Din inima pentru Amelia Morari

97,385 EUR Din 100,000 necesari
97%
4025 Donații
364 În cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Morari
Suma necesară 100,000 Euro

  • Nume: Amelia
  • Prenume: Morari
  • Vârstă: 7 luni
  • Diagnostic: Rabdomiosarcom embrionar
  • Suma necesară: 213600 $
  • Tratament: Turcia, Clinica: Koc University Hospital
       

Amelia Morari o fetiță dulce, cu un zâmbet molipsitor și poftă de joacă mereu, trece de la început de viață prin momente grele. A fost diagnosticată la doar 7 luni cu Rabdomiosarcom embrionar. Totul a început de la un  banal “nodul”  iar în urma intervenției, analizele au arătat că  totul este mult mai grav.
În urma analizelor și investigațiilor s-a adeverit diagnosticul și care a venit ca o pedeapsa pentru noi toți. Nimic nu mai este la fel, și cerul s-a schimbat cu pământul. Fiecare zi este o grea încercare și totodată o speranță. Noi credem și sperăm în bunul Dumnezeu, credem în bunătatea oamenilor, credem în minuni! Vă rog să ne ajutați, să ne fiți alături în lupta noastră pentru viața scumpei Amelia !

Campanie începută la 20 December 2017
În cîte zile s-a colectat 364
Creat de P CaritateMD
Regiune Chisinau
Categorie Social
Cristina Rak 18 Dec, 2018 20:09 18
172 MDL
Donație anonimă 13 Dec, 2018 16:53 20
10 EUR
Anna Morosanu 9 Dec, 2018 18:49 3
10 EUR
Virgil Zamfir 28 Nov, 2018 06:57 6
2 USD
Isus Hristos sa se atingă și sa vindece
Constantin Descalui 16 Nov, 2018 22:56 2
30 USD
Toate donațiile
15 Dec, 2020

Cu asa mesaje orice zi automat se transforma intr-o zi magnifica.  Recunoasteti mica printesa?  Amelia Morari.  Cat e de frumoasa, cat de senina si cel mai important- sanatoasa.  Va multumim  din suflet celor care ati fost alaturi de ea. Priviti si simtiti emotiile unice, stiind ca ea traieste datorita faptului ca la timpul potrivit toti i-am intins o mana de ajutor.  https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-amelia-morari

Galerie

31 Jan, 2020

Amelia Morari, fetita zglobie astazi va multumeste pentru VIATA!

Dragii nostri, pentru ca minuni exista si pentru ca ajutorul nostru a salvat o viata. 

Amelia va multumeste pentru viata, pentru Rugaciuni si pentru simplu fapt ca nu am trecut pe alaturi!

Galerie

26 Dec, 2018

Noi din prima secunda ne-am indragostit de ochioasa asta mica si cretoasa si nici in calcul nu am pus ca nu va invinge. Atat de mica, dar mai puternica ca un barbat. Medicii si ei au fost uimiti de lupta ei si de cat curaj are acest copil. Plecaciuni dragii nostri pentru ca ati donat pentru micuta, doar datorita bunatatii omenesti, datorita Domnului si datorita medicilor, astazi licuriciul s-a intors acasa sanatos. Daca am putea desena fericirea, ea ar arata exact ca in aceste poze. Va multumesc din toata inima pentru ca va pasa. Minuni exista si minunea o facem noi, oamenii mici, pic cu pic, suflet cu suflet, toti pentru unul si unul penrut toti. Amelia Morari a invins cancerul!! Sarbatori frumoase tuturor!

Galerie

Video

20 Jul, 2018

Scumpa Amelia a suportat cea de-a VI-a chimioterapie cu bine, acum ea se simte mult mai bine iar medicii incurajeaza familia cu rezultatele atat de bune. Are doar un anisor dar e rezistenta si puternica cu toate ca lupta ei a fost ata de grea... atat de greu a suportat toate curele de chimioterapii incat parintii nici nu puteau sa ne transmita careva poze cu micuta, erau disperati si inca defapt mai sunt. Dragii nostri, Amelia are nevoie sa finiseze intregul tratament, din pacate acum este cel mai important sa nu fie intrerupt si sa mearga pana la capat, pentru ca doar asa va putea iesi o invingatoare. Ca sa fie asigurat intregul tratament sunt necesari doar 10.000 euro iar parintii sunt foarte descurajati pentru ca fetita lor are mare nevoie de ajutor. Amelia poate invinge aceasta lupta cu cancerul, ea poate sa se intoarca acasa sanatoasa, toate sansele sunt de partea acestui pui atat de dragalas. Insa fara noi, fara sustinerea noastra, totusi micuta risca sa nu poata continua tratamentul care este vital pentru ea. Conteaza orice mica donatie, sustinere si sprijin in lupta ei pentru viata pentru ca de unii singuri ei sunt pur si simplu neputinciosi. Daca am dona repetat, atunci Amelus va putea reusi. Cat puteti, donati din orice colt al lumii cu orice tip de card aici: https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-amelia-morari

Galerie

3 May, 2018

Amelush finiseaza cel de-al 6-lea curs de chimioterapie. Rezultatele sunt bune insa ca micuta sa se faca bine definitv este nevoie sa continue tratamentul, pentru ca forma de cancer pe care o are foarte repede progreseaza daca nu va face intregul tratament. Pana acum toata sustinerea noastra, donatiile de suflet pentru Amelia a fost nu altceva decat "viata" ei, "speranta" pentru ziua de maine si "alinarea" neputintei familiei... Din pacate Amelush nu are toata suma necesara pentru tratament... Priviti acest zambet, acesti ochisori dulci, acest rezultat de a fi din ce in ce mai bine... si sa stiti ca tot ce vedeti... se datoreaza oamenilor care au ajutat. Va rugam sa ajutam si mai departe pentru ca in sufletelul ei pur si micut se ascunde multa durere. Lupta aceasta costa mult, insa nu mai mult decat o viata de copil. Din sufletul nostru de oameni frumosi prin fapte, sa fim si mai departe viata, speranta si alinarea micutei. Ea va reusi cu siguranta daca ne va avea alaturi... sa fim, noi, salvatorii ei, ingerii pazitori pentru ca Dumnezeu lucreaza prin oameni.

Galerie

11 Apr, 2018

Dragi ingeri pazitori, micuta Amelia astazi este omagiata. Astazi micuta Amelia implineste 1 anisor... 1 anisor la care speram cu tot sufletul sa ii aduca cel mai dorit cadou de parintii micutei - sanatatea. La varsta ei atat de mica stim cu totii cat de mult sufera si prin ce lupta grea trece de a invinge cancerul. Insa astazi Amelia, ca niciodata are nevoie de sustinerea noastra. Noi va rugam sa fim oamenii speciali cu un gest frumos de ziua ei. Un sms cadou, o donatie de suflet putem face pentru omagiata noastra scumpa. De ziua micutei daruieste pentru viata ei, cat te lasa inima. Sa salvam inca o viata de copil!!!

11 Feb, 2018

Amelia noastra a implinit 10 luni si a inceput cea de a treia cura de chimioterapie. Una mai grea decat alta. Nu stim cata putere o sa mai aiba mami sa zambeasca penrut puiul ei si cat va mai rezista psihologic, dar atata timp cat ne simte pe noi aproape sunt sigura ca vor lupta. Am ajuns la jumatate de suma deja de care are nevoie Amelica ca sa se trateze. Mai facem inca un mic efort. Un lucru mic din partea fiecaruia va duce la un rezultat enorm. Donati din inima pentru acest ghiocel care inca nici nu a apucat sa infloreasca bine.

Galerie

Video

31 Jan, 2018

Au disparut cretisorii frumosi. Dar asta nu stirbeste absolut deloc din frumusetea acestui ingeras. Amelia a finisat al 2lea curs de chimioterapie. Primul a fost mai usor, dar acum micutei ii este mai greu. Micuta lupta din rasputeri pentru viata si mamica incearca sa fie mereu optimista si cu zambetul pe fata in fata fetitei, desi doar ea stie cum ii plinge sufletul si inima. Drumul spre vindecare al micutei este lung si greu, fara noi nu vor face fata. Dorim sa va multumim enorm pentru donatii. Acest ingeras are nevoie de ajutor pentru a invinge si noi suntem destul de puternici ca sa il putem oferi. Din inima sa donam pentru un sufletel curat.

Galerie

18 Jan, 2018

Micuta Amelia a inceput tratamentul, iar medicii ne spun ca sunt optimisti si sunt uimiti de cat este de puternica si rezistenta la proceduri. Amelia este pregatita sa lupte pentru viata ei, iar parintii isi viseaza la ziua cand Amelia va fi o adevarata invingatoare. Micuta incepe un tratament indelungat, care ii va oferi sansa sa se faca bine si sa creasca un copilas sanatos. Cu toate ca trecut ceva timp de cand parintii au aflat cumplita nouate, totusi frica si disperarea parintilor este una mare pentru ca costurile tratamentului indelungat sunt peste puterile lor. Micuta are nevoie de noi, ea va reusi daca si noi ne vom uni si vom incerca sa ii fim alaturi in lupta grea cu viata. Dragii nostri sa incercam sa aducem ingerasului acesta micut, o donatie de suflet, care inseamna acum pentru ea VIATA. Multumim!

Galerie

Video

Am dat start campaniei

Ştiri