Selectați limba

Din inimă pentru Ecaterina Nasalciuc

19,227USD donați din 50,000 USD necesari
211 în cîte zile s-a colectat
Cazul finalizat
Campanie începută la 10 November 2017
Creat de

N. Ina

Regiune Orhei
Categorie Social

Din inimă pentru Ecaterina Nasalciuc

  • Nume: Ecaterina
  • Prenume: Nasalciuc
  • Vârsta: 2 ani și 7 luni
  • Diagnostic:  nefroblastom (tumoare Williams) la rinichiul stâng
  • Suma necesară: 50.000 dolari.
  • Tratament: Spania

Această istorie este despre o mică fetiță-soare, Ecaterina Nasalciuc, orheiancă, născută pe 8 aprilie 2015, în vârstă de 2 ani și 7 luni, care suferă de nefroblastom (tumoare Williams) la rinichiul stâng... Într-o seară din noiembrie 2016, în urma unei simple palpări, mămica a simțit o malformație urâtă, iar peste câteva zile deja Catiușa era în pregătiri pentru operația de eliminare totală a rinichiului, cu tot cu tumoare. 
Cu regret, 6 luni după finisarea cursurilor de chimioterapie post-operatorie petrecute în Moldova, alt verdict a venit ca o furtună, tumoarea a recidivat și în locul rinichiului scos este un focar de cancer. Fără metastaze... Părinții presupun că intervenția nu a fost făcută corect. 
Catiușa va fi operată în câteva zile, de un medic puternic, la Chișinău. Intervenția este foarte complicată, presupune înlăturarea completă a cancerului. După aceasta va urma chimioterapia, Catiușa va merge în Israel. Clinica Șiba din Israel solicită suma de 50.000 dolari pentru tratamentul cu chimioterapie și investigațiile postoperatorii. 
Cunoaștem cazuri concrete când copiii cu aceeași boală au scăpat de ea, și sunt sănătoși. 
Vă rugăm mult, ajutați-o pe Catiușa. Celor care stau la dubii să o facă sau nu, va rugam, priviți pozele din care veți înțelege, ce minune de copil veți ajuta!
Va mulțumim enorm, și vă rog, nu uitați, Dumnezeu le vede pe toate și are grijă de toți.
Multă sănătate! 

Facturi si declaratii

Citește mai mult
Toate donațiile