Din inimă pentru Eugen Ceban

47,075 USD Din 137,000 necesari
34%
737 Donații
424 în cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Ana Sarbu
Vârsta 25 ani
Suma necesară 137,000 US Dollar

  • Nume: Eugen
  • Prenume: Ceban
  • Vârsta: 25 ani
  • Diagnoz: Limfon Hodjkin varianta scleroza nodulara cu afectarea ganglionilor cervico-supraclaviculari. Mediastinali, hilari, axilari stadia II A (forma de cancer la ganglionii limfatici mediastinali
  • Suma necesară: 137.000 dolari
  • Tratament: Turcia, MedicalPark

Mesajul mătușei Ana Sîrbu.

Nepotul meu de la frate, Evgheni Ceban (25 ani) e o persoană extrordinară, optimistă, este sportiv (face parte din echipe de volei de la vîrsta de 10 ani), poliglot (vorbește fluent 4 limbi, mai studia înca 2), are 2 studii superioare (în Turism și Finanțe, vara va primi diploma de Master).

La 9 ani a pierdut parţial auzul, consecință traumelor numerose care i-a afectat nervul auditiv. După multe investigaţii medicii au spus că e imposibil de tratat și trebuie să poarte aparat auditiv.

Tatăl băiatului (fratele meu) a decedat într-un teribil accident rutier pe când Eugen avea doar 4 ani. Mama lui, care la momentul accidentului se afla în maşină acum e persoană cu dizabilități de gradul II.

Cu toate greutățile vieții, Eugen a crescut un băiat responsabil, înțelept și puternic spiritual care are multe scopuri. Însă toate planurile lui Eugen au fost date peste cap, în Octombrie 2016 a fost diagnosticat cu  Limfom Hodgkin  (forma de cancer la ganglionii limfatici mediastinali). El a trecut 10 cursuri de chimioterapie  si 20 de cursuri de radioterapie. In Ianuarie 2018 a obținut remisia, dar peste 2 luni analizele, PET/CT și biopsia au arătat că boala s-a întors. La clinica MedicalPark (Istanbul,Turcia) am primit o șansă de a schimba viața nepotului.  Din păcate noi nu avem banii necesari pentru investigații și tratament, Eugen are nevoie de 137000 dolari. Vă rugăm mult să ne ajutați pentru că nepotul meu a avut o viață deloc ușoară, el are nevoie acum de ajutor. Vă rugăm din suflet să ne fiți alături. Vă mulțumim!

 


Diana Costenco 4 Mar, 2019 4
20 USD
Donație anonimă 1 Mar, 2019
858 MDL
Multa sănătate îți doresc!
Nicolae Gandrabur 1 Mar, 2019
858 MDL
Donație anonimă 28 Feb, 2019
50 MDL
Donație anonimă 28 Feb, 2019
257 MDL
Toate donațiile
22 Apr, 2019

Dragii nostri, Eugen continua lupta si mai mult ca niciodata are nevoie de sustinere. Va rugam din suflet sa ii fim alaturi in cele mai grele momente din viata lui, este la pragul disperarii si fara ajutorul nostru va fi imposibil de invins cancerul.

Multumim din suflet si ne inchinam pana la pamant pentru ajutorul colosal care aduce speranta si putere celor care au nevoie. Contul nou de donatii pentru viata lui Eugen este aici:  https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-eugen-ceban-2

Video

Am dat start campaniei

Ştiri