Din inimă pentru Cristina Chioru

29,101 USD Din 80,000 necesari
36%
831 Donații
50 Zile rămase
Nume Prenume Cristina Chioru
Vârsta 21 ani
Suma necesară 80,000 US Dollar
Diagnostic Scolioză

Update 25.08:

Fara cuvinte... Randurile Cristinei e doar durere si lacrimi: “Este o minune sa daruim altora ceea de ce suntem privati” sunt cuvintele tinerei ce a finisat Colegiul de Medicina si activeaza in domeniu doar ca ea este vizata de sanatate.  Dragi oameni, va lasam mesajul Cristinei si va rugam sa-l cititi,  sa vedeti ce inseamna cand boala te mistuie si te face de nimic atunci cand totul se rezuma la un “pret” al vietii. 

“Salut, mă numesc Cristina, și am decis să vă vorbesc un pic despre viața mea.
Cu 21 ani în urmă soarta m-a dăruit părinților mei. Un copil dorit și iubit. Mi-am inceput drumul ca oricare alt om: primele cuvinte, primii pași, vise, speranțe și ambiții. Dar la un moment dat toate acestea au început să se destrame. Din copilărie am fost diagnosticata cu o boală severă-scolioza, ceea ce înseamnă deformarea coloanei vertebrale și apariția diferitor complicații la nivel respirator, cardiac, digestiv.. Cu trecerea timpului și în pofida stăruințelor mele și ale celor apropiați maladia a progresat. Orice mișcare elementară pentru alții poate deveni o încercare pentru mine. Majoritatea activităților îmi provoacă durere. Imunitatea slabă mă face o țintă ușoară pentru infecții. Fiecare pas devine un calvar. În pofida acestui fapt am terminat Colegiul de Medicină și activez în domeniu. Iubesc să fiu de folos. Iubesc să văd zâmbetele oamenilor. Îmi place să îi văd sănătoși. Este o minune să dăruim altora ceea de ce suntem privați. Dar uneori durerea nu este doar fizică, cît și psihică. Mă doboară foarte mult gândurile negative despre cum mă vede lumea, ce va zice ea.. Știu că dacă nu este ieșire din situație e nevoie să te accepți așa cum ești dar la mine ieșirea EXISTĂ și pentru aceasta am nevoie de oameni buni cu suflet mare ce mă vor ajuta cu o mică donație pentru a acumula suma de 80.000$, o sumă mult prea mare pentru mine și familia mea! Operația și tratamentul se va efectua în Turcia, o clinică care îmi oferă șansa la o viață mai bună și mai ușoară. Șansele de a mă face bine sunt mult mai mari dacă încep cât mai curând tratamentul, rog să nu fiți indiferenți căci undeva sus Dumnezeu vede fapta bună a fiecăruia! Mulțumesc din suflet tuturor”

Mesajul Cristinei:

Bună ziua ! Numele meu este Cristina și am 21 ani.
Recent am finisat studiile la Colegiul de Medicina, cu specialitatea de asistentă medicală , iar la moment activez în cadrul medical.
La prima vedere par a fi o persoană normală ,cu preocupări obișnuite şi care nu m-ar diferenția de alte persoane, realitatea fiind una mai dură .
La 4 ani am fost diagnosticată cu scolioză, boală care treptat a evoluat spre rău din păcate .
Pe parcursul anilor, am tot urmat diverse tratamente prescrise de medici, însă cu trecerea timpului au început să apară complicații mult mai grave cu deformarea coloanei vertebrale (gradul 4) dificultăți respiratorii, cardiace dar și oboseala frecventă . Pe an ce trece devine din ce în ce mai greu să lupt cu această boală ,atât fizic cât și psihic.
Acum, unica mea șansă la recuperare ar fi o operație .
Speranță la o viață mult mai bună am găsit la o clinică peste hotarele țării, unde timp de 1 lună voi urma un tratament, după care operația și reabilitarea.
Tratamentul și operația costă 80. 000$ , o sumă mult prea mare pentru mine și familia mea. Sunt nevoită să apelez la ajutorul oamenilor buni, pentru a strânge banii necesari care mi-ar oferi și mie o viață fără chinuri. 

Vă mulțumesc și voi fi recunoscătoare pentru orice donație! Orice sumă reprezintă o șansă la o nouă viață.

Campanie începută la 16 June 2021
Zile rămase 50
Creat de P CaritateMD
Regiune r. Ungheni, s. Vulpești
Categorie Social
Vasile Onofrei 21 Oct, 2021 02:35
5 USD
Ана Чур 20 Oct, 2021 23:25 3
100 MDL
Donație anonimă 20 Oct, 2021 22:34 102
50 MDL
Tatiana Ababii 20 Oct, 2021 22:15 18
20 MDL
Din ❤. Sănătate!
Olga Cernatinschi 20 Oct, 2021 20:47 34
100 MDL
Fii sănătoasă Cristinuta.
Toate donațiile
19 Oct, 2021
Situatia Cristinei este si mai grava, din pacate spatele se deformeaza si mai tare, iar consecintele sunt fatale pentru aceasta tanara minunata. Acum Cristina in fiecare zi este supusa unor exercitii complicate, analize si multa durere.  Insa nu acest lucru o face pe tanara sa se simta atat de disperata… Din pacate, sansa ei de a nu ramane imobilizata la pat costa 80.000 dolari… De aici medicii bat alarma pentru ca orice zi de asteptare e in defavoarea tinerei si e necesar de actionat cat mai urgent, iar pe de alta parte Cristina stie ca aceasta suma este peste puterile ei si a familiei, si gandul ca intr-o buna zi ea pur si simplu se va trezi si nu va simti nimic, o distruge si mai tare.  E o presiune enorma… si psihologic e atat de greu pentru Cristina, incat ea nu mai stie incotro sa o ia.  Dragii nostri, haideti inca odata sa citim povestea ei, sa simtim mesajul ei disperat si sa alegem sa o ajutam, cat de putin, dar adunati de la fiecare putem salva chinurile tinerei putem fi sansa pe care acum tanara o cauta cu disperare.
Aici este mesajul Cristinei, este istoria ei care poate avea un final fericit, daca am alege sa o ajutam.
Din orice tara, din orice colt al lumii prin card bancar, paypal, transfer bancar, paynet puteti ajuta cu o mica donatie, aici:

Galerie

16 Jun, 2021

Am dat start campaniei

Ştiri