Din inima pentru Iasmina Lefter

83,172 USD Din 100,000 necesari
83%
3155 Donații
18 Zile rămase
Nume Prenume Rodica Bahnari
Suma necesară 100,000 US Dollar

Bună ziua, mă numesc Rodica  Bahnari și sunt mama lui Yasmina.  Scriind această adresare îmi aduc aminte de prima zi când a apărut îngerul nostru, a fost ziua când am primit marele cadou de la Bunul Dumnezeu, cu toate că amintirile acestei zile sunt prin ceață, sentimentul pe care l-am avut  atunci când mi-am luat pruncul în  brațe, a fost o fericire totală,  am descoperit o altfel de dragoste: a dragoste absolută, o emoție profundă, o bucurie fără margini.  Yasmina este o dulceață de fetiță și la 7 luni  fiind atât de mică și fragedă ea nu cunoaște și nici nu își dă seama prin ce trece micuța, dar știu că îmi simte sufletul îndurerat și plin de tristețe. De 7 luni noi luptăm pentru viața scumpei mele, Yasmina nu poate vedea cu ochișorii și pe lângă asta ea nu poate să se alimenteze singură.  De 7 luni încerc să fiu tare, să lupt să nu simtă tristețea noastră , să nu simtă mâhnirea noastră pentru că vreau ca iubirica mea  să trăiască fericită. Pentru ca să-mi salvez copilul aș da orice, aș face și imposibilul. Noi suntem doar prin spitale și spitalizări, am dat  totul ce am avut ca să avem un rezultat, însă nu a fost să fie, aici in Moldova mi s-a zis ca șanse nu sunt. De 7 luni încerc să fac față situației, pentru că Yasmina  este totul pentru mine, este întregul și universul meu. Cer doar un singur lucru: Vreau ca îngerașul meu să știe ce înseamnă culorile vieții, să fie un copil sănătos.  Nu îmi pierd speranța niciodată, chiar dacă ne-au spus că Yasmina aici  nu are șanse. Am mers mai departe și am aflat că șansa noastră este peste hotare la o clinică în Turcia. Avem nevoie de o investigație detaliată, iar această ne costă 3500 euro. Eu vă rog din suflet, cei care știu ce înseamnă să fii neputincioasă atunci când copilul este bolnav, VĂ ROG  să nu fiți indiferent  de acest mesaj. Fiecare poate contribui  la salvarea suflețelului meu care aude vocea mamei  dar nu poate vedea... E strigător la cer să îți vezi copilul suferind, și tu nu poți să îi iai durerea prin care trece.  Pentru Ea fac totul, pentru ea trăiesc, pentru ea muncesc, vă rog din inimă să o ajutați pe Yasmina, sunt disperată, plâng și mă rog la o minune, mă rog ca viața scumpei mele să se lumineze cât mai repede.  Mulțumesc tuturor oamenilor cu suflet  mărinimos și întelegător.

Campanie începută la 19 May 2017
Zile rămase 18
Creat de P CaritateMD
Regiune Cantemir
Categorie Social
SMS Unite 21 Jun, 2020 00:58
45 MDL
Tel: 373*****03
Tarasiuc Ana 9 Jun, 2020 23:26 3
20 EUR
Donație anonimă 26 May, 2020 08:32 43
15 USD
Diana Taper 14 May, 2020 11:35
500 MDL
Donație anonimă 6 May, 2020 02:36 7
894 MDL
Toate donațiile
19 Nov, 2018

Dragii nostri, o minune mai mare nu putea sa se intample. Cat de fericiti suntem noi astazi chiar daca ploua, ninge... Sa stiti ca fericirea noastra vine de la micuta Iasminuta, cea care a trecut printr-o operatie foarte foarte complicata si acum vede cu un ochisor, e o mare minune, e un mare miracol... iar noi nu putem sa nu ne impartasim cu voi emotiile ce ne complesesc, atunci cand suntem un tot intreg pentru a salva un pui de om. Cu totii am sperat cu totii ne-am rugat cu totii o ajutam incontinuare pe aceasta fetita care se chinuie deja luni intregi, dar iata ca rezultatele vin si asta totusi ne demonstreaza cat de important este sa intelegem ca durere straina nu exista... Multumim cu plecaciune medicilor Koc Hospital pentru aceasta minune adusa Iasminutei, multumim ca simtiti durerea altcuiva si ca pe prim plan puneti viata unui pui de om nevinovat si faceti imposibil pentru multe, multe suflete necajite si disperate. Iar voua dragii nostri, ingeri pazitori, o imbratisare calda si un zambet dulce va aduce Iasminuta, pentru sansa care anume voi i-ati adus-o. O saptamana binecuvantata si nu uitati ca orice mic ajutor pentru Iasminuta e viata ei fara chinuri si dureri, ea continua sa lupte iar noi suntem sansa ei. Din inima continuam sa donam pentru acest sufletel chinuiti din orice tara pentru viata ei.

Galerie

12 Nov, 2018

Dragii nostri, Iasminuta a trecut cu bine operatia la inima, toate rugaciunile noastre au fost auzite, acum cat de cat micuta e mai bine si este si mai vesela. Ne bucuram pentru ea, caci prea multa suferinta a vazut ingerasul acesta micut. Drumul este lung spre vindecare dar nu imposibil, Iasminuta este o fetita puternica si rezistenta iar sprijinul nostru, donatiile noastre acum sunt vitale, e sansa micutei sa se faca bine. Ingeri pazitori, umar la umar si mai schimbam inca un destin, mai salvam o viata micuta dar chinuita. Sansele sunt mari, insa sustinerea noastra este importanta, pentru ca doar cu ajutorul nostru ea va reusi. Din inima mai incercam odata sa fim alaturi de micuta, de Iasminuta care vrea sa traiasca.

Galerie

Video

2 Aug, 2018

Dragii nostri, Iasminuta are mari sanse sa vada. In sfarsit au fost gasite cornee pentru transplant si acum exista o mare sansa ca micuta in sfarsit sa poata vedea. Operatia necesara care va fi una deloc usoara se preconizeaza pe data de 07 august si costul ei ajunge la 22550 dolari. Pe Iasminuta o despart 14550 dolari pentru ca chinul ei deja de un an de zile sa se transforme in sansa de a fi copilasul fara durere si de a-si vedea pentru prima oara mamica. Astazi mamica micutei, ne roaga sa le fim alaturi de acest chin, de aceasta suferinta cu care se lupta deja atat timp si acum sunt toate sansele sa dispara. Un suflet mic, chinuit are mare nevoie de noi, are mare nevoie sa fie ajutata, caci fara noi viata micutei poate sa ramana si mai departe in intuneric. Din inima, repetat si inca odata, mana de la mana pentru Iasmina, pentru sansa ei unica de a vedea cat de frumoasa este aceasta lume.

Galerie

31 Jan, 2018

Dragii nostri micutei Iasminuta vor fi necesare investigatii genetice inainte de operatia complicata la ochisori. Aceste analize sunt costisitoare pentru familie, ajung la 4000 dolari. Banii necesari pentru operatie au fost colectati, acum insa acest pui micut va trebui sa treaca un sir de investigatii, analize. 4000 dolari mai sunt necesari la moment pentru Iasminuta sa inceapa un nou tratament de pregatire pentru operatie. Din inima alaturi de acest sufletel chinuit sa fim in continuare. E un pui micut ce are nevoie de noi. Multumim tuturor celor care sunteti alaturi de aceasta durere.

Galerie

4 Oct, 2017

Dragii noștri, cei care sunteți alături de Yasminuța, venim cu noutăți. Micuța a fost la investigații și are de trecut un tratament îndelungat, iar costurie sunt mari pentru părinți. Familia vă imploră să fiți cu ei până la urmă, căci viața micuței e în mâinile noastre. Este atât de micuță dar suferă. Părinții sunt îndurerați și cu lacrimi în ochi vă roagă să nu-i lăsați în această luptă grea pentru întreaga familie. Va fi nevoie de multă voință, putere și rugăciuni ca micuța să poată ieși o învingătoare. Însă cel mai greu pentru părinți sunt costurile ce se ridică la 29500 dolari. Viața micuței depinde de acest tratament.

Galerie

Video

Am dat start campaniei

Ştiri