Din inimă pentru Marina Lungu

30,954 MDL Din 53,000 necesari
58%
121 Donații
892 În cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Marina Lungu
Vârsta 40 ani
Suma necesară 53,000 Moldova Lei
Tratament Romania
Diagnostic proteză la picior

Mesajul doamnei Marina:

Bună ziua, mă numesc Lungu Marina  şi am decis să vă vorbesc un pic despre viaţa mea. Sunt o femeie de 40 de ani, mamă a doi băieţi. Sunt o fire veselă, muncitoare, descurcăreaţă, dar nu am avut parte de o viaţă fericită, am fost căsătorită cu un bărbat care avea dependenţă de alcool, toţi bani se duceau pe băuturi alcoolice şi avea un comportament agresiv atunci când era în stare de ebrietate. Mereu era poliţia la noi la poartă.
Crescând și educând doi băieți fără ajutorul soțului, m-am angajat la serviciu. Însă banii nu ajungeau pentru a întreține o familie.
Dar problemele nu s-au terminat aici. Și ceea ce era greu a devenit și mai greu într-un moment. Tot coşmarul a început la mijlocul lunii august 2021. O zi obișnuită de lucru la calea ferată, unde lucram, îmi executam lucrul ca în orice zi, nimic nu părea să fie suspect în acea zi. Într-o secundă,  trapa de la vagon,  s-a rupt şi a căzut peste piciorul meu. Consecinţele au fost mari. Imediat la faţa locului a venit ambulanța şi m-au transportat la spital. În urma investigaţiilor mi s-a amputat piciorul propriu-zis 1/3 meolic la nivel de articulaţia "şopar".  Astfel am rămas fără picior și atât de neputincioasă...
Pentru a mă reabilita, dar și pentru a-mi reveni la starea normală, am nevoie de o proteză.  Am primit o veste pozitivă de la o clinică de la o clinica din Romania pentru  o proteză, dar durerea cea mare este că  nu dispun de aceşti bani...
Apelez cu disperare către toţi, am foarte mare nevoie de sprijinul vostru. Ajutați-mă vă rog să fiu mamă la copii mei, să mă bucur de momentele vieţii alături de copii mei, să pot munci ca să trec peste aceste greutăți care mă înconjoară. Vă rog din toată inima să îmi fiți alături cu cât puteți. Este foarte greu să ceri ajutorul dar din păcate nu am de unde lua acești bani, ca să-mi pot și eu reveni la o viață normală.

Vă mulțumesc din suflet si fie ca Domnul să vă Binecuvânteze pentru tot binele oferit!

Campanie începută la 21 October 2021
În cîte zile s-a colectat 892
Creat de P CaritateMD
Regiune r. Drochia, s. Hănăsenii Noi
Categorie Social
FILIPP ALEXANDR 31 Mar, 2024 12:33
50 MDL
ajutor material pu Lungu Marina
SMS Moldcell 12 Jan, 2024 20:00
45 MDL
December
SMS Moldcell 27 Nov, 2023 16:00
45 MDL
September
SEMENENCO ANA 9 Oct, 2023 21:49
1,000 MDL
ajutor material pu Lungu Marina
Donație anonimă 21 Aug, 2023 10:41 89
100 USD
Toate donațiile

Ştiri