Selectați limba

Din inimă pentru Maria Virgilia Madan

370EUR donați din 50,000 EUR necesari
93 în cîte zile s-a colectat
Cazul finalizat
Campanie începută la 7 January 2018
Creat de

V. TONCU

Regiune CHISINAU
Categorie Social

Din inimă pentru Maria Virgilia Madan

  • Nume: Maria Virgilia
  • Prenume:Madan
  • Vârsta: 17 ani
  • Diagnostic: Leucemie limfoblastică
  • Suma necesară: în jur de 50.000 euro
  • Tratament: România, Cluj 

Mesajul prietenilor:

Maria Virgilia Madan originară din or. Durlești duce o luptă grea cu leucemia. Pe când alți copilași de vârsta ei se jucau, bucurându-se de copilăria lor inocentă, Virgilia învăța să fie o luptătoare, înfruntând ca o eroină o boală care este un obstacol greu de trecut chiar și pentru un adult în toate puterile - leucemia. 
Fiind un suflet bun și puternic, a reușit să alunge norul ce venise să-i umbrească copilăria - o victorie care a motivat-o să împartă cu ceilalți personalitatea ei caldă și luminoasă, devenind, în adolescență, voluntar al asociației Little People România și Moldova. Astfel, eroina noastră s-a reîntors în spitalul de oncologie pentru a-i încuraja pe micuții pacienți oferindu-le sprijin și prietenie, insuflându-le curaj, speranță și optimism prin propriul exemplu. I-a învățat pe mulți să spună apăsat ”Nu mi-e frică!” în fața bolii.
Virgilia este o fire artistică și energică, pe lângă orele de la liceu - unde este o elevă foarte bună și activitățile pe care le face în cadrul programului de voluntariat, ea mai urmează cursuri de teatru la compania independentă de teatru și film Create.Act.Enjoy din Cluj-Napoca, participă la ateliere de pictură, cântă la chitară, a frecventat școala de dans și câte și mai câte alte activități dragi firii ei efervescente care împrăștie veselie peste tot în jur. 
Tot ce își dorește Virgilia este să continue să-și urmeze visele, să facă în continuare nenumărate fapte bune și să ajute cât mai mulți oameni să se bucure de viață. 
Însă, momentan, este nevoită să ia o mică pauză, pentru că, de această dată, a revenit în secția de oncologie în calitate de pacient, cu un nou diagnostic de leucemie... Cu siguranță, va reuși și de această dată să înfrunte boala, nimic nu poate sta în calea unui om puternic, hotărât și optimist cum este ea. Are însă nevoie de puțin ajutor din partea unor medicamente speciale, care, din păcate, sunt destul de scumpe, iar dacă va fi nevoie de transplant de atunci suma ajunge la 50.000 euro. O sumă care din păcate nu dispune familia.
Dacă dorești să o ajuți pe Virgilia să se facă bine cât mai repede, să ajute în continuare și să dăruiască bucurie celor din jur, te rugăm să te alături cu orice contribuție pentru Virgilia

Citește mai mult
Toate donațiile