Din inimă pentru Augustin Cemortan!

55,561 EUR Din 130,000 necesari
43%
2476 Donații
203 În cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Augustin Cemortan-Carolina
Vârsta 7 ani
Suma necesară 130,000 Euro

Sunt Carolina, toată familia locuim in raionul Făleşti. Vă scriu acest mesaj cu gândul că printre atâţia oameni inimoşi şi cu suflet mare, imi voi găsi ajutorul, nu pentru mine, ci pentru fecioraşul meu scump-Augustin. Copilul meu de 7 ani ani suferă de cancer la ochiul stâng. Un an şi ceva în urmă ne-am adresat la medicul oculist, după care am fost îndreptaţi la clinica "FILATOVA" din oraşul Odesa. A fos făcută o intervenţie chirurgicală, unde s-a depistat-cancer rabdimiosarcoma. Am urmat tratament un an de zile, dar din păcate boala a recidivat în luna ianuarie 2017, s-a făcut a doua operaţie, unde a fost înlăturat ochişorul, dat tumoarea a mai rămas şi acum a început să crească din nou care se duce spre creier. Ne-am adresat la medicul hirurg şi au spus că avem nevoie de procedura gamanaif care în Moldova nu se face aşa ceva. Noi ne-am adresat la clinica din Turcia unde ne poate ajuta sa salvam al doilea ochisor si sa ii salveze viata copilului meu.Dar tratamentul de un an de zile costa enorm,o viata daca vom trai nu vom reusi sa colectam asa sume 130.000 euro.....Ma pun in genunchi in fata tuturor,va rog din toata inima sa ma ajutati.Fara el eu nu voi trai o secunda...Orice mica donatie va fi un mare ajutor pentru noi.

 

Vă mulţumesc din suflet, oameni inimoşi.

Campanie începută la 28 April 2017
În cîte zile s-a colectat 203
Creat de P CaritateMD
Regiune Făleşti
Categorie Social
MMPS Terminal 16 Nov, 2017 19:17
10 MDL
MMPS Terminal 1 Nov, 2017 14:15
20 MDL
MMPS Terminal 17 Oct, 2017 16:55
250 MDL
MMPS Terminal 22 Sep, 2017 13:42
200 MDL
MMPS Terminal 25 Aug, 2017 22:02
20 MDL
Toate donațiile
8 Aug, 2017

Dragii noştri, îngeri păzitori al lui Augustin, venim cu noutăţi îmbucurătoare. Noi zicem STOP DONAŢII pentru Augustin Cemortan. Suma necesară de 130.000 euro a fost colectată datorită vouă- sute şi mii de donatori care au fost şi sunt alături de Augustin în cea mai grea perioadă din viaţa lui. Pentru că durerea şi chinurile lui, nu a lăsat nici un omuleţ indiferent, pentru că lacrimile aceste mame îndurerate au fost auzite de către voi, OAMENI cu inimi atât de generoase. Aducem mii de mulţumiri şi prietenilor noştri din România asociaţia " Salvează o inimă" pentru toată susţinerea şi sprijinul oferit copiilor noştri. Acum sufleţelul acesta chinuit trebuie să lupte şi să învingă această boală cruntă, pentru că împreună cu voi am făcut o MINUNE pentru Augustin. Am putut schimba un destin îndurerat, chinuit de boală, într-un destin cu SPERANŢĂ în lupta pentru viaţă. Mulţumim cu plecăciuni şi din suflet că sunteţi alături de noi şi pentru faptul că ne demonstraţi că durere străină nu există!

Video

17 Jul, 2017

Dragii nostri. Avem noutati bune. Augustin face progrese foarte mari. Desi medicii erau destul de reservati referitor la starea baiatului, rezultatele sunt uimitoare. Tumoarea a inceput sa se micsoreze. Daca va continua la fel, in curind va fi posibila operatia repetata, unde speram sa reuseasca sa o inlatureze in totalitate. Radioterapia e chinuitoare pt baiat, dar el lupta. Mamica lui Augustin si Augustin va roaga din toata inima sa mai faceti un mic efort pt el. Suma ramasa spre colectare este 20.000 euro. Avem�nevoie de 20.000 donatii a cate un euro. Daca toti donatorii puiului care au donat odata, vor mai dona aceiasi suma iarasi..., maine s-ar colecta toti banii necesari❤ Augustin vrea si trebuie sa traiasca.., Din inima donatii aici https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-augustin-cemortan

Galerie

Video

4 Jul, 2017

#saveaugustin. Dragii noștri salvați data -14 iulie! "Save a life/Fashion Show" este un eveniment caritabil care va avea loc pe data de 14 iulie la piscina "Zona de agrement Preimium Park". Evenimentul are ca scop, acumularea unei sume de bani pentru Augustin Cemortan. Începând cu orele 16:00, invitații vor avea parte de un fashion show cu colecțiile de vară a 7 branduri autohtone din Republica Moldova ( Mirus Fortuna Rodica brand, Nanetty, Bulgară 56, Max Fashion, Mindria brand, March again). Vor fi prezentate nu doar colecțiile pentru femei ci și pentru copii, bărbați. La acest eveniment vor fi prezenți și câțiva interpreți KEYA, ALISHA și SERJ KUZENKOFF și naistul Ungureanu Pavel. De asemenea vor deschide evenimentul Black&White dance center. Evenimentul se va deschide cu mixajul a 2 DJ (Aurora Night și Alex Buretz). Fiind un eveniment la piscină se va permite înnotul doar după prezentarea de modă, pentru a evita anumite incidente care pot fi cauzate de podeaua alunecoasă. Biletele vor costa 150 lei. Acestea vor fi distribuite la unii din designerii participanți la acest eveniment, dar vor fi vândute și în ziua respectivă la eveniment. Plus luând în calcul că evenimentul va avea loc în afara orașului, noi am organizat rute care vor ajuta deplasarea invitaților de la GreenHills Ciocana spre Premium Park (dus-întors). Deplasarea va costa 5 lei. Biletele vor fi vândute la 3 dintre designerii participanți la momentul dat. Max Fashion-Atrium, etajul 3, Fortuna Rodica-Mircea cel Bătrân 48, March again- Columna 105, etajul 2. Dar și pentru alte informații puteți suna la numărul 079021877. La fel biletele le veți putea procura și în ziua evenimentului. Mulțumim și vă așteptăm cu drag.

http://osearaperfecta.protv.md/sanda-ganea-si-violeta-vrancean-organizeaza-un-eveniment-de-moda---1933751.html

https://www.facebook.com/events/319221378500770/?acontext=%7B%22action_history%22%3A%22[%7B%5C%22surface%5C%22%3A%5C%22messaging%5C%22%2C%5C%22mechanism%5C%22%3A%5C%22attachment%5C%22%2C%5C%22extra_data%5C%22%3A%7B%7D%7D]%22%7D

Galerie

22 Jun, 2017

Lui Augustin Cemortan la data de 21 iunie, a fost efectuata operatie pentru inlaturarea tumorii care s-a extins si la cap. Starea lui Augustin este stabila, cu parere de rau medicii nu au putut inlatura intreaga tumoare, pentru ca este un risc prea mare din considerentul ca tumoarea s-a extins rapid la creier, de aceea nu a fost posibila sa fie complet inlaturata, este prea periculos. Insa medicii lupta pentru a salva lui Augustin, va duce tratamente in continuare care speram sa dea rezultate mult mai bune. Iar noi dragii nostri ramane sa ne rugam la Bunul Dumnezeu, sa-l ajute pe acest sufletel chinuit. Si mai departe va rugam mult sa ii oferim o mica donatie, pentru ca are nevoie de tot suportul nostru, pentru a avea puterea sa lupte. Va multumim mult pentru simplu fapt ca sunteti alaturi de Augustin si de mama acestuia. Multumim enorm.

Galerie

6 Jun, 2017

Video

1 Jun, 2017

Ziua copiilor ar trebui sa fie una magnifica plina de zambete, culori, cadouri si multa multa fericire Vreau sa felicit toti copiii, toti sintem copii atat cat avem cui zice Mama, Toti suntem copii atat cat o simtim in suflet. Astazi,de 1 iunie, noi am vrut sa scrim despre Augustin si despre desenele lui care zilnic le deseneaza, Am rugat-o pe mamica lui sa il filmeze... Puiul deseneaza o familie, una unita si fericita... Dar mereu un membru al familie lui este doar cu un singur ochisor, insa Augustin e atat de matur si atat de bravo ca repede stie cum sa gaseasca o explicatie si sa nu isi intristeze mama. Priviti acest video si pur si simplu imbratisati puii dvs, priviti in ochii lor, spunețile cat de mult ii iubiti si multumitii lui Dumnezeu ca astazi aveti ocazia de a ajuta acest copil si ca sunteti atat de norocosi. Augustin merita sa aiba o copilarie fericita si noi putem ajuta. Indiferenta omoara..... Cu ziua copiilor dragi copii mari si micu Si sper sa vina ziua ceia cand nu vor mai exista copii bolnavi!!!!! Daruiti un zambet acestui pui....cat de putin... ? Augustin a cerut pur si simplu sa nu i se scoata al 2lea ochisor, nu mai mult... Donati pt acest sufletel chinuit, Trimiteti un sms cu textul " augustin" abonatii moldcell la nr 2910, abonatii Unite la nr 9002, abonatii moldtelecom pot apela de pe fix nr 090009002 ( costul unui apel si al unui sms este de 45 lei si pot fi efectuate nelimitat) Donatii la terminale qiwi, nr bpay 17002167. Donatii online cu cardul si alte modalitati gasiti. accesind acest link https://www.caritate.md/donations/Din-inimă-pentru-Augustin! paypal "paypal@caritate.md" Va multumim!!!

Galerie

Video

25 May, 2017

Video

19 May, 2017

Video

Am dat start campaniei

Ştiri