Selectați limba

Din inima pentru Darius Moroi

5,973USD donați din 5,800 USD necesari
387 în cîte zile s-a colectat
Cazul finalizat
Campanie începută la 16 August 2017
Creat de

B. Alina

Regiune Chisinau
Categorie Social

Din inima pentru Darius Moroi

Darius s-a născut cu asfixie gravă, lipsă de oxigen în timpul nașterii și a fost diagnosticat cu microcefalie. Creierul crește, însă oasele craniale nu se desfac și capul nu poate crește. Este afectat sistemul nervos central.
La 8 luni nu zâmbește, nu gungurește, face convulsii, mișcări necontrolate, își poate pierde vederea, poate avea dereglări de vorbire, merge mai greu, dezvoltarea rămâne total în urmă.Luăm medicamente odată la 10 zile, mâncare cu lapte artificial. Permanent plânge din cauza durerii, sunt nopți și zile când plânge încontinuu. Ne-am descurcat cu greu până acum, dar deja nu mai avem de unde să luăm bani. Avem nevoie de ajutorul și susținerea tuturor cu inima mare care pot și au dorința să ne ajute. Avem nevoie de bani pentru tomografie computerizată, pentru a pleca în Italia și a face investigațiile necesare pentru a salva creierașul lui Darius. Îmi doresc să-mi văd copilul cum zâmbește,nu doar prin somn când visează îngerașii. Vă rog din suflet să ne ajutați să-l salvam pe Darius! Va mulțumim!

Facturi si declaratii

ACTUALIZAT, 30 November 2017:

Scumpii nostri, Darius Moroi, se afla acum la clinica din Turica. A trecut mult asteptatele investigatii, la care mama nu dormea zi si noapte pentru a vedea in final ce sanse sunt pentru micutul ei. Mamica un pic s-a mai linistit dupa ce a primit noutatea ca Darius are toate sansele cat de cat sa fie un copilas ca toti ceilalti. La moment micutul are nevoie de un tratament ce va costa 5800 dolari. Parintii ne roaga din tot sufletul sa fim cu ei pana la urma, este o sansa imensa pentru aceasta familie, o sansa unica de care mamica a visat de la bun inceput, cand au primit diagnosticul care le-a schimbat viata in totalmente. Gandul si speranta ca Darius poate fi un copilas ca si toti ceilalti le da putere parintilor sa lupte, dar fara noi, fara sustinerea noastra, din pacate nu este posibil. Pentru o inima micuta ce se chinuie zile la rand, plange neincetat si zambeste doar in vis, va rugam sa aducem o luminita de speranta, este atat de mic, dar atat de mult sufera. Din inima pentru Darius mai incercam inca odata sa-l ajutam si sa nu mai cunoasca ce inseamna durere si suferinta. Va multumim

Citește mai mult
Toate donațiile