Din inimă pentru Artiom Filipciuc

12,688 EUR Din 250,000 necesari
5%
966 Donații
7 Zile rămase
Nume Prenume Artiom Filipciuc
Vârsta 3 ani
Suma necesară 250,000 Euro
Tratament România
Diagnostic Amotrofie musculară spinală gr. III

Update08.07.2021 

Oameni cu suflet mare, fiul nostru de trei anișori este diagnosticat cu Amiotrofie spinală tip 3. Când s-a născut Artiom, se dezvolta ca și toti copiii, însă dupa 1.5 ani am observat ca are slăbiciune la piciorușe. Cu timpul Artiomca nu mai putea alerga, nici sări, nici să ridice scările... Acuma Artiom merge, dar foarte încet. Când se împiedică și cade nu se mai poate ridica în picioare singurel. Din păcate nu avem nici un fel de tratament în Moldova. Acum la România a aparut sirop Risdiplam, prețul căruia este mai mic pentru un an de reabilitare decât injectările cu Spinraza. Din tot sufletul va rugăm sa ne ajutați! Numai cu ajutorul vostru noi o să putem opri evoluția acestei boli crunte! Cu Doamne Ajută!

Mesajul mamei:

Feciorașul nostru s-a născut sănătos, se târa pe burtă, la 10 luni făcea toate acțiunile pe care le fac copiii de vârsta lui. Se dezvolta bine și creștea un copil puternic și foarte inteligent. Dar spre marele nostru regret, după vârsta de un an și jumate, am început să observăm că Artiom a început să aibă dificultăți, și anume, nu putea să alerge, să sară și am observat, de asemenea, că picioarele lui au devenit slabe. În timp, a încetat să urce scările. Am efectuat numeroase vizite la medici și, în cele din urmă, am aflat diagnoza... Amiotrofie musculară spinală de tipul trei. Acum Artiom merge, dar destul de încet. Singurul nostru mod de a-l ține pe picioare este tratamentul cu utilizarea preparatului „Spinraza”, care este foarte scump. Vă rugăm din suflet să ne ajutați să-l punem pe băiețelul nostru pe picioare ... Din păcate, boala nu stă pe loc și în orice moment starea lui se poate agrava. În Moldova, din păcate, nu există medicamente care să trateze și să oprească dezvoltarea bolii. Vă dorim sănătate.

Campanie începută la 30 March 2021
Zile rămase 7
Creat de P CaritateMD
Regiune or. Orhei
Categorie Social
GT Varzaru Svetlana 24 Sep, 2021 15:06
300 MDL
Vacari Alina 24 Sep, 2021 14:57
110 MDL
eugeniu blasenco 23 Sep, 2021 15:29 16
100 MDL
Valeriu Pavalachi 21 Sep, 2021 22:42 22
20 MDL
Donație anonimă 21 Sep, 2021 14:15 9
200 MDL
Multa sanatate!
Toate donațiile
9 Jul, 2021

Mesajul mamei:
Oameni cu suflet mare, fiul nostru de trei anisori este diagnosticat cu Amiotrofie spinala tip 3. Cand s-a născut Artiom, se dezvolta ca si toti copiii, insa dupa 1.5 ani am observat ca are slabiciune la picioruse. Cu timpul Artiomca nu mai putea alerga, nici sări, nici sa ridice scarile... Acuma Artiom merge, dar foarte incet. Când se impiedica si cade nu se mai poate ridica in picioare singurel. Din pacate nu avem nici un fel de tratament in Moldova. Acuma la România a aparut sirop Risdiplam, pretul caruia este mai mic pentru un an de reabilitare decât injectarile cu Spinraza. Din tot sufletul va rugam sa ne ajutati! Numai cu ajutorul vostru noi osa putem opri evolutia acestei boli crunte! Cu Doamne Ajuta!

Galerie

30 Mar, 2021

Am dat start campaniei

Ştiri