Din inimă Elena Comerzan

50,075 EUR Din 69,780 necesari
72%
2467 Donații
6 Zile rămase
Nume Prenume Elena Comerzan
Suma necesară 69,780 Euro
Diagnostic Limfom

Mesajul Elenei:


Mă numesc Elena am 30 ani. În urmă cu cu doi ani am fost diagnosticată cu boala Limfom Hodgkin,  scleroza nodulară. Am făcut nenumărate tratamente în tot acest timp, dar nu m-a ajutat deloc, boala mea s-a agravat mai mult. Pe 20 ianuarie am trecut Pet-c și mi s-a zis că am nevoie urgent de transplant de măduvă că au trecut și la măduvă osoasă. La noi în Moldova așa operații nu se fac și de aceia am făcut consultație la un spital din afara țării noastre. Vă rog frumos către toată lumea bună să mă ajute, vreau să lupt să trăiesc alături de copilul meu să o văd cum crește în ochii mei. Starea  financiară a noastră nu ne permite așa bani sa adun, am cheltuit foarte mulți bani și acum nu mai avem nimic.

Campanie începută la 5 March 2022
Zile rămase 6
Creat de P CaritateMD
Regiune Cahul, s.Manta
Categorie Social
SMS Moldcell 27 Nov, 2023 16:00
45 MDL
October
Donație anonimă 16 Nov, 2023 15:11 33
10 EUR
Doamne ajuta
SMS Unite 15 Nov, 2023 12:26
45 MDL
Tel: 373*****12
Donație anonimă 8 Nov, 2023 22:21 191
10 EUR
SMS Moldcell 17 Aug, 2023 10:00
45 MDL
July
Toate donațiile
11 Aug, 2022

Dragii nostri, Elena este abia la jumatate de drum... Aceasta mamica a uitat ce inseamna o zi sa te bucuri de viata si sa nu te gandesti ca viata ei depinde de transpant ce nu-l poate achita... Stim ca puterea mamelor face minuni dar astazi aceasta mamica indurerata, ne-a transmis un mesaj in care se simte deja la pamant de frica si neputina, iar noi  doar va rugam sa il auzim, sa-l citim si sa nu o lasam de una singura... caci de una singura ea nu va putea iesi o invingatoare: 

"Niciodata nu m-am panicat in fata greutatilor, dar astazi simt ca nu mai pot... Nu mai pot pentru ca viata mea depinde de acesti blestemati bani... Sunt panicata si nu stiu ce sa mai fac pentru a-mi salva viata... Unica mea sansa este transplantul, care ma costa 69780 euro... Nu am cerut niciodata ajutorul si imi este greu sa scriu aceste randuri de disperare si de ajutor, catre voi, toti oamenii, dar alta solutie de a-mi salva viata, de a-mi vedea fetita nu exista... Suntem nimeni si nimic in fata bolii, si suntem si mai nimeni cand viata ta are un pret... Eu imi doresc ca nici o persoana sa nu stie ce inseamna acest sentiment de neputinta. E trist ca noi oamenii simpli, ajungem sa fim cei mai disperati, cei mai indurerati, pentru ca nu ne putem asigura un tratament care ne-ar oferi sansa sa scapam din mainile cancerului. Dar in tot ce mai cred si in tot ce mai am speranta, ma asteapta acasa, fetita mea scumpa care nu ma lasa sa cedez. Sa fii bolnav, sa rogi oamenii sa te ajute, sa stii ca viata ta depinde de o suma imposibila, este cea mai grea povara pe care poate sa o duca un om. Asta va zice o mamica ce de cateva luni stie ce inseamna un blestemat de cancer, stie ce inseamna sa nu ai nici un leu un buzunar, pentru medicamente si stie ce inseamna sa fii la pamant de durere... Oameni cu suflet mare, indraznesc sa va cer ajutorul si indraznesc sa va rog sa ma salvati, sa ma aduceti langa fetita mea... nu imi imaginez sa nu fii langa ea... nu imi imaginez sa nu mai fiu niciodata langa copilul meu drag. Doamne,  Da-mi putere si speranta sa  ma pot intoarce acasa, sanatoasa.Va rog ajutati-ma cu cat puteti"

Din orice tara sau colt al lumii, pentru viata Elenei se poate dona aici: https://www.caritate.md/donations/din-inima-elena-comerzan

Galerie

26 Jul, 2022
“Vreau doar sa traiesc, vreau doar sa imi salvez viata, vreau doar sa fiu langa fetita mea” sunt dorintele Elenei, a unei mame ce lupta cu cancerul si nu isi poate asigura de una singura tratamentul costisitor.  Dragi oameni, este cel mai urgent la moment caz, pentru ca unica salvare este transplantul de maduva osoasa si aceasta mamica nu-l poate achita… Va rugam din toata inima sa o ajutam sa invinga.
 Din orice tara, pentru viata acestei mamici donatiile pot fi facute aici: https://www.caritate.md/donations/din-inima-elena-comerzan
 Paypal: paypal@caritate.md

Galerie

11 Jul, 2022
O durere mai mare nu exista pentru o mama ce isi duce lupta pentru viata, decat sa fie departe de copilul ei.  Unica sansa a acestei mame sa isi salveze viata este transplantul de maduva osoasa,  care la moment este peste puterile ei de a a acoperi cheltuielile acestei sanse de a-si salva viata... Dragii nostri, o mama ce si asa isi duce lupta greu, cum doar ea stie, prin lacrimi, prin dureri uneori prin atatea disperari ca nici ea sarmana nu mai stie de unde sa mai gaseasca forte sa fie puternica... de una singura, ea nu va putea iesi invingatoare din aceasta lupta grea si costisitoare pentru familia ei(((…. Insa fiica ei e puterea ei de a crede si de a nu-si pierde speranta ca Dumnezeu lucreaza prin OAMENI... si ca durerea ei si neputinta ei poate fi auzita de noi. Viata Elenei acum depinde de acest transplant ce costa… Va rugam sa intindem o mana de ajutor pentru Elena,  pentru o mama, pentru o femeie ce ne roaga disperat pe fiecare sa o ajutam sa isi mai vada fetita, sa isi creasca fetita si sa vina acasa langa fetita. 
Pentru viata Elenei, orice mic ajutor poate fi facut pe contul activ de donatii, din ORICE TARA, aici:
15 Jun, 2022
Elena continua lupta pentru viata... Astazi aceasta mamica vine cu o rugaminte enorma.  Sa o ajutam sa invinga aceasta boala crunta.  Sa o ajutam sa vina acasa la fetita ei.  Sa o ajutam sa isi poata achita tratamentul costisitor care ar salva-o. 
Va rugam sa ii alinam un pic din aceasta lupta crancena cu un mic ajutor, pentru ca viata ei depinde de 69780 euro si este o suma imposibila pentru intreaga ei familie.
 Din orice colt al lumii, din orice tara, contul activ de donatii prin orice tip de card bancar, paypal, transfer bancar, paynet, este aici: https://www.caritate.md/donations/din-inima-elena-comerzan
Paypal: paypal@caritate.md
Expediați un SMS cu conținutul 833 la:
2910 (abonatii Unite), 1 SMS - 45 MDL
2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS - 45 MDL
Sună la numărul 090009002 (abonatii Moldtelecom), pentru a dona 45 lei.
5 Mar, 2022

Am dat start campaniei

Ştiri