Din inimă pentru Alexandru Motricală

70,360 USD Din 70,000 necesari
100%
3634 Donații
81 În cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Alexandru Motricală
Vârsta 12 ani
Suma necesară 70,000 US Dollar
Tratament Turcia
Diagnostic Sarcoma Ewing

Mesajul mamei: 

Acesta este Alexandru, are 12 ani și este hipoacuzic (surditate tardivă). El este un băiat vesel și bun la inimă, dar mai mult de o lună el nu prea zâmbește din cauza durerilor. A fost diagnosticat cu sarcoma Ewing a osului humeral. În țara noastră, cu părere de rău, nu fac astfel de operații și avem nevoie să ne tratăm peste hotarele țării. Am găsit spitalul, care ne primește, dar este o sumă enormă de bani, pe care noi toată viața nu o vom aduna - 70.000 dolari. Este nevoie urgent de tratament și vă rugăm foarte mult să ne ajutați să își recapete zâmbetul li să-și păstreze viața, să poată să se întoarcă la școală, să-și vadă colegii și prietenii, după care duce dorul. Vă rugăm să ne fiți alături în această luptă grea pentru noi.
Vă mulțumim mult.

Campanie începută la 8 May 2021
În cîte zile s-a colectat 81
Creat de P CaritateMD
Regiune Chisinau
Categorie Social
28 Jul, 2021 11:13
100 MDL
Executor Judecatoresc Rotaru Vera
Ciuobanita Alexandru 28 Jul, 2021 11:08
425 MDL
Ciuobanita Alexandru 14 Jul, 2021 10:18
425 MDL
Costru Agafia 14 Jul, 2021 10:17
300 MDL
Spinu Nadejda Pavel 14 Jul, 2021 10:16
250 MDL
Toate donațiile
27 Apr, 2022

Alexandru, flacau mare deja,  a venit in vizita. Ne-am bucurat enorm sa-l vedem pe Alexandru dupa ce a invins lupta pentru viata. Am stat cateva ore si am vorbit cu Alexandru despre toate. Cum a fost tratamentul, cum se simte acum si ce planuri are. Lupta a fost grea, se simte minunat iar planul lui este sa TRAIASCA. Dragii nostri, Alexandru va multumeste nespus de mult pentru ca impreuna am reusit sa ii salvam viata. Va multumeste pentru ca ati fost alaturi atunci cand de unul singur, el nu putea sa invinga aceasta boala nemiloasa. Multumim pentru acest destins salvat, multumim ca alegeti sa ajutati si va multumim ca existati acolo unde si speranta se stingea. Inca un copil salvat, inca un copil venit acasa, sanatos, care, acum se bucura de viata, prieteni, scoala. 

MULTUMIM pentru viata lui Alexandru. 

Galerie

9 Jun, 2021
Primele cuvinte ale lui Alexandru dupa ce i-a fost amputata mana ”Mama nu plange, vezi nu ma doare, te rog doar fa-mi o poza unde mi-au amputat mana sa vad cum arata acum” Doamne cata putere are acest baiat...Nu avem cuvinte cat este de greu sa vedem o mama distrusa, pusa in genunchi de atatea greutati... E prea mult... pentru ca din pacate aceasta lupta ei nu o pot duce de unii singuri, viata lui Alexandru are un pret de 70.000 dolari, o suma care si mai mult ii fac sa fie disperati...Doamne daca ati sti in ce stare e mama acuma... daca ati sti cat de multi oameni azi au plans impreuna cu aceasta mama indurerata...Dragi oameni, noi de aici de acasa si de peste hotare le putem oferi sansa sa isi salveze viata,  la moment este unul din cele mai grele si urgente cazuri pe care le avem. Dupa cateva zile, Alexandru va incepe chimioterapia... lupta pentru viata incepe si haideti sa fim alaturi cat nu e tarziu, cat sunt sanse mari sa isi salveze viata. Oameni dragi, cuprindeti-va familia, parintii, copii si multumiti Domnului ca sunt sanatosi si in aceste momente va rugam sa alegeti sa oferim o mica parte din bunatatea noastra, din putinul nostru pentru un copil care vrea si el sa fie sanatos, o mama care se lupta pentru viata copilului ei si care se roaga zi si noapte pentru viata lui Alexandru. Din orice tara, din orice colt al lumii, puteti dona pentru viata lui Alexandru AICI:
Expediați un SMS cu conținutul 746 la:
2910 (abonatii Unite), 1 SMS - 45 MDL
2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS - 45 MDL
Sună la numărul 090009002 (abonatii Moldtelecom), pentru a dona 45 lei.

Galerie

8 May, 2021

Am dat start campaniei

Ştiri