Din inimă pentru Daria Negara

9,971 EUR Din 8,500 necesari
117%
482 Donații
19 În cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Daria Negara
Suma necesară 8,500 Euro
Tratament România
Diagnostic Chist la creier

Salut. Numele meu este DARIA. Sunt o fetiță energică și zâmbitoare, dar am o mică problemă de sănătate. Fiind încă în burtă la mămica, medicii mi-au găsit un chist în partea dreaptă a creierului. Ei spuneau că sunt șanse să se absoarbe până mă voi naște, dar nu s-a întâmplat. În săptămâna în care m-am născut, mi s-a făcut Rezonanța Magnetică, în urma căreia am aflat că chistul este mare: 8cm x 6cm x 4cm. Părinții mei au sperat că totuși el se va micșora. Acuma sunt o fetiță mare, am 5 luni și 2 săptămâni și recent am făcut încă un RMN repetat care i-a întristat pe părinți, chistul s-a mărit practic de 2 ori. Neurochirurgul ne-a spus că avem nevoie urgent de o operație care se face peste hotarele țării. Acum partea dreapta a creierului seamănă cu o minge de tenis de câmp:(. Părinții au găsit clinica care mă poate ajuta să scap de această durere și povară, însă operația este foarte costisitoare. Mămica este cu mine zi și noapte, iar tăticul nu reușește să adune toată suma necesară pentru operație. Operația va avea loc la București pe 3 septembrie și costă 8500€. Domnul să vă aibă în pază și vă mulțumesc pentru orice micuț ajutor. Va pupăcesc pe toți.

Campanie începută la 24 July 2019
În cîte zile s-a colectat 19
Creat de P CaritateMD
Regiune Chisinau, comuna Ciorescu
Categorie Social
"Trifan Com" SRL 12 Aug, 2019 12:36
2,000 MDL
Donație anonimă 31 Jul, 2019 20:38 186
19 MDL
Donație anonimă 31 Jul, 2019 17:21 22
83 MDL
Adela Damaris Ciurdas 31 Jul, 2019 06:42 2
3 USD
SMS Unite 30 Jul, 2019 20:41
45 MDL
Tel: 373*****05
Toate donațiile
9 Nov, 2021

Dragii nostri, Dariuta va saluta si va multumeste pentru viata. Priviti cat de mare, zambareata si frumoasa este. Multumim ingeri pazitori, pentru viata Dariei si plecaciuni pentru ca ati ales sa fiti alaturi de micuta luptatoare in care viata ei era in pericol, iar acum se bucura de o copilarie fericita si cel mai important, sanatoasa. 

Va suntem recunoscatori pentru tot ajutorul.

Cu drag,

Echipa Caritate.md - Unitate prin Caritate!

Galerie

17 Sep, 2019

Micuta Daria este dupa operatie cu succes efectuata.

Dragii nostri, cu totii am fost alaturi de dulceata aceasta mica si astazi  venim cu noutati extraordinare. Dariuta acum se simte bine, este dupa operatie si multumim Domnului, medicilor pentru ca acum micuta este in afara oricarui pericol. Operatia a decurs cu succes, nu va putem reda cat de recunoscatori sunt parintii, ei  va multumesc pana la pamant pentru sansa oferita la viata fiicei lor. Daria e mica dar extrem de puternica si rezistenta. Ne inchinam, ingerii nostri pazitori, pentru inca un destin schimbat prin bunatatea noastra, pentru inca o familie implinita si fericita, pentru inca un copilas salvat. E o mare implinire sa stim ca suntem cei care nu uitam de parintii indurerati ce stau cu copii in brate si striga de durere si neputinta pentru a primi sansa la viata. Va multumim pentru o viata salvata. Va multumim ca nu incetati sa daruiti si alegeti sa ne unim la durerea oamenilor. Astazi Daria traieste datorita oamenilor care au reactionat prompt si i-au salvat viata.

Galerie

24 Jul, 2019

Am dat start campaniei

Ştiri