Din inimă pentru Eva Hemei

7,244 USD Din 15,000 necesari
48%
456 Donații
51 Zile rămase
Nume Prenume Eva Hemei
Suma necesară 15,000 US Dollar
Tratament Rusia
Diagnostic Artrogripoza congenitala multiplă

Update 16.12.2021 

Bună ziua dragi oameni cu suflet mare. După cum am postat am fost la consultați cu Eva în Sankt-Petersburg și veștile medicul de acolo au venit ca un trăsnet asupra noastră. Totul trebuie să facem  de la început mâini, tălpi genunchi și cu timpul și transplant de mușchi la mânuță stângă. Avem de efectuat trei operații. La moment am primim o sumă estimativă la toate cheltuielile și ajunge peste 15.000 mii de dolari .De aceea venim cu rugămintea către dumneavoastră de a ne ajuta sa strângem această sumă căci pentru noi este foarte, foarte mare. Vă rog din suflet ajutați-ne să ne vedem fetița mergând și folosindu-se de mânuțe. 

Update 29.01.2021: Mesajul mamei:

Bună ziua, vă mulțumim tuturor celor care sunteți alături de Evelina. Cu ceva timp  în urmă fetița noastră a fost operată la șold și genunchi și medicii ne-au anunțat că este nevoie de cel puțin încă două operații care costă în jur la 22000 dolari. Nu avem nici o șansă să facem rost de așa sumă fara ajutorul dumneavoastră tuturor oamenilor cu inimă bună la care noi venim cu rugămintea de a ne ajuta puțin câte puțin să stringem acești bani ca Eva să aibă o viață și o copilărie fericită. Multumim din suflet tuturor.

Mesajul mamei:

Bună ziua. Mă numesc Olga și sunt mămică a trei copii minunați, iar în curând urmează să vina pe lume și cel de-al patrulea. Odată cu venirea pe lume a celui de-al treilea copil pe nume Evelina soarta ne-a pus la o grea încercare. Eva s-a născut cu malformații grave la picioare și la mânuțe și a fost diagnosticată cu o boală numită Artrogripoză congenitală multiplă. Fetița noastră are nevoie de mai multe operații, care din păcate nu se fac la noi țară. Am luat legătura cu o clinică de peste hotarele țării și ne-au dat șanse să ne facem bine. Din păcate, suma necesară pentru operație este prea mare pentru noi - 18.000 dolari , o sumă imensă pentru familia noastră. De aceea venim cu o rugăminte către toată lumea care poate sa ne ajute, puțin câte puțin să colectăm această sumă pentru a putea să ne vedem și noi fetița mergând, alergând și jucându-se așa cum o fac copii de seama ei. Este foarte, foarte greu să îți vezi copilul în suferință și neputință.

Vă suntem recunoscători pentru orice ajutor!

Campanie începută la 25 September 2020
Zile rămase 51
Creat de P CaritateMD
Regiune r. Strășeni, s. Micăuți
Categorie Social
Donație anonimă 18 Apr, 2024 14:42 3
300 MDL
Succes Eva!
Nicolae Zalevschi 17 Apr, 2024 09:39 7
10 EUR
Doamne ajuta!!!
FILIPP ALEXANDR 9 Apr, 2024 12:57
50 MDL
ajutor material pu Hemei Evelina
SMS Moldcell 13 Mar, 2024 13:00
45 MDL
February
SMS Moldcell 13 Mar, 2024 13:00
45 MDL
February
Toate donațiile
31 Jan, 2024


Dragii nostri, astazi mamica Evei va multumeste din suflet pentru ca sunteti alaturi de fetita ei ce a mai trecut inca o operatie.  Este recunoscatoare pana la cer pentru toata sustinerea pentru ca face posibila ca fetita ei sa aiba o viata normala fara chinuri.  
Eva sufera de o afectiune care i-a provocat malformatii grave la manute si picioruse. Operatiile se fac peste hotarele tarii unde costurile sunt peste puterile familiei…

Dragii nostri, licuriciu asta mic are nevoie de noi.  Va rugam din inima sa ii oferim o viata fara chin, familia ne cere disperat ajutorul pentru ca este deja a 10-a operatie si cheltuielile sunt enorme.

Galerie

11 May, 2023

Eva este un licurici de fetita, un copil special si luminos care are nevoie urgenta de noi.  Puiul are nevoie de reabilitare dupa operatie, sufera de artrogripoza congenitala multipla, o afectiune care i-a provocat malformatii grave la manute si picioruse. 10000 euro despart bumbu asta mic de o viata normala si o copilarie fericita.  Avem nevoie de bunatatea voastra, dragii nostri pentru a o salva pe Eva de la chinuri.  
 Va rugam sa donati cat va lasa inima , din orice tara aici: https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-eva-hemei

Va rugam sa distribuiti, pentru ca Eva are nevoie de OAMENI. 

 Paypal@caritate.md

Expediați un SMS cu conținutul 680 la:

2910 (abonatii Unite), 1 SMS - 45 MDL

2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS - 45 MDL

Sună la numărul 090009002 (abonatii Moldtelecom), pentru a dona 45 lei.

Galerie

1 Jun, 2021

Mesajul mamei:

Buna ziua tuturor susținătorilor noști, venim iarăși cu vești nu prea bune dar care sperăm într-o zi să  se schimbe totul spre bine. Eva a suportat iarăși o intervenție chirurgicală pentru înlăturarea plăcii metalice care am fost nevoiți să o scoatem înainte de vreme pentru că au apărut complicații. În loc sa facem reabilitarea pentru a vedea vreun rezultat din nou regim de pat din doar poziție culcată și tot aceeași întrebare (mami eu cînd o să merg) și stau neputincioasă în fața ei și nu știu ce să-i spun. Venim  în continuare cu rugă către toată lumea cu sufletul mare să ne ajute ca,  într-o zi Eva să poată  merge, vă rog din tot sufletul să ne ajutați să facem acest lucru cât mai curând posibil. 

Vă mulțumim din tot sufletul pentru susținerea voastră!

Galerie

23 Nov, 2020

Dragii nostri, spunem stop donatii pentru Eva Hemei, pentru ca datorita unei fundatii din Romania si cu suma colectata aici, mamica Evelinei,  ne-a anuntat ca este toata suma pentru operatia necesara. Va multumim enorm pentru ca sunteti alaturi si in timpurile cele mai grele, de acesti copilasi care au mare nevoie de noi. In curand Eva va fi operata si vom reveni neaparat cu toate noutatile. Pana atunci, va multumim enorm si ii spunem, Doamne Ajuta micutei sa poata avea o viata normala.

Cu respect,

Echipa Caritate.md - Unitate prin Caritate!

25 Sep, 2020

Am dat start campaniei

Ştiri