Din inimă pentru Aliona Casîm

4,117 EUR Din 110,000 necesari
4%
448 Donații
419 În cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Aliona
Vârsta 30 ani
Suma necesară 110,000 Euro
Diagnostic Leucemie acută

Mesajul Alionei:

Bună ziua! Mă numesc Aliona Casîm, sunt  Ceadîr-Lunga! Provin dintr-o familie modestă, unde am fost crescută și educată doar de mamă... Am 30 ani și îmi cresc de una singură fiul! Cât de dureros n-ar suna pentru mine, dețin grad de dizabilitate ( gradul mediu)! În septembrie 2019 am fost diagnostificată cu LEUCEMIE ACUTĂ! Lunar, timp de trei ani, eu mergeam la Chișinău pentru a mi se face chimioterapie ! Slavă lui Dumnezeu, în luna iulie,a anului 2022, a avut loc ultima ședință de chimioterapie ... La data de 2 august mi-au făcut biopsie prin trepanare( probă preluată din măduva osoasă pentru a confirma remisia).
DA... remisia a fost confirmată.
Am devenit cel mai fericit om, care cât de cât a revenit la viața " de pâna la...". Treptat am revenit la modul obișnuit de viață... viața cu griji, serviciu, copil, rutină...dar, nu a durat mult acest lucru... remisia a durat doar 4 luni...iarăși puncție, iarăși ore în așteptare, în speranța de a auzi: "Boala e în remisie", însă, organismul meu a decis pentru mine... a arătat că măduva osoasă este plină cu 68% celule blastice( celule canceroase)...Până în ultimul moment am sperat să nu fie drept... Însă viața mi-a pus în față o dilemă... am nevoie de anumite analize, de transplantul măduvei osoase, toate acestea la noi în țară nu se fac. Cunosc că timpurile nu sunt deloc ușoare acum... Vă Rog... Cer ajutorul vostru pentru că VREAU SĂ TRĂIESC! Doresc să-mi cresc și să-mi învăț copilul...Sunt tânără, totul abia urmează însă, din cauza acestei boli, viața mea poate sfârși în orice clipă! Și doresc mult să aud acel "sunteți bine/sănătoasă", vreau să revin la viața mea de cândva: serviciu, casă, copil, griji, rutină... acum doar: picurători, institutul oncologic, patul din spital și necunoașterea de ce va fi mai departe! Nu o luați ca drept obrăznicie, dar vă rog, ajutați-mă ! Am nevoie de ajutorul vostru pentru a pleca în Istanbul, pentru că nu am bani nici de bilet, nu mai vorbesc de bani pentru analize, consultații și/sau aflarea mea acolo! Vă rog nu pentru mine, dar pentru fiul meu care poate rămâne orfan...Suntem mulți care avem nevoie de ajutorul oamenilor, dar astăzi îndrăznesc și  să vă cer și eu ajutorul pentru a-mi salva viața, nu am o altă șansă decât să cred că ți pentru mine Dumnezeu va lucra prin oameni.    Vă Rog mult și vă implor, Ajutați-mă! Vă mulțumesc anticipat !

Campanie începută la 5 January 2023
În cîte zile s-a colectat 419
Creat de P CaritateMD
Regiune or. Ceadîr-Lunga
Categorie Social
Ecaterina Borta 27 Feb, 2024 21:46 30
10 EUR
Donație anonimă 27 Feb, 2024 14:31 5
78 MDL
FILIPP ALEXANDR 25 Feb, 2024 12:13
50 MDL
ajutor material pu Casîm Aliona
Donație anonimă 6 Feb, 2024 23:50 58
30 EUR
strimbu vlad 8 Jan, 2024 20:43 17
1,200 MDL
Aveti nadejde, va fi bine. Vlad si Tudor, medici, Bucuresti.
Toate donațiile
6 Mar, 2024

Dragii nostri, din pacate doamna Aliona a pierdut lupta pentru viata((( sincere condoleante familiei si multa putere in aceste momente grele pentru ei. 
Va multumim fiecaruia pentru tot ajutorul si sprijinul oferit. 
Suma colectata a fost impartit  la doua cauze grave: Cristian Staver si micutii fratii Sirbu ce se lupta pentru viata.

(Dovada redirectionarii donatiilor la fel este si in lista donatiilor pentru aceste doua cauze)

Multumim din inima pentru ajutorul oferit. 

Galerie

5 Jan, 2023

Am dat start campaniei

Ştiri