Selectați limba

Din inimă pentru Doina Miron

10,008EUR donați din 10,000 EUR necesari
2 în cîte zile s-a colectat
Cazul finalizat
Campanie începută la 12 February 2018
Creat de

C. P

Regiune r. Straseni
Categorie Social

Din inimă pentru Doina Miron

  • Nume: Doina
  • Prenume: Miron
  • Vârsta: 23 ani
  • Diagnostic: Tumoare glială parasagitala a lobului frontal
  • Suma necesară: 10.000 euro
  • Tratament: Turcia, Neolife

Mesajul tinerei:

Bună ziua, mă numesc Miron Doina, sunt din s. Scoreni, r. Strășeni. La vârsta de 23 ani ,am fost diagnosticată cu tumoare glială parasagitală a lobului frontal. Ulterior făcând rezonanța magnetică la Centrul Diagnostic German, am primit rezultatul precum că este o formațiune de volum la nivelul lobului frontal stâng cu implicarea corpului calos și parțială a lobului frontal drept și conform indicilor metabolici corespunde unui proces expansiv malign (astrocitom gr.III). După aceasta a urmat consultația la medicii neurochirurgi și s-a hotărât să fiu expusă unei intervenții chirurgicale. Dar din păcate asta nu este totul, în continuare urmează să fac radioterapie și chimioterapie in Turcia, care mă costă mult. Enevoie de o sumă mare de bani și anume 10000 euro, sumă pe care nu o avem. Vin cu o mare rugăminte către toți oamenii creștini să mă ajutați să fac față acestei situații și să pot să merg mai departe pentru a finisa tratamentul. Vă mulțumesc anticipat pentru orice donație care pentru mine înseamnă mult.

Facturi si declaratii

ACTUALIZAT, 19 March 2018:

Dragii nostri, astazi va aducem noutati de la Doinita Miron Doinita - o domnisoara atat de sufletista dar... viata a pus-o la mari incercari. Insa astazi datorita noua, oamenilor, Doinita are sansa la viata, sansa de a lupta si a invinge. Acum tanara a inceput tratamentul si noua nu ne ramane decat sa ne rugam pentru. Ii uram multa, multa putere pentru ca o asteptam cu totii acasa sa revina sanatosica.  Multumim scumpii nostri ingeri pazitori pentru tot ce faceti si pentru ca sunteti zi de zi alaturi! 

ACTUALIZAT, 1 August 2018:

Dragii nostri, am avut o vizita surpriza dar atat de placuta din partea Doinitei Miron, domnisoara care s-a reintors acasa dupa tratamentul primit si care acum se simte bine.  Datorita voua, scumpii nostri Doina astazi zambeste si ne bucura cu rezultate bune. Multumim cu plecaciune pentru o viata salvata, pentru sansa primita. Astazi Doina mai mult ca niciodata va zice multumesc, pentru ca fara voi acest lucru nu era posibil. 

Multumim pentru sperante si sansele oferite la viata.

Cu plecaciune Echipa Caritate.md - Unitate prin Caritate!

Citește mai mult
Toate donațiile