Din inimă pentru David Secrieru 2

40,097 EUR Din 45,000 necesari
89%
1883 Donații
161 În cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Maria
Vârsta 6 ani
Suma necesară 45,000 Euro

  • Nume: Secrieru
  • Prenume: David
  • Diagnostica: Tumoare cerebrală
  • Suma necesară estimativă: 45000 euro
  • Tratamentul prelungit:  Turcia

Mesajul mamei:

Bună ziua, mulți deja ne cunosc istoria noastră și aș vrea să încep cu cel mai sincer mulțumesc pentru șansa care ne-ați oferit-o. Datorită vouă, îngeri păzitori, David continuă să lupte și vreau să cred că va reuși să fie un copilaș sănătos. Din păcate la noi situația în ultimele zile s-a agravat. Totul era bine, tratamentul a dat rezultate, David se simțea bine, ba mai mult molipsea pe toată lumea cu zâmbetul lui și era fericit că nu mai are dureri. Dar... brusc Davidus al nostru s-a simțit rău, se plângea că îl doare capul și iarăși îl vedeam că nu mai este acel Davidus zglobiu. Ultimele rezultate au arătat că avem metastaze la ficat, cap și coloana vertebrală, acum echipa de medici fac tot posibilul să depisteze unde sunt celulele canceroase și să începem iarăși tratamentul.  La moment am primit o sumă estimativă pentru prelungirea tratamentului. Îmi vine greu să scriu aceste gânduri care cu greu le mai pot accepta, dar noi începem iarăși lupta... greu pe alocuri dar încercăm chiar și cu ultimele puteri să nu cedăm, pentru că Davidus vrea să trăiască și pentru asta avem mare și mare nevoie de susținere. Întotdeauna am avut cu mine, în toate momentele noastre, Credința, iar Dumnezeu mi-a adus în cale pe toți oamenii care nu au rămas indiferenți de durerea noastră. Cred, sper și acum, că,  îmi voi putea salva copilașul, dar sunt nevoită să cer repetat ajutorul tuturor oamenilor. Vă rugăm să ne fiți alături, micile donații, gândurile bune, rugăciunile, sprijinul susținerea voastră, sunt TOTUL pentru noi.

Vă mulțumim cu plecăciune!

Campanie începută la 15 January 2019
În cîte zile s-a colectat 161
Creat de P CaritateMD
Regiune Calarasi
Categorie Social
Donație anonimă 25 Jun, 2019 13:05 6
518 MDL
DOAMNE AJUTA
Radu Elena 15 Apr, 2019 14:51 13
99 MDL
Olga Grama 15 Apr, 2019 12:39
300 MDL
Sa va ajute Dumnezeu si baietelul sa se faca bine!
galina jigala 15 Apr, 2019 02:40 9
10 USD
Doamne ajuta-l ....
Donație anonimă 14 Apr, 2019 14:07 3
300 MDL
Toate donațiile
29 Apr, 2019

Dragii nostri, Davidus cu mare regret a pierdut lupta pentru viata. O durere imensa pentru toti, a fost un luptator exemplu, un erou care a luptat pana la urma. Zbor lin ingeras, parintilor multa putere pentru a trece de aceste momente cumplite.

20 Mar, 2019

Dragii nostri, David va saluta si va multumeste pentru tot. Lupta pentru viata lui si are mare nevoie de sustinerea noastra... Va rugam din suflet sa ii fim alaturi pana la urma, daca ati sti cat de mult isi doreste sa invinga... Acum starea lui este stabila, cumintel continua tratamentul dar are mare nevoie de ajutorul nostru pentru sansa lui la viata. E greu sa privesti si sa nu plangi cand ochii lui striga de ajutor... Va rugam din suflet sa depunem un mic efort pentru acest mic dar puternic luptator, credeti-ne este foarte puternic si rezistent si tot de ce este nevoie pentru el acum,sunt oamenii. Nu a mai ramas mult pentru a-i asigura integul tratament. Pentru Davidus eroul nostru voinic va imploram sa oferim repetat sustinerea noastra, caci e vitala.

Va multumim din suflet pentru bunatate!

Galerie

Video

15 Jan, 2019

Am dat start campaniei

Ştiri