Din inimă pentru Constantin

1,664EUR donați din 1,000 EUR necesari
264 în cîte zile s-a colectat
Caz finalizat
Campanie începută la 3 august 2016
Creat de

A. Darii

Regiune Rezina
Categorie Social

Din inimă pentru Constantin

Constantin este un tânăr de 18 ani din Rezina și din păcate, suferă de boala fluturelui. Lunar părinții săi au nevoie de mii de lei pentru unguente și pansamente care îi scad cât de puțin din durerile lui enorme.

Am fost în vizită la Constantin, am transmis 20.000 lei colectați și mulțumim din suflet celor care au donat. După ce l-am văzut pe micuțul Marin, eram siguri că gata - acum chiar am văzut maximul suferinței și cel mai tragic caz. Constantin este un strigăt de durere! El nu trăiește, el supraviețuiește! Câtă durere suportă acest copil zilnic nu credem că ar suporta cineva o secundă! De ce acest copil își trăiește chinurile într-o sărăcie inimaginabilă? Condițiile sunt mai rele decât sărace și mizere, căldura insuportabilă. Vă imaginați corpul să fie o rană deschisă mereu și să stați în căldură? Noi nu. El așa trăiește deja de 18 ani. L-am intrebat ce vis are, mult ne-am chinuit să-l convingem să ne zică și ne-a zis: "Eu tare vreau la Vadul lui Vodă cu mama." Odihna la Vadul lui Voda deja e asigurată. Grație doamnei Sârbu și lui Dumitru Beschieru.

Și am pornit spre casă. Ieșind pe poartă unchiul lui totuși ne-a spus, cu așa o rușine și modestie că de fapt visul lui cel mai mare e o bicicletă cu 3 roți asemănătoare cu cea din poze, doar cu scaunul moale, fiindcă îl doare mult să stea așezat. Și această dorință deja e împlinită de către fundația "Sfântul Gheorghe".

Apropo, săteanul din poze cu toată sărăcia lui îl ajută mereu - îl plimbă cu bicicleta și îl susține cum poate. Jos pălăria pentru atâta omenie!

Haideți să mai colectăm niște bani, să încercâm să facem o reparație cosmetică. Cât de cât să îi facem condiții.

Va rugăm mult să mai trimiteti sms la nr. 9002 cu textul "Constantin" (doar abonații Unite) să mai apelați de pe telefonul fix la 090009002, să donați cât vă lasă inima prin aparatele Qiwi (bpay: accesați și donați la numărul 17002003). Sau donați în contul fundației "Sf.Gheorghe" (specificând Constantin) sau PayPal ssainsus@yahoo.com (specificând Constantin).

Avem atâtea opțiuni! Haideți să schimbăm viața acestui copil!

Daca încă cineva nu cunoaște povestea lui o puteți afla aici:

Noi vă rugăm să faceți share. Cine știe, poate cuiva i se va face rușine de soarta acestei familii din Rezina.

Din inimă pentru Constantin. Să fim mai buni! Renunțăm la o cafea pentru a aduce un zâmbet!

Citește mai mult
Toate donațiile