Selectați limba

Din inimă pentru Melisa Popa

68,660EUR donați din 75,000 EUR necesari
185 în cîte zile s-a colectat
Cazul finalizat
Campanie începută la 27 July 2018
Creat de

C. P

Regiune Chisinau
Categorie Social

Din inimă pentru Melisa Popa

  • Nume: Popa
  • Prenume: Melisa
  • Vârsta: 4 ani
  • Diagnostica: noduli pulmonari multipli cu metastaze
  • Suma necesară estimativă: 70.000 euro
  • Tratament: Turcia

Mesajul mamei:

Bună ziua, sunt Svetlana Popa, mama Melisei care cu ceva timp în urmă a fost diagnosticată cu cancer pulmonar. Tragica noutate încă a venit cu un an în urmă, însă cu câteva săptămâni în urmă am fost la control repetat și s-a depistat că la micuța noastră deja sunt metastaze. Viața Melisei e în mare pericol și de urgență avem nevoie să începem tratamentul la o  clinică din Israel, dar din păcate cheltuielile ne opresc. De aceea astăzi vin cu o mare rugăminte la toți oamenii de Bună Credință, vă rugăm să ne ajutați să ne salvăm fiica. Are doar 4 anișori și deja trece prin încercări mult prea grele pentru un copilaș. Vă rog disperat să ne oferiți șansa la viață, șansa de a se însănătoși pentru că nu ne imaginăm viața fără ea. Suntem foarte disperați căci suma nu este una mică, speranța noastră sunt doar oamenii care vor să ne ajute, pentur că nu mai avem unde apela.

Vă mulțumesc pentru orice strop de speranță pentru Melisa noastră!

Facturi si declaratii

ACTUALIZAT, 31 August 2018:

Dragi ingeri pazitori, Melisa a inceput tratamentul la o alta clinica in alta tara, din considerentul ca totusi timpul este cel care preseaza si orice zi conteaza, iar suma integrala ceruta era imposibila de colectat intr-un termen atat de scurt. De aceea mamica  Melisei, a decis ca nu mai poate astepta, pentru ca cazul este unul urgent, tratamentul trebuia inceput cat mai repede. Acum Melisa  se afla la clinica din Turcia, unde a si inceput primele cure de chimioterapie. S-a inceput o lupta grea, o lupta care suntem siguri ca fiecare din noi ce este alaturi de aceasta micuta scumpa si dulce, ne dorim sa invinga si sa revina acasa sanatoasa langa fratiorul ei. Spre marea noastra uimire, Melisa este un copil extraordinar de rezistenta si are o putere pe care rar o intalnesti la varsta ei  de doar 4 ani. E o dulce de fetita, se incep durerile, chinurile, se incepe o lupta pentru viata, si aceasta lupta poate fi mai usoara daca o vom ajuta, daca ii vom fi alaturi cu rugaciuni, donatii, sprijin. Va multumim salvatorii Melisei pentru ca ramaneti in continuare alaturi de acest sufletel micut chinuit. 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=287399862080315&id=100024309110560

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=287399862080315&id=100024309110560

ACTUALIZAT, 6 February 2019:

Melisa a promis si s-a tinut de cuvint.  A invins puiul si a demonstrat tuturor cat de puternica este. Cu greu imi amintesc cum era refuzata micuta in unele clinici de peste hotare pt ca nu are sanse..si ca mai are de trait o luna... Nimeni nu poate spune, nimeni nu stie si nu are dreptul sa decida sansele de supravietuire a unui om - doar Dumnezeu ... si El a decis ca Melisa trebuie sa traiasca si sa se bucure se viata alaturi de parinti si fratior. O mamica bravo, care a sacrificat atatea doar sa fie linga ea, sa lupte chiar daca nimeni nu credea. A lasat puiul nou nascut acasa care abia acum incepe sa o recunoasca si sa se obisnuiasca cu ea..:((. Au fost momente foarte grele pentru ea si ca mama a suportat foarte greu aceste luni, dar astazi am vazut casa plina de fericire, s-a intors lumina casei, energia si dragosenia asta de fetita. Din pacate nu am reusit sa ajungem la aeroport pentru ca zborul s-a amanat de nenumarate ori din cauza cetii, dar am mers indata acasa, sa simtim si noi un pic din fericirea lor. Va multumesc enorm celor care ati donat pentru Melisa si ati crezut in ea atunci cand altii nu au crezut. Multumim enorm echipei de medici “Medicalpark Istanbul” pentru ca au crezut in ea, pentru  ca au luptat si au scos ingerasul din ghearele bolii, in special domnului medic Ceyhun Bozkurt de care Melisa s-a atasat atat de mult. Va multumesc din toata inima tuturor celor care au fost linga pui, priviti cata bucurie si bucurati-va impreuna cu ei.  Minuni exista si trebuie sa credem cu tot sufletul, mereu. Melisa Popa a invins cancerul. Multumim Domnului pentru tot.

Citește mai mult
Toate donațiile