Selectați limba

Din inimă pentru Eugen Ceban

236USD donați din 3,150 USD necesari
11 în cîte zile s-a colectat
Cazul finalizat
Campanie începută la 5 ianuarie 2018
Creat de

C. P

Regiune Taraclia
Categorie Social

Din inimă pentru Eugen Ceban

  • Nume: Eugen
  • Prenume: Ceban
  • Vârsta: 25 ani
  • Diagnoz: Limfon Hodjkin varianta scleroza nodulara cu afectarea ganglionilor cervico-supraclaviculari. Mediastinali, hilari, axilari stadia II A (forma de cancer la ganglionii limfatici mediastinali
  • Suma necesară: 3150 dolari
  • Tratament: Turcia, MedicalPark

Mesajul mătușei Ana Sîrbu.

Nepotul meu de la frate, Evghenii Ceban (25 ani) de 1 an şi 3 luni se tratează de Limfomul Hodgkin varianta scleroză nodulară cu afectarea ganglionilor cervico-supraclaviculari, mediastinali, hilari, axilari în stadiul IIA (forma de cancer la ganglionii limfatici mediastinali).

La 9 ani a pierdut parţial auzul, consecință a unei gripe care i-a afectat nervul auditiv. După multe investigaţii medicii au spus că e imposibil de tratat și trebuie să poarte aparat auditiv.

Tatăl băiatului (fratele meu) a decedat într-un teribil accident rutier pe când Eugen avea doar 4 ani. Mama lui, care la momentul accidentului se afla în maşină acum e persoană cu dizabilități de gradul II. Cu toate greutățile vieții, Eugen a crescut un băiat bravo, de 14 ani face parte din echipa națională de volei și are succese remarcabile, este foarte prietenos, deștept și extrem de optimist. Noi venim cu marea rugăminte către toți oamenii de bună credință, să ne ajute în acest moment dificil din viața noastră. Eugen are nevoie de tratament peste hotare. La clinica MedicalPark din Turcia am primit o șansă de a schimba viața lui Eugen. Din păcate noi nu avem banii necesari pentru investigații și tratament, de la început Eugen are nevoie de 3150 dolari. Vă rugăm mult să ne ajutați pentru că nepotul meu avut o viață deloc ușoară, el are nevoie acum de ajutor. Vă rugăm din suflet să ne fiți alături. Vă mulțumim!

 


Citește mai mult
Toate donațiile

Facturi