Din inimă pentru Andrei Bozu

503,867 MDL Din 450,000 necesari
111%
1504 Donații
22 În cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Andrei Bozu
Vârsta 29 ani
Suma necesară 450,000 Moldova Lei

  • Nume: Bozu
  • Prenume: Andrei
  • Vârsta: 29 ani
  • Ajutorul necesar: Renovarea locuinței în urma incendiului
  • Suma necesară estimativă: 450.000 lei 

Mesajul:

Povestea tristă de viață a lui Andrei care cere oamenilor de bună credință un strigăt de ajutor cu disperare și deznădejde a început acum 19 ani.  La vârsta de 10 ani a fost părăsit de tată, la scurt timp și mama și-a refăcut viața iar Andrei cu frații lui mai mici au rămas în voia sorții. Atunci toate muncile grele și responsabilitățilea a doi părinți au trecut pe umerii lui Andrei. A avut o copilărie care l-a călit și l-a maturizat înainte de vreme.  Plus la toate, viața la îngenuncheat la doar 17 ani ai săi, când abia începe să prindă aripi, a înțeles gustul amar al copilăriei. Andrei lucra la un grajd de animale la un bătrân din sat pentru a a câțtiga existența familiei. Având grijă de animale, într-o zi mai neobișnuită decât celelalte, pregătind mâncarea pentru animale la un aparat de fărâmițat a furajelor, i-a fost smuls un braț și de atunci viața lui a luat o întorsătură radicală, ca mai apoi cu înaintarea în vârstă s-a stabilit  cu traiul la Călărași, satul Săseni.  Și-a cumpărat o căsuță după posibilitățile lui, susținut și de celălalt frate. Tânărul cu singurul lui braț, a început  a munci din greu pentru a face reparație și pentru a avea cât de cât condiții necesare umane de trai. Dar din păcate, în data de 19 martie, flăcările i-au spulberat munca depusă și speranța în ziua de mâine. Flăcările i-au luat totul. 

   Andrei este o persoană săritoare la nevoie, cu bun simț și mereu dispus să ajute, însă acum acest tânăr are nevoie de ajutorul oamenilor. Apelează la mila oamenilor, la fiecare cu ce poate, pentru că având în vedere că din cauza absenței unui braț, este privit cu alți ochi de cei din jur și este lipsit de un serviciu stabil, dar își obține existența așa cum el știe să o facă. Cu mare speranță și durere în suflet, Andrei ne roagă să îi fim alături pentru a-și putea renova casa și nu în ultimul rând pentru o proteză la mână, investigații. 

Vă mulțumim pentru tot sprijiinul oferit!

Campanie începută la 17 June 2019
În cîte zile s-a colectat 22
Creat de P CaritateMD
Regiune R. Calarasi, s. Saseni
Categorie Social
Berinde Maria-Monica 9 Jul, 2019 12:09
15 EUR
Bodnar Andreea-Daniela 9 Jul, 2019 12:07
10 EUR
Nitulescu Ioan 9 Jul, 2019 12:06
22 EUR
Bargan Cristina 1 Jul, 2019 22:23 10
44,858 MDL
Thank you to my dear friends in Dallas for being a part of this donation ! Without them I couldn’t have helped Andrei!
Mulțumesc din suflet prietenilor mei din Dallas care au contribuit la aceasta donație. Fără ei nu as fi putut sa-l ajut pe Andrei in aceasta măsura.
Donație anonimă 29 Jun, 2019 17:30
437 MDL
Toate donațiile
16 Jul, 2019

Pentru ca bunatatea omeneasca nu are limite. Andrei Bozu are o casa noua si o viata noua!

Dragii nostri, pentru ca Dumnezeu lucreaza prin oameni, astazi venim cu noutati extraordinare. Ce am simtit si ce am putut reusi, impreuna pentru Andrei, pentru acest tanar cu atatea poveri in spate, cuvintele pur si simplu vor fi mici. Mici in a va spune cata fericire si cata bunatate a primit de la noi, mici pentru a va spune ca fericirea si bunatatea pe care uneori o ascundem, nu are margini. Va rugam sa priviti, sa priviti acesti ochi care emana atata recunostinta, implinire si vom intelege ca cuvintele sunt mici atunci cand simti ca datorita oamenilor, astazi acest tanar pur si simplu plange de fericire. Prea tarziu el simte fericirea, dar o simte, i se pare inca un vis, dar de fapt e rezultatul bunatatii noastre. In viata Andrei, a avut parte de toate, de dezamagiri, de incercari atat de dure, de poveri duse de unul singur, de lipsa caldurii parintesti, insa istoria lui, durerea lui a fost auzita de sute chiar mii de oameni si care noi, la randul sau, am facut tot posibilul sa-i aducem increderea inapoi in oameni pentru ca durere straina nu exista. De acum incolo, Andrei are o alta viata, un alt destin, alte emotii, totul de acum in colo va fi altfel. Priviti ce casuta am reusit sa cumparam, priviti oamenii calzi din satele noastre, priviti pur si simplu cum arata fericirea... Si pentru ca donatiile nu incetau, s-au colectat banuti in plus si i-am luat si un tractoras sa lucreze pentru el deja nu pentru altii. Era un mare vis sa aiba asa tractoras! I-au si mai ramas banuti pe cont pentru o viata decenta un timp oarecare si pentru toate cele necesare! Dar asta nu e tot! In curand venim cu noutati la fel de frumoase, dar pana atunci, dorim sa va zicem plecaciuni, scumpii nostri, plecaciuni pana la pamant pentru tot ce am putut realiza. Daca ne-am putea intr-o zi sa ne intalnim cu toti, cu absolut toti, pur si simplu am pleca capul in fata Dumneavoastra si multumim pentru aceste minuni! Pentru ca inca mai credeti. Durere straina nu exista si noi impreuna am demonstrat-o de mii de ori in acesti ani. Dragii nostri, nu uitati, aceste emotii, aceasta fericire nemarginita, acest destin schimbat este totul datorita omenirii, iar peste multi, multi ani, vom avea ce ne aduce aminte si cu siguranta vom povesti si vom arata nepotilor ce inseamna cu adevarat bunatatea si marinimia adunata intr-un tot intreg. Aceste clipe unice, raman amintiri cu o amprenta pe viata.

Cu mult respect pentru toti, va cuprindem!

Galerie

Video

17 Jun, 2019

Am dat start campaniei

Ştiri