Ajutor pentru Ștefan Furtună din Rădeni

0

Ștefan Furtună este originar din satul Rădeni, raionul Călărași. Are 20 de ani și este invalid de la naștere.

Băiatul se târâie toata viata în genunchi și nici cele 10 operații la picioare nu l-au ajutat. Trăiesc din greu, dar nu se plîng; merg înăinte și încearcă să fie pozitivi. Băiatul își dorește doar un singur lucru - condiții un pic mai bune. Este foarte greu pe timp de iarna să se târâie în genunchi la veceul de afară. Tăticul lui Ștefan s-a apucat singur să construiască o cameră de baie cu puterile lor, dar materialele sunt scumpe și nu fac fața. În ajun de sărbători venim cu rugămintea să încercăm să le ușurăm viața cât de cât.

Ei nu cer mult, vor doar o camera de baie în casă. Casa este într-o stare deplorabilă, pereții se risipesc și necesită urgent o reparație.

1000 de euro este suma care plănuim să o colectăm pentru aceasta familie. 1000 de euro le-ar rezolva multe probleme.

Vă rugăm să fiți alături și să donați cât vă lasă inima.

UPDATE, 16 December 2016:
Ștefan este băiatul care de ani de zile se târâie în genunchi la veceul de afară. Visul lui prinde aripi, iar cumpărăturile au fost făcute. Mulțumim enorm donatorilor! Am colectat dublu față de suma propusă! Ajunge nu doar de camera de baie. Mulțumim enorm și directorului magazinului “Zikkurat” pentru că ne-a intrat în situație și ne-au vândut totul fără adaos de preț!!! Și reducerea a fost mare! Au rămas destui bani și pentru renovarea casei. În curând vin cu poze și cu rezultate! magie să fie? Nu, noi numim asta Omenie! Mulțumim tuturor donatorilor! Încă un vis împlinit!

Creat 10 December 2016

A. Darii

Toate donațiile