Selectați limba

Din inimă pentru Alexandru Tripak

771EUR donați din 84,000 EUR necesari
16 zile rămase
Modalități de donație
Vezi alte metode de donare

Din inimă pentru Alexandru Tripak

Campanie începută la 16 Jan 2019
Creat de

I. Tripak

Regiune Borceag
Categorie Social

  • Nume: Tripak
  • Prenume: Alexandru
  • Vârsta: 16 ani
  • Diagnostica: Limfom Hodgkin
  • Suma necesară estimativă: 84.000 euro din 134.000 necesari
  • Tratament: Franța

Mesajul tatălui:

Bună ziua, mă numesc Tripak Ivan, sunt din sat. Borceag, raionul Cahul, și băiatul meu, Tripak Robert Alexandru, la doar 16 ani a fost diagnosticat cu Limfom Hodgkin. În luna decembrie 2017 i-au apărut la nivelul gâtului în partea dreaptă ganglionii măriți (umflați). În urma nenumăratelor investigații, ni s-a spus să avem răbdare că totul va trece de la sine, că are imunitatea scăzută și că este sensibil la anumiți factori, că este în perioada de pubertate și că în 7-8 luni de zile se vor retrage și că nu are nimic care să ne îngrijoreze.

În luna octombrie 2018 a început să se simtă rău, a început să scadă în greutate, nu mai avea poftă de mâncare, transpirația era excesivă, fapt ce ne-a determinat să-i facem o biopsie în urma căreia a fost diagnosticat cu LIMFOM HODGKIN. Când am aflat diagnosticul am fost distruși. Suntem foarte disperați pentru că avem nevoie de tratament urgent și chimioterapie peste hotare, în Franța, care ne costă 134.393,00 euro. Cu propriile puteri am reușit să strângem în jur la 40.000 euro, iar cealaltă sumă din păcate nu mai știm de unde să o luăm, nu știm la cine mai putem apela. Avem mare nevoie de ajutorul dumneavoastră pentru a ne salva copilul, suma este mult prea mare pentru noi, este peste puterile noastre, și viața copilului nostru depinde de această sumă.

Noi vă rugam din tot sufletul să ne fiți alături, Alexandru este sufletul nostru și avem nevoie de ajutorul tuturor pentru a-i salva viața, pentru că neputința noastră financiară ne face să fim și mai disperați și distruși. Ca părinți ne punem singurele noastre speranțe în oamenii cu inimă mare.

Vă rugăm să ne ajutați să ne salvam fiul.

Mulțumim din tot sufletul pentru orice donație și pentru susținere!

Citește mai mult
Campanie începută la 16 January 2019
Creat de

I. Tripak

Regiune Borceag
Categorie Social
Toate donațiile