Bătrânețe fără griji ediția II-A

4,366 EUR Din 25,000 necesari
17%
157 Donații
522 În cîte zile s-a colectat
Suma necesară 25,000 Euro

Dragii noștri, timp de doi ani de zile de la inițierea proiectului  "Bătrânețe fără griji" am reușit, împreună cu voi, să fim un exemplu atât de frumos la cum arată cu adevărat solidaritatea între generații. Să știți că, din sutele de cereri primite de la toți oamenii, cele mai modeste sunt de la ai noștri bătrâni. Întrebați ce și-ar dori, absolut toți cu o voce modestă și tristă ne spun că vor, niște lemne pe iarnă, niște medicamente, pâine, poate o bucățică de unt, sănătate și să le deschidă cineva poarta. În doi ani de zile am vizitat în jur la 1500 bătrâni,  iar  acolo unde am deschis portile ei ne-au deschis inimile lor si absolut la fiecare istorioară auzită am zis... Numai bătrân și sărman să nu fii în Moldova de azi...  Dar totuși la peste 1500 bătrâni am încercat să arătăm că,  bătrânețea poate fi altfel.... Dragii noștri, e plină țara cu bătrâni  singuri și fără puteri, care  își adună bănuț cu bănuț ca să-și cumpere o pâine, un kg de carne sau un cozonac de Crăciun, ei trăiesc o dramă greu de înțeles pentru noi, pentru că grijile sunt multe, iar singurătatea pune stăpânire pe ei... Cu toții vorbim și cunoaștem că, bătrânețea poate fi altfel, însă realitatea zilelor noastre este prea dureroasă pentru ei. La apusul vieții lor, fiecare ar trebui să se bucure și să trăiască liniștit... Noi cutreierând  satele Moldovei, din păcate am văzut mulți, mulți prea mulți bătrâni întristați, împovărați unde nici măcar nu trebuiau să ne vorbească, pentru că totul era scris pe chipul lor. E dureros să vedem atâția bătrânei chinuiți, e dureros să știm că ei acum îngheață și își plâng bătrânețea de unii singuri.  Venim cu rugămintea  de ajutor pentru ei, pentru cei care au clădit și au oferit TOTUL pentru noi... acum ei au nevoie de căldura noastră, de bunătatea noastră. Împreună le putem oferi o altă bătrânețe,  un zâmbet, o vorbă bună adusă de noi, înseamnă  să le călăuzim pașii și așa nesiguri, plini de greutăți. Aici puteți aduce pe chipul lor puțină lumină și puteți dona din orice tară pentru o bătrânețe fără griji. Dăruiește, alină și ajută un suflet uitat la bătrânețe!

(Mai multe filmulețe cu vizitele noastre le puteți găsi pe canalul nostru de youtube: Caritate în Moldova  https://www.youtube.com/channel/UCmnHqIwBX3Z8QybuDzbvq4A/search?view_as=subscriber&query=batranete%20fara%20griji

Campanie începută la 9 November 2020
În cîte zile s-a colectat 522
Creat de P CaritateMD
Regiune Moldova
Categorie Social
Donație anonimă 14 Apr, 2022 21:27 39
10 EUR
Donație anonimă 14 Apr, 2022 13:34 108
5 EUR
Donație anonimă 12 Apr, 2022 22:42 15
1 EUR
Martea Alina 11 Apr, 2022 21:39 17
100 MDL
Pentru toți BUNEII și Bunicile! Sa ne fie sănătoși.
SMS Moldcell 21 Mar, 2022 15:00
45 MDL
January
Toate donațiile
14 Apr, 2022

 Dragii nostri, cu inima mai deschisa si mai calda, intampinam cea mai mare sarbatoare crestina, sarbatorile pascale, ce ne aduce prilejul sa ne amintim sa fim mai buni, mai iertatori si sa luminam cat mai multe suflete necajite. Gustul amar al unui batran il simtim ori de cate ori deschidem poarta... din pacate,  batranetea este o haina tot mai grea de purtat unde  scumpirile cresc iar  saracia ii apasa si asa umerii obosotiti de atatea greutati.  Am ajuns timpuri unde cei mai necajiti sunt batranii nostri, am ajuns timpuri unde nu mai avem nici o scuza la cat de grea este povara unui batran. Dragii nostri, va rugam din suflet sa ne ajutati sa deschidem cat mai multe porti ale batranilor, sa le fim lumina si putina lor bucurie de Pasti. Sa le punem pe masa cateva bunatati care ei nu isi pot permite, sa le aducem o vorba buna si sigur sa le incalzim si asa sufletele pline de singuratate. Haideti sa fim si mai buni si va rugam sa ne sustineti ca sa putem ajunge la cati mai multi batranei singuratici.

Aici este deschis contul activ pentru campania de PASTI, pentru ai nostri batrani care istoviti de la atata saracie, sarmanii au si uitat ce inseamna o masa plina de bunatati: Din orice tara sau colt al lumii te rugam sa ne ajuti cu cat va lasa bunatatea sufletului, in ajun de sarbatori: 

https://www.caritate.md/donations/masa-bucuriei-de-pasti-editia-vi

9 Nov, 2020

Am dat start campaniei

Ştiri