Din inimă pentru Alexandra Petrova

28,273 USD Din 40,000 necesari
71%
1990 Donații
6 Zile rămase
Nume Prenume Alexandra Petrova
Vârsta 1 ani
Suma necesară 40,000 US Dollar
Tratament Turcia
Diagnostic Neuroblastom

Bună ziua, oameni de Bună Credință! Sunt mama Alexandrei, în vârstă de un an, și vă cer ajutorul. Avem o durere mare în familia noastră, fiica noastră s-a îmbolnăvit de o boală teribilă: Neuroblastom cu metastaze în creier. Acum are nevoie de o operație urgentă pentru a îndepărta tumoarea și de a continua tratamentul. Sperăm să o salvăm la o clinică din străinătate. Operația și tratamentul sunt scumpe, acum suntem la clinică și chimioterapia deja a început. Mi se frânge inima să-mi văd fetița suferind. Vă rog din suflet, să mă ajutați să-mi salvez copilul. Suma este foarte mare, am aflat doar prima parte din costul tratamentului, iar viața Alexandrei nu depinde acum doar de ea, vă rog încă odată să mă ajutați.

Campanie începută la 12 December 2020
Zile rămase 6
Creat de P CaritateMD
Regiune or. Vulcănești
Categorie Social
Sveta B 19 Oct, 2023 01:07 7
287 MDL
Donație anonimă 10 Oct, 2023 15:53 56
3 USD
Svetlana evripidou 5 Oct, 2023 00:46 10
191 MDL
Cu doamne ajuta. Sa se faca bine ingerasu.
Cranga Corina 11 Sep, 2023 14:27 17
50 MDL
Sănătate!!
Mariana Ciobanu 9 Sep, 2023 22:30 78
5 EUR
Toate donațiile
16 May, 2022

Dragii nostri, Alexandra continua tratamentul de baza, continua sa procure medicamentele costisitoare si continua lupta pentru viata. Dupa investigatiile efectuate, analize au aratat ca micuta merge spre bine. Speram din tot sufletul ca, Alexandra sa ajunga la ziua cand va invinge si se va bucura de o copilarie fara dureri si chinuri. Pana atunci, familia ne roaga sa ii sustinem pentru ca cheltuielile sunt enorme. 

Va multumim din suflet pentru ajutorul oferit. 

Galerie

9 Mar, 2022

Mesajul mamei:

Здравствуйте наши добрые сердечки. Хотим выразить огромную благодарность, за поддержку и финансовую помощь оказанную для лечения нашей Сашеньки. Прошли мы год лечение в Стамбуле.  Слава Господу Нашему, Сашенька в ремисии. Это и Ваша заслуга, наши волшебники, без вашей помощи нам не справится. Сашенька получила 7 курсов химиотерапии:
MIBG радиоактивное вещество
Пересадка костного мозга
32 сеанса радиотерапии ( лучевая)
2 месяца у Сашеньки не поднимались тромбоциты, и до сих пор они не в норме.Сейчас мы проходим противорецидивное лечение протокол А 15
Длительность лечение полтора года.Получаем химию внутривенно.Каждые 2 месяца, мы ездим в Стамбул, на контроль в клинику.
20 марта мы летим на очередной контроль.Сашенька пройдёт МРТ с контрастом и MIBG, так же мы закупим химию и противорецидивные препараты.Лечение мы проходим дома, но на это тоже уходят, непосильные для нашей семьи деньги.Мы очень просим Вас, добрые наши сердечки, не оставляйте пожалуйста Сашеньку, без Вашей поддержки. Мы очень нуждаемся в Вашей помощи

Galerie

2 Sep, 2021

Dragii nostri, Alexandra este atat de rezistenta, atat de bravuta in toata aceasta durere imensa. Scumpica Alexandra a suportat primul curs de tratament cu brio, medicii incurajeaza familia si cu toate ca e atat de micuta, insa e atat de rezistenta la toate chinurile prin care trece acum... dar asa este lupta cu boala, una grea, obositoare si chinuitoare. Dragi ingeri pazitori, mamica, intreaga familie ne cer disperat ajutorul repetat. Va roaga sa nu ii lasati. Lupta pentru viata este una grea si indelungata. Doar datorita noua, OAMENILOR, micuta este in viata si lupta pentru viata ei. Va rugam din inima, suflete dragi si generoase, sa le fim alturi, din acel putin care este sa jertvim pentru o familie indurerata, pentru un sufletel atat de mic si chinuit. Va rugam sa venim cu o mica donatie pentru viata Alexandrei, fara ajutorul nostru, micuta nu va putea iesi invingatoare. Un mic efort, o mica donatie, o distribuire pentru Alexandra inseamna VIATA. 

Galerie

14 Jul, 2021
Dragii nostri, un strigat atat de mare si atat de disperat astazi vine din partea mamei micutei Alexandra. Va atentionam ca acest video este cu impact emotional insa mamica Alexandrei ne-a rugat sa nu ii lasam. Doamne cata durere si cata disperare… Inainte de transplant Alexandra a primit 5 zile doze mai mare de chimioterapie. Corpul ei firav si micut a rezistat dar ne-am imaginat pe secunda cat de mult o durea totul. Mai jos este mesajul disperat al mamei. Va rugam sa le fim alaturi pentru ca au atat demult nevoiee de sustinerea oamenilor:
“Здравствуйте наши добрые сердечки!!! У моей доченьки Сашеньки 5 июля, состоялась пересадка костного мозга. Сашеньке пришлось получить 5 дней высокодозную химиотерапию.Эти 5 дней были Адом, т.к моя крошка горела из нутри. Пересадка Слава Богу прошла хорошо????????Но, сейчас у Сашеньки обнуляется организм.В течение двух недель Сашеньки организм,борится с инфекцией, высокой температурой.У Сашеньки появились язвочки в горле.Сашенька полностью отказалась от еды, ей установили зонт, через который она получает смесь.Но к сожалению рвота у Сашеньки постоянная.Доктор сказал что через это, моя крошка должна пройти, пока обнуляется организм.Таков удел онко больных деток, сначала они должны пройти все круги ада и в конце этого пути их ждёт выздоровление!!! Люди добрые, я вас УМОЛЯЮ. протяните Сашеньке свою руку помощи. Я понимаю что мы не одни такие, кому нужна ваша помощь, но и вас очень много.Вместе мы сможем спасти Сашеньку! РАДИ БОГА.  УМОЛЯЮ помогите пожалуйста нам закрыть долг клинике за ТКМ.”
Din orice tara, din orice colt al lumii putem dona pentru viata Alexandrei aici:

Galerie

22 Jun, 2021
Nu se compara cu nimic durerea unui copil. Dragii nostri, va atentionam ca acest video este cu impact emotional si sincer cu greu ne-am decis sa publicam acest mesaj video, pentru ca este prea dureros, insa mamica micutei ne-a implorat sa-l postam pentru ca ea pur si simplu nu mai are nici o solutie cum sa adune banii necesari pentru viata Alexandrei. Cu greu si noi am privit si nu stim cata durere incape in aceasta fetita micuta care se lupta pentru viata, dar cu siguranta este mai puternica decat noi toti. Dragii nostri, Micuta Alexandra nu mai poate lupta fara ajutorul nostru. Vineri Alexandrei i se va face transplantul, insa parintii nu au suma totala. Mai jos este mesajul mamei micutei, o mama care de 8 luni nu mai stie ce inseamna liniste, ce inseamna o zi traita fara suferinta. E mare durerea si va rugam sa nu ii lasam, pentru ca fara ajutorul nostru, aceasta familie risca sa piarda lupta pentru viata. 
“ Здравствуйте дорогие,наши добрые сердечки! Я, Елена мама Сашеньки Петровой.Моей доченьки 2 ноября 2020 года, поставили диагноз РАК, НЕЙРОБЛАСТОМА 3 СТЕПЕНИ, ЗЛОКАЧЕСТВЕНАЯ.Мы боримся за жизнь нашей дочери 8 месяцев.Нам осталось пройди последний этап нашего лечения.На этой недели у Сашеньки пересадка костного мозга. К сожалению, нам не хватает нужной суммы.Люди добрые, УМОЛЯЮ ????????????????????????не проходите пожалуйста, мимо Сашеньки. Протяните ей свою руку помощи! Подарите Сашеньке, шанс на спасение”
Din orice tara si din orice colt al lumii o putem salva pe Alexandra, donand un minim si distribuind istoria ei mult prea trista. Aici este contul ei online de donatii:
Expediați un SMS cu conținutul 697 la:
2910 (abonatii Unite), 1 SMS - 45 MDL
2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS - 45 MDL
Sună la numărul 090009002 (abonatii Moldtelecom), pentru a dona 45 lei.

Galerie

24 May, 2021

Ingeri pazitori, venim cu noutati de la micuta Alexandra. Saptamana aceasta a inceput cea de-a doua etapa a tratamentului si anume pregatirea pentru transplant. Ne rugam din suflet, ca Alexandra sa se faca bine si sa fie cu Doamne Ajuta tratamentul vital. Mama micutei ne roaga din suflet sa fim alaturi in continuare, pentru ca au fost adaugate radioterapia si costul tratamentul a ajuns  la 93150 dolari. O suma imensa si familia pur si simplu nu au cum sa faca fata acestor cheltuieli. Dragii nostri, o viata de copil depinde de aceasta suma imensa si uriasa pentru o familie care se lupta cum doar ei stiu sa isi salveze fetita de doar un anisor. Va imploram sa nu ignoram aceasta durere mare intr-un sufletel atat de mic. Din orice tara donatiile pot fi facute aici:  https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-alexandra-petrova

Galerie

6 May, 2021

Dragii nostri, micuta Alexandra zilele acestea se pregateste de operatie extrem de complicata care va dura in jur la 6 ore. I se v-a inlatura tumoarea la cap si apoi, micuta va fi pregatita de transplant.  Mamica ne-a transmis video cu micuta... cu greu am putut privi lacrimile si strigate-le de ajutor( de aceea va atentionam ca acest video este cu impact emotional((( Doamne, ti se rupe sufletul sa o vedem atat de micuta si atat de chinuita... In continuare familia cere ajutorul oamenilor, pentru ca de unii singuri ei nu au cum sa faca fata. Alexandra, micuta trece prin chinuri greu de imaginat, insa speram ca intr-o buna zi, aceste chinuri sa nu mai fie si sa nu mai sufere atat de mult...  Dragii nostri, haideti  sa incercam sa facem tot ce sta in mainile oamenilor, pentru ca tratamentul este foarte costisitor si este cu mult peste puterile familiei. Va rugam din suflet sa fim repetat alaturi de micuta Alexandra care vrea sa TRAIASCA. Din orice tara, din orice colt al lumii puteti dona pentru viata micuteti aici: https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-alexandra-petrova

Galerie

30 Mar, 2021

Dragii nostri, venim cu noutati de la Alexandra. Astazi mamica ne-a transmis ca micuta a primit o infectie si tratamentul decurge destul de greu pentru micuta dar si pentru parinti, pentru ca sunt storsi de putere financiar si psihologic, din pacate greutatile financiare isi pun amprenta in tratamentul micutei si parintii traiesc cu speranta ca macar cineva sa le auda durerea  si neputinta de a achita tratamentul micutei. Am primit si cateva poze de la mamica si e mare durerea si e mare jale cand copilul tau sta si striga pur si simplu de ajutor. Mamica din pacate nu mai are putere sa ne implore de aceea va rugam noi din numele ei sa intindem o mana de ajutor pentru a salva viata micutei Alexandra.  Daca ati sti cu cata mila si disperare astazi mama Alexandrei ne vorbea si ne ruga sa nu ii lasam,  pentru ca acum lupta cu ultimele puteri ca sa-si salveze  fetita,  dar din pacate nu dispun de acesti bani ca sa ii asigure sansa la viata. Dragii nostri, viata micutei Alexandra este in mainile lui Dumnezeu ale medicilor si ale noastre, va rugam sa ne unim bunatatea si sa nu ii lasam sa se prabuseasca in aceasta durere imensa unde pot sa isi piarda fetita((( Din orice tar din orice colt al lumii va rugam sa donam pentru viata Alexandrei, aici: https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-alexandra-petrova

Galerie

12 Dec, 2020

Am dat start campaniei

Ştiri