольное обследование, все было чисто и вот сделали 25 июля очередной раз контроль нам показали что в легких обнаружились метастазы. Не передать словами ту боль и страх который мы почуствовали в те минуты когда узнали. Теперь нам очень нужна помощь, чтобы увезти дочь на лечение. Мы очень надеемся что все получится, наша девочка-это наша душа!Спасибо что согласны постараться в помощи! Пожалуста помогите нам спости нашу любимую дочь.

Спасибо вам люди за то что вы помогаете тем кто так нуждается в помощь.

Счет-фактуры и заявление

ОБНОВЛЕНО, 31 August 2018:

Dragi ingeri pazitori, Melisa a inceput tratamentul la o alta clinica in alta tara, din considerentul ca totusi timpul este cel care preseaza si orice zi conteaza, iar suma integrala ceruta era imposibila de colectat intr-un termen atat de scurt. De aceea mamica  Melisei, a decis ca nu mai poate astepta, pentru ca cazul este unul urgent, tratamentul trebuia inceput cat mai repede. Acum Melisa  se afla la clinica din Turcia, unde a si inceput primele cure de chimioterapie. S-a inceput o lupta grea, o lupta care suntem siguri ca fiecare din noi ce este alaturi de aceasta micuta scumpa si dulce, ne dorim sa invinga si sa revina acasa sanatoasa langa fratiorul ei. Spre marea noastra uimire, Melisa este un copil extraordinar de rezistenta si are o putere pe care rar o intalnesti la varsta ei  de doar 4 ani. E o dulce de fetita, se incep durerile, chinurile, se incepe o lupta pentru viata, si aceasta lupta poate fi mai usoara daca o vom ajuta, daca ii vom fi alaturi cu rugaciuni, donatii, sprijin. Va multumim salvatorii Melisei pentru ca ramaneti in continuare alaturi de acest sufletel micut chinuit. 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=287399862080315&id=100024309110560

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=287399862080315&id=100024309110560

ОБНОВЛЕНО, 6 February 2019:

Melisa a promis si s-a tinut de cuvint.  A invins puiul si a demonstrat tuturor cat de puternica este. Cu greu imi amintesc cum era refuzata micuta in unele clinici de peste hotare pt ca nu are sanse..si ca mai are de trait o luna... Nimeni nu poate spune, nimeni nu stie si nu are dreptul sa decida sansele de supravietuire a unui om - doar Dumnezeu ... si El a decis ca Melisa trebuie sa traiasca si sa se bucure se viata alaturi de parinti si fratior. O mamica bravo, care a sacrificat atatea doar sa fie linga ea, sa lupte chiar daca nimeni nu credea. A lasat puiul nou nascut acasa care abia acum incepe sa o recunoasca si sa se obisnuiasca cu ea..:((. Au fost momente foarte grele pentru ea si ca mama a suportat foarte greu aceste luni, dar astazi am vazut casa plina de fericire, s-a intors lumina casei, energia si dragosenia asta de fetita. Din pacate nu am reusit sa ajungem la aeroport pentru ca zborul s-a amanat de nenumarate ori din cauza cetii, dar am mers indata acasa, sa simtim si noi un pic din fericirea lor. Va multumesc enorm celor care ati donat pentru Melisa si ati crezut in ea atunci cand altii nu au crezut. Multumim enorm echipei de medici “Medicalpark Istanbul” pentru ca au crezut in ea, pentru  ca au luptat si au scos ingerasul din ghearele bolii, in special domnului medic Ceyhun Bozkurt de care Melisa s-a atasat atat de mult. Va multumesc din toata inima tuturor celor care au fost linga pui, priviti cata bucurie si bucurati-va impreuna cu ei.  Minuni exista si trebuie sa credem cu tot sufletul, mereu. Melisa Popa a invins cancerul. Multumim Domnului pentru tot.

Подробнее
Bсе пожертвования