Selectați limba

Din inimă pentru Eugen Ceban

46,479USD donați din 89,500 USD necesari
20 zile rămase
Modalități de donație
Vezi alte metode de donare

Din inimă pentru Eugen Ceban

Campanie începută la 05 Jan 2018
Creat de

C. P

Regiune Taraclia
Categorie Social

  • Nume: Eugen
  • Prenume: Ceban
  • Vârsta: 25 ani
  • Diagnoz: Limfon Hodjkin varianta scleroza nodulara cu afectarea ganglionilor cervico-supraclaviculari. Mediastinali, hilari, axilari stadia II A (forma de cancer la ganglionii limfatici mediastinali
  • Suma necesară: 89500 dolari
  • Tratament: Turcia, MedicalPark

Mesajul mătușei Ana Sîrbu.

Nepotul meu de la frate, Evgheni Ceban (25 ani) e o persoană extrordinară, optimistă, este sportiv (face parte din echipe de volei de la vîrsta de 10 ani), poliglot (vorbește fluent 4 limbi, mai studia înca 2), are 2 studii superioare (în Turism și Finanțe, vara va primi diploma de Master).

La 9 ani a pierdut parţial auzul, consecință traumelor numerose care i-a afectat nervul auditiv. După multe investigaţii medicii au spus că e imposibil de tratat și trebuie să poarte aparat auditiv.

Tatăl băiatului (fratele meu) a decedat într-un teribil accident rutier pe când Eugen avea doar 4 ani. Mama lui, care la momentul accidentului se afla în maşină acum e persoană cu dizabilități de gradul II.

Cu toate greutățile vieții, Eugen a crescut un băiat responsabil, înțelept și puternic spiritual care are multe scopuri. Însă toate planurile lui Eugen au fost date peste cap, în Octombrie 2016 a fost diagnosticat cu  Limfom Hodgkin  (forma de cancer la ganglionii limfatici mediastinali). El a trecut 10 cursuri de chimioterapie  si 20 de cursuri de radioterapie. In Ianuarie 2018 a obținut remisia, dar peste 2 luni analizele, PET/CT și biopsia au arătat că boala s-a întors. La clinica MedicalPark (Istanbul,Turcia) am primit o șansă de a schimba viața nepotului.  Din păcate noi nu avem banii necesari pentru investigații și tratament, Eugen are nevoie de 89500 dolari. Vă rugăm mult să ne ajutați pentru că nepotul meu a avut o viață deloc ușoară, el are nevoie acum de ajutor. Vă rugăm din suflet să ne fiți alături. Vă mulțumim!

 


Facturi si declaratii

Citește mai mult
Campanie începută la 5 January 2018
Creat de

C. P

Regiune Taraclia
Categorie Social
Toate donațiile