Din inimă pentru Anghelina Niță 2

163,288 MDL Din 497,000 necesari
33%
581 Donații
7 Zile rămase
Nume Prenume Anghelina Niță
Suma necesară 497,000 Moldova Lei
Tratament Moldova

Mesajul mamei:

Pe 27 august 2019, fiica noastră Nița Anghelina, care în acel moment avea 17 ani, a fost lovită de o mașină la o trecere de pietoni din orașul Tiraspol. Fiica a suferit o leziune cranio-cerebrală severă, precum și o fractură dublă multi-fragmentată a ambelor oase ale piciorului stâng. Anghelina s-a zbătut între viață și moarte timp de 3 luni. Aducem sincere mulțumiri medicilor care au reușit să salveze viața fiicei noastre! Din august 2019 până în ianuarie 2020, am fost supuși tratamentului în diferite instituții medicaleam trecut reabilitarea în România, unde starea ei s-a îmbunătățit. Apoi, am fost de trei ori internați și am trecut reabilitarea la Centrul "Neokinetica", ale cărui servicii și tratament costisitor au fost achitate datorită oamenilor cu inimă mare și Fundației Caritate.mdfapt pentru care suntem extrem de recunoscători! În martie 2020, fiica noastră nu era capabilă să facă nimicnici măcar să-și țină capul de una singură, acum, datorită reabilitării la centrul menționat, precum și cursurilor zilnice acasă cu un kinetoterapeut și un logoped, fiica noastră stă pe șezute, citește, scrie, mănâncă singurăse folosește de telefon, comunică în rețelele sociale. Acum avem nevoie din nou de ajutor, pentru ca reabilitarea să poată continua, dar familia noastră, din păcate, și-a epuizat toate posibilitățile financiare. De aceea, rugăm din tot sufletul, oamenii cărora le pasă, să o ajute din nou pe fiica noastră!

Anghelina are un caracter puternic, nu renunță și luptă în fiecare zi pentru viitorul ei!

Vă rugăm mult, să o ajutați pe Anghelina să revină la o viață împlinită!

Campanie începută la 10 November 2020
Zile rămase 7
Creat de P CaritateMD
Categorie Social
Donație anonimă 29 Feb, 2024 22:35 10
10 EUR
Sănătate
Vlada Cojuhari 27 Feb, 2024 20:26 3
10 USD
Donație anonimă 21 Feb, 2024 11:47 203
50 EUR
Donație anonimă 19 Feb, 2024 01:50 2
5 EUR
Donație anonimă 4 Feb, 2024 03:53 11
480 MDL
Toate donațiile
29 Jan, 2024
Uneori ne uimeste puterea unui om atunci cand isi doreste ceva cu adevarat. Priviti-o pe Anghelina, tanara ce a fost accidentata de o masina la trecerea de pietoni. La 17 ani, viata ei, era pe o muchie de cutit  si cum ne zicea mamica Anghelinei, fiica mea era o leguma, dar priviti-o astazi...
Pas cu pas ea lupta pentru ea, lupta pentru visele ei, lupta pentru dorintele ei... Dragii nostri, tot acest drum al Anghelinei de a reveni la viata, se datoreaza nu in ultimul rand, ajutorului nostru, care a facut posibil ca astazi, tanara sa aiba si mai multe vise si mai multe dorinte... E un drum lung spre vindecare, dar atata timp cat Anghelina crede in ea, noi credem si mai mult ca va reusi.
Plecaciuni dragii nostri, pentru toata bunatatea si toata sustinerea acolo unde sufletele oamenilor sunt la pamant si distrusi de necaz. Este o mare implinire, o mare fericire sa vedem cum noi, oamenii, schimbam destine si oferim sanse... Pentru tot ce a-ti oferit acestei tinere, fie ca Bunul Dumnezeu sa va intoarca inmiit.
Multumim dragii nostri, ca alegeti ca DURERE STRAINA SA NU EXISTE.

21 Sep, 2021

Dragii nostri, venim cu noutati de la tanara, Anghelina. Rezultatele nu se las asteptate. Sa stiti ca sunt progrese mari. Anghelina nu se mai deplaseaza cu scaunul rulant, acuma intens se invata sa mearga de una singura,  citeste, mananca singura, scrie, este din ce in ce mai constienta, dar cel mai mult ce ne-a bucurat sa auzim de la mama Anghelinei, este, ca ea atat de mult lupta, e atat de puternica si ca nu doreste pe nici un minut sa cedeze atunci cand ii vine greu la tratament. Isi doreste din tot sufletul sa revina la viata de dinainte, isi doreste din tot sufletul sa aiba o viata normala, pentru acest lucru lupta ca niciodata. Are un caracter nemaipomenit de puternic si o dorinta nemaipomenita de a se face bine. Va multumim din suflet pentru ca sunteti alaturi si pentru tot ajutorul si sprijinul oferit, plecaciuni.  Anghelina va multumeste enorm, ca nu am lasat-o atunci cand viata ei s-a transformat intr-un cosmar in care sansa ei de a reveni la viata, costa enorm. Va multumim ca alegeti in continuare sa fiti alaturi. 

10 Nov, 2020

Am dat start campaniei

Ştiri