Selectați limba

Din inimă pentru familia Botnari

16,582MDL donați din 35,000 MDL necesari
23 în cîte zile s-a colectat
Cazul finalizat
Campanie începută la 26 November 2018
Creat de

E. Botrani

Regiune or. Dondușeni
Categorie Persoane cu dizabilități

Din inimă pentru familia Botnari

  • Familia: Botnari
  • Ajutorul necesar: Gazificarea casei
  • Suma necesară estimativă: 35.000 lei

Mesajul familiei:

Bună ziua suntem familia Botnari din Dondușeni și din păcate ne confruntăm cu o problemă. Sunt cu grad de invaliditate dar și tatăl meu vitreg Ursache Pavel de 81 ani este țintuit la pat de 3 ani și locuim într-un apartament cu o odaie, fără încălzire și apă. De mulți ani încercăm să adunăm banii necesari pentru reparația sistemului de alimentare și instalare a sistemului de încălzire, dar mijloacele financiare nu ajung pentru a duce lucrul până la capăt, deoarece puținii bani din indemnizație sau câștigați ocazional sunt consumați pentru medicamente și detergenți. 

   Din motivul că eu, Elena am handicap la ochi, Pavel, fiul meu, handicap la coloana vertebrală, iar sănătatea se agravează de la an la an, nu ne ia nimeni la un loc de muncă permanent, fără încălzire și apă, mai ales iarna o ducem destul de greu. Frig, mucegai și facturi enorme pentru achitarea energiei electrice. Situația materială este foarte grea. Nu are cine să ne ajute. Oameni cu suflet mare, îmi cer scuze că cer ajutor, dar vă rog să ne ajutați. Ne sunteți unica noastră speranță.

Vă mulțumesc enorm!

Facturi si declaratii

ACTUALIZAT, 2 March 2019:

Dragii nostri, un donator fidel anonim a achitat toate cheltuielile necesare pentru aceasta familie. Banii ce s-au colectat pe platforma noastra au fost transferati direct familiei pentru procurarea lemnelor, produse alimentare, igienice si alte necesitati zilnice.

Va multumim din suflet ca sunteti alaturi de aceste suflete necajite!

Citește mai mult
Toate donațiile