Selectați limba

Din inimă pentru Matei Rudi

109,016USD donați din 109,000 USD necesari
163 în cîte zile s-a colectat
Cazul finalizat
Campanie începută la 15 February 2018
Creat de

C. P

Regiune Chisinau
Categorie Social

Din inimă pentru Matei Rudi

  • Nume: Matei
  • Prenume: Rudi
  • Vârsta: 11 luni
  • Diagnostic: Tumoare cerebrală
  • Suma necesară: 109.000 dolari
  • Tratament: Turcia

Mesajul mamei:

Bună ziua, mă numesc Inga Rudi, suntem din Chișinău și copilașul nostru Matei, la doar 9 luni a fost diagnosticat cu tumoare cerebrală, i s-a depistat o formațiune de volum în proiecția hiasmei optice (gliom) cu extinderea/infiltrarea hipotalamusului pe dreapta. Suntem foarte disperați pentru că avem nevoie de o intervenție chirurgicală și chimioterapie peste hotare care ne costă 109.000 dolari. Atunci când am aflat diagnosticul eram distruși. Avem nevoie de ajutorul vostru pentru a salva minunea noastră. E o sumă prea mare pentru noi, este peste puterile noastre, dar viața micuțului nostru depinde de această sumă. Noi vă rugăm din suflet să ne fiți alături, Matei este suflețelul nostru scump, viața noastră și avem nevoie de ajutorul tuturor pentru a salva viața lui Matei, pentru că neputința noastră financiară și mai tare ne face să fim disperați și distruși ca părinți. Singurele noastre speranțe sunt oamenii cu inimă mare. Vă rog ca mamă să mă ajutați să-mi salvez fiul. Mulțumesc cu plecăciune pentru orice donație și susținere!

Facturi si declaratii

ACTUALIZAT, 19 July 2018:

Dragi ingeri pazitori, Matei a fost internat de urgenta pentru ca starea lui se agraveaza si tratamentul trebuie de inceput cat mai urgent. Din pacate tratamentul este foarte costisitor si clinica a oferit ragaz 10 zile  pentru a achita suma integral. Dragi donatori, cei care ati fost alaturi a mai ramas doar 8 zile pentru parinti sa colecteze 28.000 dolari. Mama este disperata nu mai are nici forte, nici lacrimi deja cand isi vede copilasul cum sufera. Va rugam inca un mic efort pentru ei, pentru Matei, pentru mama indurerata, pentru viata acestui  pui nevinovat dar atat de dur lovit de soarta. Din inima, impreuna putem salva viata lui Matei si putem fi repetat alaturi de micut. Din orice colt al lumii puteti face donatii prin orice tip de card aici: https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-matei-rudi

Paypal: paypal@caritate.md / pentru Matei Rudi/ 

ACTUALIZAT, 25 July 2018:

Dragii nostri, venim cu noutati frumoase in cazul lui Matei Rudi. Suma necesara pentru tratamentul micutului a fost colectata. Va suntem atat de recunascatori, ne inchinam pana la pamant pentru ca nu ati trecut pe alaturi, pentru ca va pasa de durerea acestui pui mic nevinovat, pentru o sansa la viata. Matei incepe tratamentul, medicii sunt optimistiiar acum nu ne ramane decat sa ne rugam pentru el. Multumim din inima fratilor din Romania, multumim tutoror moldovenilor pentru ajutor, sprijin si sustinere. Durere straina nu exista iar voi, salvatorii lui Matei, ati demostrat acest lucru. Plecaciuni pentru tot ce ati facut. Familia va multumeste pentru taceasta sansa unica.

Citește mai mult
Toate donațiile