Din inimă pentru Andrian Miron

59,724 USD Din 74,000 necesari
81%
2375 Donații
96 În cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Andrian Miron
Vârsta 25 ani
Suma necesară 74,000 US Dollar
Diagnostic Limfom

Mesajul tânărului:

Bună, mă numesc Andrian Miron, sunt la vârsta de 25 de ani și am mare nevoie de ajutorul oamenilor.
Am fost diagnosticat cu boala Limfom Hodgkin din anul 2018, am luptat și la finele anului 2019 am învins-o cu succes. Dar din păcate, sfârșitul anului 2020 ne-a adus noutăți nu prea bune.  Boala a recidivat și a devenit mai aspră și rezistentă la chimioterapii. Până la moment, împreună cu medicii din spitalul oncologic, am încercat mai multe scheme de tratament, dar nici una cu succes și unica șansă să îmi salvez viața este transplantul de măduvă osoasă.
Tratamentul se poate face peste hotare și e foarte costisitor pentru familia mea. Noi deja am epuizat toate resursele financiare, am cheltuit tot ce am avut. Sunt într-o situație grea, dificilă și dureroasă pentru că viața mea depinde de o sumă imposibilă pentru mine.

Îndrăznesc  să apelez la bunătatea și la mărinimia oamenilor.  Fără ajutorul și sprijinul Dvs. nu voi putea să înving și să continui să mă bucur de viață, să fiu alături de familie și de cei dragi. Îmi doresc din tot sufletul să fiu mai mulți ani înainte alături de fiica mea micuță, de 3 ani, să-i ofer toată dragostea de tată de care o fiică are nevoie, să-i ofer atenția și educația cuvenită.
Vă mulțumesc mult și vă doresc la toți sănătate.

Campanie începută la 20 May 2021
În cîte zile s-a colectat 96
Creat de P CaritateMD
Regiune R. Straseni s. Scoreni
Categorie Social
Tcaci Natalia 24 Aug, 2021 12:49
200 MDL
MMPS Terminal 15 Aug, 2021 17:37
200 MDL
Ciutac Catalina 14 Aug, 2021 13:20 9
103 MDL
SMS Moldcell 13 Aug, 2021 18:00
45 MDL
July
SMS Moldcell 13 Aug, 2021 18:00
45 MDL
July
Toate donațiile
23 Aug, 2021

Dragii nostri, spunem stop donatii pentru Andrian, impreuna am reusit sa colectam suma necesara pentru tratamentul acestui tatic. La moment situatia este stabila si rezultatele sunt bune. Speram din toata inima ca in curand Andrian sa se insanatoseasca. Ingeri pazitori, va multumim cu plecaciune pentru ajutorul, sprijinul, increderea si salvarea unei vieti de om care,  candva a fost chinuit si rapuns de o boala crunta ce risca sa isi piarda viata.

Va multumim ca alegeti sa fiti alaturi de oamenii ce isi doresc un singur lucru: SA IS SALVEZE VIATA!

PLECACIUNI.

26 Jul, 2021
Dragii nostri, atunci cand rugaciunile fiicei au fost auzite, atunci cand puterea oamenilor se uneste sansa la viata creste enorm. Andrian este tanarul tatic care se lupta prin chinuri dureri pentru a-si salva viata… si zilele trecute i s-a facut transplantul, acum este sub monitorizare si tratament strict pentru a vedea cum reactioneaza organismul lui, iar ferita lui micuta, nu inceteaza pe nici o zi sa se roage ca Bunul Dumnezeu sa-l aduca pe tati acasa, sanatos. Dragii nostri, mai e nevoie de sustinerea, de ajutorul nostru pentru intregul tratament. Va rugam sa fiti alaturi de sansa acestui tatic sa se faca bine si sa ajunga la ziua cand isi va cuprinde fetita strans, strans in brate.  Din orice tara, din orice colt al lumii, pentru viata lui Andrian puteti face donatii aici:
Expediați un SMS cu conținutul 752 la:
2910 (abonatii Unite), 1 SMS - 45 MDL
2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS - 45 MDL
Sună la numărul 090009002 (abonatii Moldtelecom), pentru a dona 45 lei.

Galerie

12 Jul, 2021
Dragii nostri, va rugam din suflet sa ne acordati cateva minute, pentru ca avem  o istorie si un caz extrem de dureros si urgent cu care incepem aceasta saptamana. E o fetita micuta ce saruta in fiecare seara icoanele, telefonul cand ii aude vocea tatalui, cu speranta ca ii va trece”buba” lui tati si-l va salva de la moarte... E o fetita mica care vrea sa isi salveze taticul. Bunica Mirelei ne-a transmis ce inseamna pentru ei acum viata...Poza primita cu ochii tristi si ingandurati al lui Andrian, este dupa ce fetita lui l-a sunat si i-a spus ca i-a sarutat “buba”. Dragii nostri, e si asa greu sa rezisti la aceasta durere imensa, iar fara noi, Andrian nu va rezista. Acum se pregateste pentru transplant, cu fiecare zi este tot mai greu si mai greu, sotia ne-a anuntat ca emotional nu este bine, pentru ca pretul vietii lui, nu il pot asigura... Va rugam din suflet sa venim in ajutorul acestei familii si sa le putem oferi sansa sa fie iarasi o familie unita si toti acasa, sanatosi... Andrian are nevoie de 74.000 dolari ca sa isi salveze viata. Un umar de ajutor, o sustinere, o mica donatie il poate salva pe acest tatic si il poate aduce inapoi la fetita lui... Dumnezeu lucreaza prin oameni si acum e mare nevoie de multi oameni sa salvam viata acestui tatic. Va rugam sa nu fim indiferenti:
Din orice tara, din orice colt al lumii puteti dona pentru viata lui Andrian aici:

Galerie

20 May, 2021

Am dat start campaniei

Ştiri