Din inimă pentru Constantin Hristescu

85,529 EUR Din 110,000 necesari
78%
5054 Donații
35 Zile rămase
Nume Prenume Constantin Hristescu
Vârsta 3 ani
Suma necesară 110,000 Euro

Bună ziua, vin cu un mesaj disperat și cu o rugăminte către toți oamenii de bună credință, să mă ajutați să-mi salvez fiul. Constantin s-a născut cu așa numita boală „spina bifida”, iar la 8 luni s-a depistat că are surditate bilaterală profundă. Nu mi-am pierdut speranța niciodată chiar dacă mi-au spus că nu avem șanse. Am mers mai departe și am aflat că șansa noastră este peste hotarele țării. Avem nevoie de o investigație detaliată, după care va urma o operație complicate, care ne costă 110.000€. E strigător la cer să-mi văd copilul suferind și eu, ca mamă, să nu îi pot lua această suferință. Pentru el fac totul, pentru el trăiesc, vă rog din inimă să mă ajutați, sunt disperată, plâng și mă rog la o minune, mă rog ca viața scumpului meu să se lumineze cât mai repede.

Mulțumesc tuturor oamenilor înțelegători și cu suflet mare. 

Campanie începută la 28 January 2022
Zile rămase 35
Creat de P CaritateMD
Regiune R.Leova s. Tochile-Răducani
Categorie Social
Donație anonimă 21 May, 2022 02:39 75
1 EUR
+M
Eugeniu Afanas 20 May, 2022 19:25 91
200 MDL
Gajura Catalin 20 May, 2022 15:28 2
2,016 MDL
Nipomici Cristina 20 May, 2022 14:08 2
150 MDL
Nu exista copii straini! Sanatate tuturor copilasilor
Donație anonimă 20 May, 2022 13:25 3
605 MDL
Toate donațiile
25 Mar, 2022
Medicii bat alarma... Din pacate, operatia de urgenta la capusor nu mai poate fi amanata.  Astazi parintii ne-au anuntat si sunt tare disperati si speriati de situatia in care se afla... micutul de dimineata, este la analize... Tot de ce ne-am speriat si noi, din pacate s-a intamplat, avem doar cateva zile sa reusim sa colectam suma necesara pentru operatie. Dragii nostri, am venit si ieri cu un mesaj de urgenta si astazi la fel venim cu un apel de maxima urgenta... Acest baietel isi pierde sansa(((( despre starea mamei cum se simte ea acum, sarmana nici noi nu o putem linisti, pentru ca e tare dureros sa stii ca de sansa care au primit-o depinde 110000 euro... Va rugam sa distribuim,  va rugam sa donam cat putem, 5, 10, 20 lei, dar sa alegem sa fim alaturi pentru ca micutul are mare nevoie de ajutorul nostru. E mare nevoie de bunatatea noastra, e mare nevoie de ajutorul nostru, acum cat inca nu este tarziu.  Va multumim cu plecaciune pentru toti cei care sunteti si ramaneti sa fiti alaturi de Costel.
Din orice tara, contul activ pentru donatii este aici:  https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-constantin-hristescu

Galerie

24 Mar, 2022

Dragii nostri, venim cu un apel tare urgent,  parintii au fost anuntati dupa investigatiile efectuate ca operatia este nevoie cat mai urgent. Micutul pierde in fiecare zi sansa sa se faca bine((( De trei zile mamica micutului este intr-o stare grava, vorbim cu ea... dar toate gandurile ei sunt ce va fi daca nu vor reusi sa primeasca aceasta unica sansa a micutului de a se face bine... Sarmanii parinti sunt tare deprimati si disperati... Dragii nostri, parintii lui Costel intotdeauna au muncit din greu ca micutul sa se faca bine, au dat totul dar din pacate sansa lui e doar o operatie la capusor, care nu se face la noi in tara si este  extrem de complicata ce costa enorm pentru ei... Va rugam din toata inima sa le fim alaturi repetat, cat puteti si cat va lasa inima, dar va rugam sa alegeti sa fiti alaturi de acest micut, pentru ca sansa lui acum se alfa pe o muchie de cutit, care poate fi pierduta(((... Tare dulce si tare scump e  micutul... ingeri pazitori, impreuna, am reusit multe destine sa schimbam, iar zilele acestea se decide soarta acestui ingeras micut care vrea si el sa isi auda mama, sa se faca bine vrea pur si simplu sa traiasca. Ni se frange inima sa vedem cum se chinuie parintii sa faca fata, dar din pacate, aceasta operatie, de unii singuri ei nu isi pot permite.

Va rugam din toata inima, fiti alaturi de Costel, micutul care se chinuie din primele zile ale vietii, cu un diagnostic tare crunt si dur, dar acum avem  sansa sa ii oferim tot ce este mai valoros pe acest pamant -SANATATEA. 

Din orice tara, din orice colt al lumii o mica donatie pentru viata micutului, poate fi facuta aici: 

https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-constantin-hristescu

Galerie

28 Jan, 2022

Am dat start campaniei

Ştiri