Din inimă pentru Ilia Zagorodnov

24,705 EUR Din 30,000 necesari
82%
1800 Donații
78 În cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Ilia
Vârsta 5 ani
Suma necesară 30,000 Euro
Diagnostic Operatia la inimioara de urgență

Mesajul mamei:

Bună ziua, mă numesc Valentina - sunt mama unui băiețel minunat, al cărui nume este Iliușa. Suntem nevoiți să apelăm la ajutorul dumneavoastră, oameni generoși, cu inima mare. Sunteți ultima noastră speranță! 

Dumnezeu ne ajută prin oamenii de lângă noi și acesta e adevărul!

Viața noastră s-a schimbat cu aproximativ trei ani în urmă când am făcut cunoștință cu un băiețel frumos, care la acea vreme avea doar 1 an și 9 luni. Când privirile noastre s-au întâlnit, ne-am dat seama că el face parte din familia noastră. Din păcate, Iliușa era un copil orfan, cu diverse probleme de sănătate. S-a născut cu o patologie (anus imperforat sau atrezie anală). Timp de aproape doi ani, copilul a folosit o stomă, iar la doi ani ea a fost înlăturată. La acel moment, Iliușa a suferit 5 operații pe intestine. Din cauza anesteziei prelungite și a antibioticelor administrate, băiatul și-a pierdut complet auzul. În 2020, am avut parte de un eveniment fericit - Iliușa a primit un implant Cohlear. În cele din urmă, a început să audă și am fost foarte fericiți!

Însă după o nouă operație (a șasea la număr) cu anestezie generală, copilul a început să aibă convulsii și probleme cardiace (tulburări ale ritmului cardiac). Iliușa a început să-și piardă cunoștința, crizele au început să apară din ce în ce mai des ..., deja au fost cîteva cazuri de stop cardiac. Bătăile inimii au fost restabilite cu ajutorul unui defibrilator. Nici nu pot descrie cât e de groaznic să vezi cum un bebeluș, care abia începe să meargă independent, care tocmai a început să învețe despre această lume, îndură un asemenea chin insuportabil... Doamne ferește cuiva să treacă prin așa ceva! După ce a trecut investigațiile, s-a decis că băiețelul are nevoie de o nouă operație urgentă, în urma căreia i se va implanta un defibrilator cardiac, fără de care Iliușa nu va putea supraviețui. În Moldova astfel de operații nu se fac.  Am apelat la diferite clinici din mai multe țări și am primit un răspuns, care este gata să ne primească și să efectueze operația de implantare. Din păcate, suma necesară este foarte mare pentru familia noastră. Pur și simplu nu putem face față fără ajutorul Dvs. Vă rugăm din toată inima să ne ajutați să colectăm suma necesară pentru operație. Ne este foarte frică să-l pierdem, fără el pur și simplu nu ne putem imagina viața.

Campanie începută la 4 July 2022
În cîte zile s-a colectat 78
Creat de P CaritateMD
Regiune Or. Ungheni
Categorie Social
Donație anonimă 19 Sep, 2022 18:12 7
25 MDL
SMS Unite 19 Sep, 2022 10:26
45 MDL
Tel: 373*****09
Donație anonimă 18 Sep, 2022 20:34
2,000 MDL
Domnul sa va ajute!
Donație anonimă 18 Sep, 2022 20:33 3
600 MDL
Natalia Moraru 17 Sep, 2022 21:54
100 MDL
Multă sănătate!
Toate donațiile

Ştiri