Condiții mai bune pentru secția Neurologie vârstă-fragedă, Institutul Mamei și Copilului

320,694 MDL Din 320,000 necesari
100%
288 Donații
60 În cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Centru mama si copil
Suma necesară 320,000 Moldova Lei

Una din secțiile IMC de importanță majoră pentru întreg sistem de sănătate în Moldova, care, din păcate, în ultimii ani, nu a beneficiat de careva renovări și modernizări, necesită schimbarea geamurilor uzate fiind vechi și într-o stare deplorabilă. Capacitatea secției este de 20 paturi, activitatea acesteia având scopul: diagnosticul, tratamentul și recuperarea copiilor ce suferă de afecțiuni ale sistemului nervos, precum: dereglări de tonus muscular, sindroame paralitice, epilepsie, convulsii și alte stări proximale; dereglări neurotice. Pacienții secției Neurologie vârstă-fragedă sunt copii cu vârste cuprinse între 3 luni și 4 ani. Din păcate pe timpul rece al anului se resimte cât sunt de uzate ferestrele și necesită să fie fie înlocuite cu geamuri termopane noi, pentru că copilașii sunt mici iar căldura este prioritar pentru ei, fiind chiar punctul cheie în procesul de reabilitare. Cu schimbarea ferestrelor va fi redus și riscul îmbolnăvirilor sau agravărilor cauzate de temperatura joasă în încăperi.

Campanie începută la 6 February 2020
În cîte zile s-a colectat 60
Creat de P CaritateMD
Regiune Chișinău
Categorie Social
caritate.md buget 6 Apr, 2020 08:49
206,000 MDL
Iancu Andriana 3 Apr, 2020 17:47
250 MDL
SMS Moldcell 21 Mar, 2020 11:00
45 MDL
February tel:78****03
SMS Moldcell 21 Mar, 2020 11:00
45 MDL
February tel:78****37
SMS Moldcell 21 Mar, 2020 11:00
45 MDL
February tel:79****56
Toate donațiile
4 Jul, 2022

Eu sper mult in viata asta sa traiesc zilele cand spitalele de stat din tara vor avea conditii decente, Centrul Mamei si al Copilului cel mai mare si important spital pentru copii din tara si el merita sa arate asa, ca un spital pentru mame si copii.... Multumesc mult tuturor pentru implicare, in ultimii ani impreuna am reusit sa schimbam situatia asa cate putin in cateva sectii, sigur e o picatura in mare, dar e o picatura de istorie pe care noi, oamenii mici o scrim. Plecaciuni si recunostinta. Sper mult sa sustineti proiectul in continuare ca sa incercam sa schimbam si paturile in sectia patologica gastrologica pentru ca e dezastru, las ceva poze cu paturile.. Dar la moment sunt fericita ca am reusit sa reparam baia si wc. Va multumesc enorm tuturor pentru donatii. Proiectul ramane deschis pentru ca ne dorim sa schimbam situati pentru ai nostri copii si ai nostri oameni. https://www.caritate.md/donations/impreuna-pentru-sectia-patologica-gastrologica-a-centrului-mama-si-copil

Galerie

12 Aug, 2020

Dragi donatori, va multumim din suflet ca va pasa si ca impreuna suntem puternici si misca muntii din loc. Rezultatele nu se las asteptate si priviti ce am reusit impreuna cu voi, dragii nostri, sa ne facem conditii mai bune in spitalele din Republica Moldova. Va multumim din suflet si nu uitati ca doar oamenii sunt schimbarea si pot misca lucrurile din loc. Nu ne oprim aici si continuam sa aducem pacientilor conditii mai bune si la noi acasa. 

Va multumim din suflet, pentru toata increderea si ajutorul oferit, este de nepretuit!

Galerie

6 Feb, 2020

Am dat start campaniei

Ştiri