Din inimă pentru Maxim Popescu

131,456 MDL Din 100,000 necesari
131%
521 Donații
40 În cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Maxim Popescu
Vârsta 2 ani
Suma necesară 100,000 Moldova Lei

Mesajul cunoscuților:

Dragi prieteni, cunoscuți și oameni cu suflet mare, o istorie atât de tristă și înfiorătoare, trăiește familia Popescu. Maxim băiatul lor de doar 2 anișori se află într-o stare gravă.  O întâmplare a făcut ca el să se pună înaintea unui aparat de tuns iarba și i-a fost zdrobit  jumătate din cap, la propriu,  partea craniului era deschisă, a suportat 4 operații pe creier iar acum urmaează  a 5-a. Însă din păcate starea s-a agravat, a suportat o infecție pe creier și în sânge, acum medicii fac tot posibilul să-l stabilizeze și mulțumim lor pentru toată dedicația.  Nu vorbește, nu mănâncă, doar prin sondă, a slăbit atât de tare, încât  arată ca un bebe de 10 luni. Poartă pampers, de câteva zile face des convulsii, starea e mai gravă.

Însă nenorocirea acestei familii nu se finisează aici. Mama fiind însărcinată cu gemeni de la stres, a născut copii morți la 6 luni și jumătate, la moment este bunica cu Maxim(((.

O tragedie pe care e greu să o auzi, dar aceasta familie o trăiește. Noi vă rugăm  foarte mult să îi ajutăm, cheltuielile sunt foarte mari pentru familie, mama e distrusă complet, familia e la pământ de durere. 

Vă rugăm să fiți alături de această familie. Durerea mai mare nu există...

Campanie începută la 1 September 2021
În cîte zile s-a colectat 40
Creat de P CaritateMD
Regiune Cantemir
Categorie Social
OLESEA PERJU 11 Oct, 2021 09:39
50 EUR
Olaru Diana 24 Sep, 2021 15:13
180 EUR
Nigai Nadejda 24 Sep, 2021 14:53
100 MDL
Dubenco Ana 24 Sep, 2021 14:48
200 MDL
Lozanciuc Alexandru 24 Sep, 2021 14:47
2,064 MDL
Toate donațiile
1 Feb, 2022

Dragii nostri, asa cum ziceam ulterior, imediat ce avem noutati de la mamica lui Maxim despre starea micutului, va anuntam si pe Dvs. Astazi am discutat cu mamica lui Maxim, e un pic mai bine fata de cum a fost, dar face convulsii, oricum starea lui ramane a fi una grea. Mamica ne-a anuntat ca sunt  acasa si ca spera la mai bine. Noi tinem sa va multumim repetat pentru ajutorul oferit si ne rugam Bunului Dumnezeu, ca Maximca sa fie bine. Va multumim dragii nostri, pentru toata implicarea, sustinerea si toate gandurile frumoase care au ajutat acest copilas minunat.

9 Sep, 2021

Dragii nostri, asa cum am promis venim cu noutati de la micutul Maxim. Acum Maxim este dupa operatie, medicii fac tot posibilul sa-l salveze, mamica ne-a anuntat ca este mult mai bine, daca inainte nu deschidea ochii nu misca, acuma dupa aceasta operatie, micutul deschide ochisorii, misca manutele… familia isi revine incetul cu incetul cand vad cat de cat rezultatele… La fel mamica ne-a promis ca ne va tine la curent cu toate detaliile si ne multumeste din suflet pentru tot ajutorul, rugaciunile si gandurile bune.  Multumim din suflet oameni dragi pentru toate rugaciunile si tot ajutorul.  Maximas e un erou si speram din tot sufletul sa se faca bine.

Galerie

1 Sep, 2021

Am dat start campaniei

Ştiri