Din inimă pentru Doina Miron

10,008 EUR Din 10,000 necesari
100%
38 Donații
2 În cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Doina Miron
Vârsta 23 ani
Suma necesară 10,000 Euro

  • Nume: Doina
  • Prenume: Miron
  • Vârsta: 23 ani
  • Diagnostic: Tumoare glială parasagitala a lobului frontal
  • Suma necesară: 10.000 euro
  • Tratament: Turcia, Neolife

Mesajul tinerei:

Bună ziua, mă numesc Miron Doina, sunt din s. Scoreni, r. Strășeni. La vârsta de 23 ani ,am fost diagnosticată cu tumoare glială parasagitală a lobului frontal. Ulterior făcând rezonanța magnetică la Centrul Diagnostic German, am primit rezultatul precum că este o formațiune de volum la nivelul lobului frontal stâng cu implicarea corpului calos și parțială a lobului frontal drept și conform indicilor metabolici corespunde unui proces expansiv malign (astrocitom gr.III). După aceasta a urmat consultația la medicii neurochirurgi și s-a hotărât să fiu expusă unei intervenții chirurgicale. Dar din păcate asta nu este totul, în continuare urmează să fac radioterapie și chimioterapie in Turcia, care mă costă mult. Enevoie de o sumă mare de bani și anume 10000 euro, sumă pe care nu o avem. Vin cu o mare rugăminte către toți oamenii creștini să mă ajutați să fac față acestei situații și să pot să merg mai departe pentru a finisa tratamentul. Vă mulțumesc anticipat pentru orice donație care pentru mine înseamnă mult.

Campanie începută la 12 February 2018
În cîte zile s-a colectat 2
Creat de P CaritateMD
Regiune r. Straseni
Categorie Social
Donație anonimă 13 Feb, 2018 23:11
2,295 MDL
Donație anonimă 13 Feb, 2018 23:10
12,600 MDL
succes
Donație anonimă 13 Feb, 2018 23:07
24,435 MDL
sa fii sanatoasa
Donație anonimă 13 Feb, 2018 22:12 41
1,023 MDL
Donație anonimă 13 Feb, 2018 21:00
1,668 MDL
Toate donațiile
13 Aug, 2019

Dragii nostri, Doinita a venit in vizita si va multumeste fiecaruia pentru viata. Va multumim mult pentru incredere si pentru aceste momente. Doinita noastra este bine, s-a angajat la lucru si duce o viata normala, desi in 2018 careva medici i-au dat doar 6 luni de trai.... Totusi nimeni nu are dreptul sa ne zica ce sanse sau cate zile avem de trait! Unul Dumnezeu decide si stie asta si punct! Pentru Doinita ne bucuram enorm sa o vedem azi sanatoasa si ca a demonstrat tuturor ca este mult mai puternica ca diagnosticul strasnic pe care l-ai avut.

Multumim ingeri pazitori cu plecaciune pentru tot efortul!

Galerie

1 Aug, 2018

Dragii nostri, am avut o vizita surpriza dar atat de placuta din partea Doinitei Miron, domnisoara care s-a reintors acasa dupa tratamentul primit si care acum se simte bine. Datorita voua, scumpii nostri Doina astazi zambeste si ne bucura cu rezultate bune. Multumim cu plecaciune pentru o viata salvata, pentru sansa primita. Astazi Doina mai mult ca niciodata va zice multumesc, pentru ca fara voi acest lucru nu era posibil.

Multumim pentru sperante si sansele oferite la viata.

Cu plecaciune Echipa Caritate.md - Unitate prin Caritate!

Galerie

19 Mar, 2018

Dragii nostri, astazi va aducem noutati de la Doinita Miron Doinita - o domnisoara atat de sufletista dar... viata a pus-o la mari incercari. Insa astazi datorita noua, oamenilor, Doinita are sansa la viata, sansa de a lupta si a invinge. Acum tanara a inceput tratamentul si noua nu ne ramane decat sa ne rugam pentru. Ii uram multa, multa putere pentru ca o asteptam cu totii acasa sa revina sanatosica. Multumim scumpii nostri ingeri pazitori pentru tot ce faceti si pentru ca sunteti zi de zi alaturi!

Galerie

Am dat start campaniei

Ştiri