Despre platforma socială - Caritate.md

Caritate.md – este o platformă de crowdfunding, sau cu alte cuvinte, o resursă de colectare a de fondurilor. Aici, oricine poate crea propriul său proiect de colectare a mijloacelor bănești prin contribuții voluntare din partea donatorilor.

Prin utilizarea site-ul Caritate.md și crearea propriului dumneavoastră proiect de colectare a fondurilor, aveți posibilitatea de a ajuta în mod activ și eficient diferite categorii de persoane – prin asistență la crearea unei noi linii de producere de înaltă calitate, sprijinind totodată producătorii autohtoni, prin punerea în aplicare a unui serviciu unic, prin organizarea de evenimente sociale, prin ajutoare acordate în promovarea persoanelor cu vocații sau chiar pentru a salva viața cuiva.

Misiunea noastră este de a armoniza și de a optimiza, împreună cu Dumneavoastră, sferele sociale, umanitare, culturale și economice ale societății noastre. Prin participarea la proiecte Caritate.md, vă veți implica într-un proces activ și veți aduce o contribuție inestimabilă la transformarea vieții economice și sociale a Republicii Moldova.

Puteți alege oricare formă de participare convenabilă Dvs. pe tărâmul generozității numit Caritate.md, participând în calitate de inițiator de colectare de fonduri în proiectele pe care vi le-ați creat, devenind donator al proiectului, partener al acestuia sau beneficiar direct.

Suntem convinși că unindu-ne forțele, fiecare din noi poate ajuta activ atât persoane individuale, cât și contribui la schimbările globale pozitive din societatea noastră.

Aici oricine poate iniția și realiza o inițiativă menită să îmbunătățească situația din societate prin proiecte individuale de succes.

Considerăm că doar cu ajutorul Dvs., a cetățenilor activi și a persoanelor cu idei, vom reuși să creăm un mecanism eficient de asistență reciprocă, care va fi necesar și util tuturor.