Bătrânețe fără griji ediția II-A

1,330 EUR Din 25,000 necesari
5%
29 Donații
14 Zile rămase
Suma necesară 25,000 Euro

Dragii noștri, timp de doi ani de zile de la inițierea proiectului  "Bătrânețe fără griji" am reușit, împreună cu voi, să fim un exemplu atât de frumos la cum arată cu adevărat solidaritatea între generații. Să știți că, din sutele de cereri primite de la toți oamenii, cele mai modeste sunt de la ai noștri bătrâni. Întrebați ce și-ar dori, absolut toți cu o voce modestă și tristă ne spun că vor, niște lemne pe iarnă, niște medicamente, pâine, poate o bucățică de unt, sănătate și să le deschidă cineva poarta. În doi ani de zile am vizitat în jur la 1500 bătrâni,  iar  acolo unde am deschis portile ei ne-au deschis inimile lor si absolut la fiecare istorioară auzită am zis... Numai bătrân și sărman să nu fii în Moldova de azi...  Dar totuși la peste 1500 bătrâni am încercat să arătăm că,  bătrânețea poate fi altfel.... Dragii noștri, e plină țara cu bătrâni  singuri și fără puteri, care  își adună bănuț cu bănuț ca să-și cumpere o pâine, un kg de carne sau un cozonac de Crăciun, ei trăiesc o dramă greu de înțeles pentru noi, pentru că grijile sunt multe, iar singurătatea pune stăpânire pe ei... Cu toții vorbim și cunoaștem că, bătrânețea poate fi altfel, însă realitatea zilelor noastre este prea dureroasă pentru ei. La apusul vieții lor, fiecare ar trebui să se bucure și să trăiască liniștit... Noi cutreierând  satele Moldovei, din păcate am văzut mulți, mulți prea mulți bătrâni întristați, împovărați unde nici măcar nu trebuiau să ne vorbească, pentru că totul era scris pe chipul lor. E dureros să vedem atâția bătrânei chinuiți, e dureros să știm că ei acum îngheață și își plâng bătrânețea de unii singuri.  Venim cu rugămintea  de ajutor pentru ei, pentru cei care au clădit și au oferit TOTUL pentru noi... acum ei au nevoie de căldura noastră, de bunătatea noastră. Împreună le putem oferi o altă bătrânețe,  un zâmbet, o vorbă bună adusă de noi, înseamnă  să le călăuzim pașii și așa nesiguri, plini de greutăți. Aici puteți aduce pe chipul lor puțină lumină și puteți dona din orice tară pentru o bătrânețe fără griji. Dăruiește, alină și ajută un suflet uitat la bătrânețe!

(Mai multe filmulețe cu vizitele noastre le puteți găsi pe canalul nostru de youtube: Caritate în Moldova  https://www.youtube.com/channel/UCmnHqIwBX3Z8QybuDzbvq4A/search?view_as=subscriber&query=batranete%20fara%20griji

Campanie începută la 9 November 2020
Zile rămase 14
Creat de P CaritateMD
Regiune Moldova
Categorie Social
Sirbu Olga 27 Nov, 2020 18:55 8
205 MDL
Contescu Tamara 27 Nov, 2020 10:12 23
40 MDL
Galina Cojocar 26 Nov, 2020 00:35 27
10 USD
❤️❤️❤️
MARIA RASCENCO 25 Nov, 2020 22:29
34 USD
Din pacate bunica, mama si strabunica nostra nemaipomenita nu mai este printre noi. Bunica noastra mereu era saritoare la nevoie, pe toti cei mai putini avuti ca noi depe strada ii ajuta. De fiecare data cand mergea undeva, purta ciocolate in buzunar si la orice copilas intilnit pe strada ii impartea din putinul pe care il avea.Din acest motiv am decis sa donam acesti bani putini pentru batraneii din Moldova, carora abia le ajunge bani pentru mancare. Sper ca putin cate putin fiecare va dona si vom ajunge la o suma frumoasa, pestru a ajuta pe acesti btranei. Totusi fiecare isi doreste sa traiasca in curatenie, caldura si cu cate ceva pe masa.
- - 25 Nov, 2020 16:46 28
102 MDL
Toate donațiile

Ştiri