Împreună pentru secția patologică gastrologică a Centrului Mamă și Copil

12,923 EUR Din 50,000 necesari
26%
276 Donații
667 În cîte zile s-a colectat
Suma necesară 50,000 Euro

Dragii nostri, impreuna cu voi, oameni cat o paine calda am reusit sa transformam multe sectii din spitalele noastre, in adevarate conditii decente pentru pacienti. Este regretabil si dureros sa vorbim despre spitalele noastre. Dar priviti, conditiile in care stau internati copii nostri. De fiecare data suntem alaturi de spitalele tarii noastre pentru ca stim cat de vulnerabile sunt, pentru ca stim ca aici vor fi internati copilasii nostri, mamicile noastre si atunci cand am initiat acest proiect, am fost placut uimiti de sustinerea Dvs. Ne bucuram enorm ca impartasiti aceiasi viziune si ca alegeti sa miscam lucrurile din loc.  Dragii nostri, priviti sectia gastrologica a Centrului Mama si Copil, aici sunt internati multi copilasi mici. Ei sunt cei care indura realitea crunta si conditiile inumane. Astazi va cerem ajutorul sa ne sustineti pentru aceasta sectie, ce speram cat de curand sa fie altfel, astazi va rugam la fel sa facem lucruri marete cu minim suport, pentru ca noi cu Dvs am demonstrat ca si cu bani putini am fost capabili sa aducem schimbari colosale. Cu regret, insa spitalele noastre sunt cele mai vulnerabile si va rugam sa ne sustineti, sa putem repara, sa putem aduce aceasta sectie, cat de cat la conditii umane pentru ca tot noi ajungem aici,pentru ca  tot noi suferim din cauza acestor conditii inumane. Haideti sa fim noi temelia unei societati la care visam, si va rugam sa ne sustinem noi oamenii, intre noi. 

Va multumim din suflet pentru orice mic ajutor.

Campanie începută la 14 March 2022
În cîte zile s-a colectat 667
Creat de P CaritateMD
Categorie Social
Donație anonimă 10 Jan, 2024 00:39 24
195 MDL
"Fericit bărbatul care..."️Ezel Merci bucu:)
Matcovschi Elena 21 Mar, 2023 01:42 126
21 MDL
Donație anonimă 7 Mar, 2023 09:15 20
500 MDL
Alexandru Rudenco 19 Dec, 2022 12:02 34
150 MDL
Donație anonimă 8 Dec, 2022 10:30 65
50 MDL
Sanatate si pace!
Toate donațiile
4 Jul, 2022

Eu sper mult in viata asta sa traiesc zilele cand spitalele de stat din tara vor avea conditii decente, Centrul Mamei si al Copilului cel mai mare si important spital pentru copii din tara si el merita sa arate asa, ca un spital pentru mame si copii.... Multumesc mult tuturor pentru implicare, in ultimii ani impreuna am reusit sa schimbam situatia asa cate putin in cateva sectii, sigur e o picatura in mare, dar e o picatura de istorie pe care noi, oamenii mici o scrim. Plecaciuni si recunostinta. Sper mult sa sustineti proiectul in continuare ca sa incercam sa schimbam si paturile in sectia patologica gastrologica pentru ca e dezastru, las ceva poze cu paturile.. Dar la moment sunt fericita ca am reusit sa reparam baia si wc. Va multumesc enorm tuturor pentru donatii. Proiectul ramane deschis pentru ca ne dorim sa schimbam situati pentru ai nostri copii si ai nostri oameni.

Galerie

2 Jun, 2022

Dragii nostri, primul pas in a reusi sa schimbam impreuna sectia patologica-gastrologica este facut. Multumim ca ne sunteti alaturi, multumim pentru ca impreuna, reusim sa miscam lucrurile din loc. Continuam sa credem ca impreuna cu sustinerea, Dvs, vom reusi sa oferim conditii cat mai decente, mai bune pentru ai nostri oameni, copii, de acasa. Cu regret, insa spitalele noastre sunt cele mai vulnerabile si va rugam sa sustineti aceasta sectie, sa putem repara, sa putem aduce aceasta sectie, cat de cat la conditii umane pentru ca tot noi ajungem aici,pentru ca  tot noi suferim din cauza acestor conditii inumane. Haideti sa fim noi temelia unei societati la care visam. 

Galerie

14 Mar, 2022

Am dat start campaniei

Ştiri