Selectați limba

Din inimă pentru Igor Bucur

2,167EUR donați din 10,000 EUR necesari
17 zile rămase
Modalități de donație
Vezi alte metode de donare

Din inimă pentru Igor Bucur

Campanie începută la 04 Apr 2019
Creat de

B. Serghei

Regiune Chisinau
Categorie Social

  • Nume: Igor
  • Prenume: Sergiu
  • Diagnostica: Leucemie
  • Suma necesară estimativă: 10.000 euro
  • Tratament: Israel, Ucraina

Mesajul prietenilor:

În familia legendarului muzician rock, renumitului artist Serghei Bucur și Elei Iavorscais-a întâmplat o nenorocire, singurul lor fiu, Igor, este grav bolnav.

Diagnoza inițială care a fost pusă la Kiev, a fost leucemie acută. Igor a fost adus în Israel pentru tratament la spitalul Assuta Ramat Hayal, unde a fost diagnosticat cu leucemie bifenotipică acută.

Aceasta este o formă extrem de rară de leucemie, greu de diagnosticat și de ales tratamentul necesar, deoarece această formă combină atât leucemii limfoblastice cât și mieloblastice. A fost deja ales protocolul de tratament care va dura cel puțin 1,5 ani. Este foarte dificil, dar șanse mai există.

Situația este și mai complicată din cauza faptului că acest protocol este utilizat foarte rar și din cauza că suma finală pentru tratament va depăși 100.000 USD anunțați inițial. Noi nu vom renunța, deși ne dăm seama că posibilitățile noastre financiare nu pot acoperi acest tratament. În prezent analizăm oferte alternative de la alte clinici. Părinții lui Igor intenționează să vândă urgent toate proprietățile pe care le au, inclusiv și un apartament în Kiev, însă acești bani vor fi de ajuns doar pentru a plăti jumătate din tratament.

Rugăm pe cei care nu sunt indiferenți să ne ajute!

 

Citește mai mult
Campanie începută la 4 April 2019
Creat de

B. Serghei

Regiune Chisinau
Categorie Social
Toate donațiile