Selectați limba

Din inimă pentru Eugen Ceban

47,075USD donați din 137,000 USD necesari
424 în cîte zile s-a colectat
Cazul finalizat
Campanie începută la 5 January 2018
Creat de

C. P

Regiune Taraclia
Categorie Social

Din inimă pentru Eugen Ceban

  • Nume: Eugen
  • Prenume: Ceban
  • Vârsta: 25 ani
  • Diagnoz: Limfon Hodjkin varianta scleroza nodulara cu afectarea ganglionilor cervico-supraclaviculari. Mediastinali, hilari, axilari stadia II A (forma de cancer la ganglionii limfatici mediastinali
  • Suma necesară: 137.000 dolari
  • Tratament: Turcia, MedicalPark

Mesajul mătușei Ana Sîrbu.

Nepotul meu de la frate, Evgheni Ceban (25 ani) e o persoană extrordinară, optimistă, este sportiv (face parte din echipe de volei de la vîrsta de 10 ani), poliglot (vorbește fluent 4 limbi, mai studia înca 2), are 2 studii superioare (în Turism și Finanțe, vara va primi diploma de Master).

La 9 ani a pierdut parţial auzul, consecință traumelor numerose care i-a afectat nervul auditiv. După multe investigaţii medicii au spus că e imposibil de tratat și trebuie să poarte aparat auditiv.

Tatăl băiatului (fratele meu) a decedat într-un teribil accident rutier pe când Eugen avea doar 4 ani. Mama lui, care la momentul accidentului se afla în maşină acum e persoană cu dizabilități de gradul II.

Cu toate greutățile vieții, Eugen a crescut un băiat responsabil, înțelept și puternic spiritual care are multe scopuri. Însă toate planurile lui Eugen au fost date peste cap, în Octombrie 2016 a fost diagnosticat cu  Limfom Hodgkin  (forma de cancer la ganglionii limfatici mediastinali). El a trecut 10 cursuri de chimioterapie  si 20 de cursuri de radioterapie. In Ianuarie 2018 a obținut remisia, dar peste 2 luni analizele, PET/CT și biopsia au arătat că boala s-a întors. La clinica MedicalPark (Istanbul,Turcia) am primit o șansă de a schimba viața nepotului.  Din păcate noi nu avem banii necesari pentru investigații și tratament, Eugen are nevoie de 137000 dolari. Vă rugăm mult să ne ajutați pentru că nepotul meu a avut o viață deloc ușoară, el are nevoie acum de ajutor. Vă rugăm din suflet să ne fiți alături. Vă mulțumim!

 


Facturi si declaratii

Citește mai mult
Toate donațiile