Selectați limba

Din inimă pentru Eugen Ceban 2

6,165USD donați din 95,000 USD necesari
15 zile rămase
Modalități de donație
Vezi alte metode de donare

Din inimă pentru Eugen Ceban 2

Campanie începută la 05 Mar 2019
Creat de

C. P

Regiune r. Taraclia s. Valea Perjei
Categorie Social

  • Prenume: Ceban
  • Vârsta: 26 ani
  • Diagnoz: Limfom Hodgkin varianta scleroza nodulara cu afectarea ganglionilor cervico-supraclaviculari. Mediastinali, hilari, axilari stadia II A (forma de cancer la ganglionii limfatici mediastinali
  • Suma necesară estimativă: 95.000 dolari
  • Tratament: Turcia

Mesajul mătușei Ana Sîrbu.

Bună ziua, sunt mătușa lui Eugen Ceban și în primul rând vreau să mulțumesc tuturor celor care au fost și sunt alături de nepotul meu în lupta grea pe care o duce. Cu toate greutățile vieții, totuși Eugen a reușit să crească un băiat înțelept, responsabil și foarte puternic. De mic copil, la doar 4 ani, Eugen și-a pierdut tatăl într-un  accident teribil rutier iar mama a rămas invalidă după acest accident. Viața i-a oferit multe cumpene, însă acum nepotul meu are de trecut o încercare mult prea grea pentru el,  viața lui depinde de 95.000 dolari, o sumă imposibilă pentru noi toți. Din păcate boala s-a întors, este a doua luptă pentru noi, poate mai grea, dar nu imposibilă. Vă implor să ne fiți alături, Eugen vrea să trăiască și a primit șansa de a-și salva viața, însă costă enorm. Îmi doresc enorm să-mi văd nepotul sănătos, dar fără ajutorul oamenilor nu vom reuși.

Vă mulțumim din suflet!

Facturi si declaratii

ACTUALIZAT, 22 April 2019:

Dragii nostri, Eugen continua lupta si mai mult ca niciodata are nevoie de sustinere. Va rugam din suflet sa ii fim alaturi in cele mai grele momente din viata lui, este la pragul disperarii si fara ajutorul nostru va fi imposibil de invins cancerul.

Multumim din suflet si ne inchinam pana la pamant pentru ajutorul colosal care aduce speranta si putere celor care au nevoie.

Citește mai mult
Campanie începută la 5 March 2019
Creat de

C. P

Regiune r. Taraclia s. Valea Perjei
Categorie Social
Toate donațiile