Din inimă pentru Cudrițchi Nicolae

2,254 EUR Din 10,000 necesari
23%
168 Donații
17 În cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Nicolae Cudrițchi
Vârsta 14 ani
Suma necesară 10,000 Euro
Tratament Polonia
Diagnostic Cancer la os

Mesajul mamei: 

Cum poate o simplă durere de genunchi să-ți schimbe viața la 360°? Asta s-a întâmplat puiului meu de 14 ani care după lungi investigații a fost diagnosticat cu osteosarcom (cancer) la os. După 6 cursuri insuportabile de chimioterapie, acum avem nevoie de operație, care costă o sumă colosală. Noi suntem dintr-o familie modestă, venitul căreia abia ne ajunge pentru cheltuielile strict necesare. Avem nevoie de o sumă imensă pentru a extirpa tumoarea, să nu să se răspândească în organism, deoarece are un risc înalt de malignizare și pentru a-i putea păstra piciorușul. Sunt la pământ de durere și mă rog Domnului sa nu fim lăsați...  Cu multă credință, putere și speranță, vă rog până la pământ să-mi ajutați copilașul să scape de această boală necruțătoare. Eu cred în oameni buni, cu sufletul mare, cărora le pasă de suferința copilașului. Chiar dacă fiecare din noi avem grijile și nevoile noastre, vă implor să nu rămâneți indiferenți de viața unui omușor mic, care abia începe viața.  Copiii sunt sensul fiecărui părinte, ajutați-ne să salvăm sensul vieții noastre.

Vă mulțumesc din suflet!

Campanie începută la 18 November 2022
În cîte zile s-a colectat 17
Creat de P CaritateMD
Regiune Orașul Anenii-Noi
Categorie Social
Dorina Golan 5 Dec, 2022 10:22 160
2 EUR
Panta Marina 5 Dec, 2022 10:09 22
200 MDL
Să te faci bine puiu!
Donație anonimă 4 Dec, 2022 22:21 72
1,500 MDL
Donație anonimă 4 Dec, 2022 21:20 10
977 MDL
Donație anonimă 4 Dec, 2022 17:28 52
25 MDL
Toate donațiile
14 Feb, 2024

Dragii nostri, spunem stop donatii pentru tanarul  Nicolae ce lupta pentru viata lui. Mai jos va transmitem mesajul de multumire din partea mamicii, pentru toata sustinerea si ajutorul oferit, ce ii ofera lui Nicolae sansa sa lupte pentru viata.

"Buna ziua oameni dragi!
Vreau sa va multumesc din suflet pentru inimile voastre bune, voi ne sunteti mereu alaturi. In clipele cele mai intunecate voi ne-ati sprijinit si incurajat cum doar voi stiti.
Momentan ne aflam la clinica Rizzoli unde scumpului meu  fecior, pe 9 februarie i s-a schimbat acel spaicer ce a fost pus in septembrie caci si el a fost infectat. Ma rog la Domnul ca de aceasta data spaicerul sa faca fata la infectie si sa ajungem la etapa finala, daca totul va fi bine peste 2 luni va fi si interventia finala.
Durerile si starile de rau dupa interventie sunt foarte grele dar Nicolae e puternic si cu ajutorul Domnului face fata la tot.   Recunostinta mea pentru voi oameni buni nu are margini, va multumim din suflet ca mereu ne ramaneti alaturi si ne sustineti in momente de cumpana.
Sanatate multa va dorim si binecuvintarea Domnului."

Galerie

13 Oct, 2023

Mesajul disperat al mamei:

"Buna ziua, oameni cu sufletul mare! Suntem din pacate iarasi intr- un moment de cumpana. Nicu a facut o infectie la proteza de 2 luni a primit un morman de antibiotice pentru a lichida infectia dar din pacate nu a fost sa fie, medicii din Polonia ne- au luat de urgenta la interventie caci era mare riscul ca infectia sa atace tot organismul. Acum i s-a facut prima etapa de revizie la proteza (i s-a inlaturat proteza si i s-a pus un spacer cu antibiotice). Am revenit acasa si urmam tratamentul cu antibiotice si reabilitare, mai departe peste 2-3 luni daca infectia e eliminata ne asteapta iarasi o interventie de a scoate spaicerul si de a pune o proteza noua!!! Din nou avem o cale lunga cu durere, lacrimi si speranta(((( Va rog din tot sufletul pe fiecare in parte sa ne sprijiniti si sa ne fiti alaturi sa facem fata la costurile imense si sa ajungem sa vedem si lumina de la capatul tunelului. Ajutati-ne va rog sa invingem."

Pentru Nicolae se poate dona pe contul activ de donatii aici: 

https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-nicolae-cudritchi-2

Galerie

18 Nov, 2022

Am dat start campaniei

Ştiri