Din inimă pentru Marina Beschieri

122,713 EUR Din 120,000 necesari
102%
3860 Donații
134 În cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Maria Beschieri
Suma necesară 120,000 Euro

Salut. Sunt Marina, am 24 de ani și vreau să trăiesc. Istoria mea e tristă și nu chiar lungă. Am fost diagnosticată cu leucemie acută mieloidă în data de 17 mai 2017 – boală ce a survenit pe neașteptate. Acest tip de leucemie avansează rapid. Medicii nu dau mult timp în așa caz.
Nu sesizam gravitatea bolii pentru că eram încrezută că voi fi puternică și voi face față tratamentului. Am suportat ciclul l de PChT „ 5+2” – fără eficacitate clinică și hematologică, din ce motiv s-a efectuat ciclul ll cu doze mici de citarabină intensificat cu doxorubicină, fără eficacitate clinico-hematologică. Din păcate organismul meu nu a rezistat celui de-al treilea ciclu de chimioterapie, cea din urmă avînd ca efect secundar lezarea sistemului meu nervos. O altă încercare de a continua chimioterapia avînd pus sub pericol creierul, m-a făcut să-mi pierd speranța. Diagnosticată cu maladia hematologică malignă, fiind în stare psihologică agravată, familia a hotărît să mă ia acasă. Sper ca prin intermediul Caritate.md și al celor care donează, să colectez suma necesară pentru a urma consultație și tratament la Istanbul. Sper că mai există o șansă. 5 000 de euro este suma inițială de care am nevoie pentru a mi se oferi consultarea medicilor de acolo după care va urma tratamentul care m-ar costa cu aproximație 120000 de euro. Nu am tot timpul din lume la dispoziție, vreau să cred că mai există o șansă și pentru mine. Vă rog să mă ajutați – să donați și să distribuiți povestea mea oamenilor. AM MARE NEVOIE DE AJUTOR.

Campanie începută la 17 July 2017
În cîte zile s-a colectat 134
Creat de P CaritateMD
Regiune satul Dobrușa, raionul Șoldănești
Categorie Social
Spinei Elena 27 Nov, 2017 17:29
300 MDL
Donație anonimă 16 Nov, 2017 16:56 195
100 MDL
Donație anonimă 9 Nov, 2017 10:38 4
878 MDL
Donație anonimă 8 Nov, 2017 15:17
101 MDL
Donație anonimă 8 Nov, 2017 14:46
62,000 USD
Toate donațiile
26 Dec, 2022

Ingeri pazitori, Marina va transmite cele mai calde salutari si va multumeste pentru sansa ei de a-si salva viata. Acest omulet luminos, are 5 ani fara cancer, are 5 ani de viata plini de implinire. 

Priviti-o pe Marina, cat este de recunoscatoare ca a-ti ales, in cele mai grele momente din viata ei, sa fiti alaturi de ea, cititi meajul ei plin de recunostinta si nu uitati, dragii nostri, ca minuni exista. Va multumim pentru o lupta crancena unde Marina a iesit o adevarata invingatoare. Va multumim ca va pasa si va multumim ca alegeti sa fiti alaturi in sansa de a salva o viata. 

Marina va cuprinde si pana la cer va multumeste pentru viata salvata. 

Galerie

26 May, 2018

Dragii nostri iata si momentul mult asteptat, Marina Beschieri se intoarce acasa, dar... ea se intoarce acasa o invingatoare. Marina a luptat si a invins cancerul. Luptatoarea noastra va multumeste pentru viata, pentru sustinerea oferita, rugaciunile si sansa oferita. Datorita voua, dragii nostri, astazi ne bucuram impreuna de aceste momente unice de fericire. Inca o lupta castigata, inca un destin schimbat, inca o viata salvata. Plecaciuni dragii nostri donatori pentru ca impreuna intradevar schimbam destine. Clipele acestea frumoase traite, este doar meritul nostru, al oamenilor, care nu trec cu vederea de durerea unui suflet pus la pamant de greutati si de aceasta boala atat de crunta. Impreuna suntem o forta, impreuna salvam vieti.

Cu multa dragoste, echipa caritate.md va multumeste ca sunteti alaturi zi de zi si pentru ca impreuna cu noi, credeti in minuni.

Galerie

Video

8 Nov, 2017

Dragii nostri, astazi spunem stop donatii pentru Marina Beschieri. Tanara curajoasa si cu putere de a lupta pentru viata ei, are toata suma necesara pentru a duce intregul tratament. Le multumim din suflet tuturor pentru sustinerea colosala, pentru toate rugaciunile aduse Marinutei, pentru gandurile bune de incurajare ce ia dat putere tinerei sa fie si mai increzuta in ziua de maine. Marina va multumeste pentru TOT. Cuvintele sunt putine pentru gesturile de suflet care a incalzit acest sufletel indurerat si disperat. Astazi am fost in vizita la Marina pentru a-i aduce noutatea cea mare. Datorita unui cuplu frumos si generos din Elvetia Marina are toata suma pentru tratamentul ei indelungat. Noutatea a adus multe lacrimi de bucurie si parintilor si Marinei. Emotiile ne-au coplesit pe toti. Acum ramane noi sa ne rugam, iar Marina sa lupte mai departe. Va multumim pentru ca astazi, sufletelul acesta drag, are toata sansa sa se insanatoseasca, si aceasta sansa a fost oferita doar datorita voua, ingeri pazitori. Din suflet va multumim, si spunem STOP DONATII pentru Marina Beschieri. O lume mai buna si fericita o facem noi - Oamenii.

Galerie

Video

25 Oct, 2017

Dragii nostri, astazi Marina va transmite un MARE MULTUMESC pentru sustinerea, ajutorul si incurajarea care ii ofera putere sa duca aceasta lupta grea pentru VIATA. Multumim pentru sustinerea colosala, pentru toate donatiile, rugaciunile voastre. Tanara frumoasa ARE NEVOIE DE NOI, este o domnisoara extraordinara cu un suflet deosebit de frumos, care are o mare CREDINTA ca va reusi sa fie invingatoare. Orice ajutor, donatie, rugaciune pentru Marina inseamna o sansa la viata. Multumim pentru ca sunteti alaturi si ca va pasa!

Video

3 Oct, 2017

Dragi îngeri păzitori. După intervenții de chimioterapie, dureri și stres, după tratamente fără eficacitate clinico-hematologica, Marina găsește putere de a se ridica și a continua lupta cu leucemia. Datorită vouă, donatorilor, ajunge la clinica Medical Park unde medicii îi oferă încrederea în ziua de mîine și o internează de urgență în secția Transplant. Un transplant de celule stem este unica șansă pentru ea iar medicii susțin că ar fi bine de făcut în timpul cel mai apropiat. Ne-am dat seama că Marina în această lupta pentru viața ei, nu este singură și speră să-i fiți alături și în continuare. Ea contează pe ajutorul fiecăruia din noi. Orice vorba calda si donație făcută i-ar întări speranta de viață.

Galerie

Am dat start campaniei

Ştiri