Campania de Crăciun pentru suflete necăjite și mai mult

13,830 EUR Din 15,000 necesari
92%
245 Donații
64 În cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Svetlana
Suma necesară 15,000 Euro

Cu toate că mai este timp până vin sărbătorile mult așteptate de la mic la mare de toți, magia această nemaipomenită și atât de frumoasă  începe deja să se instaleze discret în inimele noastre. Pentru că aceste sărbători frumoase ne aduce multă căldură sufletească, ne încarcă cu tot frumosul care există pe lume, cu toată bunătatea, generozitatea. Totuși euforia sărbătorilor de iarnă nu poate să ne facă să nu ne gândim la cei nevoiași. De Crăciun, toate drumurile duc spre casă.  De Crăciun, în fiecare an, drumurile noastre duc spre copii, familii care cred ca vor avea un altfel de Crăciun.  Pentru prea mulți, dintre noi, familii, copilași, este perioada când lipsurile și greutățile își dau de știre. Fiecare copil visează la Moș Crăciun.  Atunci când se naște un copil, el așteaptă să fie iubit, protejat, iar atunci când vine Moș Crăciun el așteaptă să vină cu daruri. Din păcate sunt atât de mulți copii care nu au parte de așa ceva. De aceea  drumurile noastre de Crăciun se îndreaptă către ei, mai triști și necăjiți. Cutreierând satele din Moldova, am văzut atâta sărăcie, atâtea suflete triste, am văzut poate prea multă durere care nu ar trebui să fie. De multe ori stând în fața televizorului, lucrurile nu par a fi atât de grave în Moldova, pentru că stând pe canapea, copii Moldovei, ce nu au ce mânca, îmbrăca, nu au unde dormi, ei nu se văd.  Sau cel puțin ne prefacem că această problemă nu este a noastră, când de fapt, știm foarte bine, că acești pici sunt responsabilitatea noastră. De fiecare dată de sărbători noi suntem alături de ei.  Cu siguranță putem aduce Crăciunul în inima acestor copii necăjiți, cu siguranță, darurile noastre va aduce lumina în casa lor. În adâncul sufletului fiecare din noi, credem în minuni, credem că lucrurile pot fi schimbate, credem că există  acel bun, care atât de mult se  vorbește și care de fiecare dată îl așteptăm, dar pentru aceasta se cere un singur lucru – PUR ȘI SIMPLU SĂ FIM OAMENI. În fiecare an drumurile noastre se îndreaptă la  acești copii, pentru că Crăciunul nu este o perioadă, un sezon, ci o stare de spirit. Pentru noi adevăratul spirit al Crăciunului sunt acești copilași. Poate că nu avem atâtea forțe să transformăm lumea într-un loc perfect, sau să punem stăpânire pe toată sărăcia care există, pe toate grijile și necazurile, dar suntem siguri că noi putem alina aceste suflete, le putem îndulci necazurile, dar cel mai important, este că putem aduce fericirea acestor copilași, să aducem speranța acolo unde este doar disperare și necaz. Noi, vă îndemnăm să vă gândiți că în Moldova există, multe familii, care nu cer, dar care au nevoie de noi. Echipa caritate.md vă invită să împărțim împreună fericirea, euforia sărbătorilor cu copiii ce cred că vor avea un alt Crăciun.

Campanie începută la 12 November 2017
În cîte zile s-a colectat 64
Creat de P CaritateMD
Categorie Social
Donație anonimă 14 Jan, 2018 11:46 69
10 EUR
Însănătoșire grabnica băiețelului si sănătate si putere bunicii!!!
Donație anonimă 14 Jan, 2018 07:29 97
1,000 MDL
Special pentru puiul de 7 Ani la care Mos Craciun nu a fost niciodata.
Rarudiana Raru 13 Jan, 2018 19:47 30
10 EUR
La multi ani si sanatate la toti
Maria Mihailic 12 Jan, 2018 13:16 16
5 USD
BPay Terminal 12 Jan, 2018 11:53
50 MDL
Numărul cecului: 106744178204559
Toate donațiile
4 Jan, 2018

Dragii nostri, dupa cum cunoasteti, anul acesta am planificat sa vizitam 200 familii din Moldova, pentru a aduce o mica bucurie pentru aceste suflete necajite. La moment sunt deja peste 220 familii si nu ne oprim aici. Campani continua, colindam si mai departe. Campania de Craciun a fost si este una cu emotii, peripetii, si cel mai important, implinire sufleteasca. Trairile pe care le-am avut atunci cand deschideam portita unui batranel, a unui copilas care crede in Mos Craciun, dar nu avea speranta ca va veni si la el, sunt de nedescris. Priviri triste, priviri necajite am vazut multe, dar cu cata caldura ne-au primit batraneii nostri, copilasii care erau cei mai bucurosi si fericiti ca Mos Craciun nu au uitat de ei. Dragii nostri impreuna cu Dvs am incalzit sute de suflete, am adus o mica speranta ca, totusi, catusi de putin dar putem schimba si misca lucrurile din loc. Toate imbratisarile pe care le-am primit de la acesti oameni minunati, ne-au incalzit sufletul, ne-au oferit emotii calde si sufletiste. Multumim din suflet ca impreuna am reusit sa facem un lucru maret. Multumim cu plecaciune ca impreuna am adus spiritul sarbatorilor de iarna, multumim ca va pasa, multumim ca existati, multumim de micile minuni, de micile bucurii, de zambetele picilor, multumim tuturor pentru implicare si daruire. De Craciun am reusit sa fim si mai buni, sa fim si mai generosi sa fim si mai uniti. Va multumim pentru incredere si donatiile de suflet. Aici puteti vedea cele mai memorabile momente si sa stiti ca tot binele oferit se va intoarce neaparat. Multumim!

P.S Toata campania de Craciun o gasiti aici: https://www.facebook.com/ssainsus/media_set?set=a.10156041740409675&type=3&pnref=storyhttps://www.facebook.com/ssainsus/media_set?set=a.10156041740409675&type=3&pnref=story

Galerie

Video

21 Dec, 2017

Cu mult drag am dat start Campaniei de Craciun. Iar prima vizita pe care am facut-o la inceput de drum, a fost la copilasii bolnavi de cancer. Am avut parte de o zi cat se poate de incarcata, pentru ca intr-un timp record am indeplinit dorintele la acesti copilasi. Spre fericirea noastra acesti minunati copilasi il asteptau pe Mos Craciun cu o mare nerabdare. A fost o zi cu multe emotii, a fost o zi in care ne-am propus sa aducem cat mai multe zambete si bucurii, a fost o zi cu adevarat implinita in care am reusit impreuna sa aducem pe chipul acestor suflete chinuite, fericire in ajun de sarbatori. Dragii nostri, pentru ca noi nu ne oprim aici, campania de Craciun continua. Anul acesta vom merge la 200 familii din intreaga Moldova, unde vom aduce o masa calda de sarbatori. Avem nevoie si in continuare de sustinerea Dvs, avem nevoie de Dvs sa oferim un Craciun special pentru cei mai tristi ca noi. Pentru ca magia Craciunului ne face sa fim si mai buni, va rugam sa ne fiti alaturi, sa fim cei care cu adevarat putem face lucruri frumoase si speciale de sarbatori. Multumim pentru sprijinul oferit, si doar impreuna putem aduce spiritul sarbatorilor de iarna in case si sufletele necajite. Daruim si in continuare lumina si bucurie pentru un Craciun Fericit la familiile care au nevoie de noi. Multumim ca sunteti alaturi.

Galerie

Video

Am dat start campaniei

Ştiri