Din inima pentru micuta Margarita

18,955 USD Din 70,000 necesari
27%
845 Donații
158 În cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Margarita Dabija
Suma necesară 70,000 US Dollar

„Mă numesc Oxana Dabija și de trei ani sunt mama gemenilor Ion și Margarita. Am crescut fără mamă de mic copil, iar acum viața ne pune la o grea încercare… O banală consultație la neurolog s-a transformat într-o durere imensă pentru familia noastră. Margarita și Ion sunt gemeni și s-au născut perfect sănătoși. Acum, însă micuța mea a fost diagnosticată cu tumoare pe creier… Timpul este foarte scurt pentru Margarita, de aceea fetița urgent are nevoie de operație. Din păcate, această operație nu se poate face la noi în țară din lipsa utilajelor necesare: neuro navigație și RMN intraoperator. Medicii îi dau maximum 2 săptămâni la dispoziție pentru a fi operată. Viața puiului meu este în pericol și îngenunchez în fața voastră să ne ajutați. 22.500 de dolari costă această operație și nu ne ajung nici câțiva ani ca să colectăm o așa o sumă… Domnul chirurg Talat Kiris din Turcia a acceptat să ne opereze fetița. Operația va fi una tare complicată, dar medicii ne dau mari șanse ca puiul nostru să se facă bine… Timpul este prețios și fiecare minut contează pentru micuța noastră Margarita… Vă implor ajutați-ne să ne salvăm fetița.

Campanie începută la 7 April 2017
În cîte zile s-a colectat 158
Creat de Oxana Dabija
Regiune Chisinau
Categorie Social
Donație anonimă 11 Sep, 2017 19:41
1 EUR
Donație anonimă 8 Aug, 2017 09:43 31
30 USD
Lungu Andrei 7 Aug, 2017 10:36 19
100 MDL
Irina B 7 Aug, 2017 09:16 9
200 MDL
Pavel Taranic 6 Aug, 2017 22:26
100 EUR
Toate donațiile
5 Feb, 2020

Margarita Dabija cu mamica la Vorbe Bune cu Lilu, povestește cum a fost lupta pentru viață și cât de mult contează susținerea noastră.

15 Apr, 2019

Dragii nostri, priviti-o pe invingatoarea noastra cea zambareata. Astazi ea va saluta si va multumeste pentru viata. Ne inchinam pana la pamant pentru asa momente unice de fericire si implinire.

Galerie

Video

17 Jul, 2018

Dragii nostri, impreuna ne bucuram de o VICTORIE comuna. Margarita Dabija, se bucura de o copilarie frumoasa, de o copilarie care merita orice copilas. Sa primim astfel de mesaje de la o mamica care au avut de indurat o lupta atat de grea ata de indelungata e o mare fericire si implinire pentru noi. Priviti cretosica asta frumusica si nu uitati ca anume voi, ingeri pazitori ati salvat viata ei. Minuni exista, iar noi unindu-ne le putem crea. Atunci cand ne pasa se intampla miracole, se salveaza vieti si se schimba destine. Pana la cer va suntem recunascatori de atatea ganduri frumoase, incurajari, rugaciuni si sustinerea zilnica. Puterea omeneasca poate face minuni, iar astazi de aceasta minune se bucura cretosica frumoasa pe nume Margarita. Multumim ca existati!

Galerie

Video

4 Aug, 2017

La sfârșitul lunii martie, fetița noastră de numai trei anișori a fost diagnositcată cu tumoare pe creier. Un diagnostic crud pentru toată familia noatră. Margarita a fost transportată de urgență la o clinică din Instambul unde a fost operată. Acest lucru a fost posibil, datorită prietenilor și tuturor oamenilor cu suflet mare care au donat pentru fetița noastră. La sfârșitul lunii iunie, am făcut o tomografie, care a arătat că tumoarea nu mai crește, fiind chiar un pic mai mică în dimensiuni. Dar... pentru că Margarita să trăiască, sunt necesare proceduri de chimioterapie. Vă rugăm să fiți cu noi, alături de puișorul nostru Margarita. Ajutați-ne să învingem tumoarea... Margarita vă roagă din suflet să nu o lăsați, pentru că operația deja i s-a făcut și rezultatele sunt bune, doar că avem nevoie de mai multe proceduri de chimioterapie. Din suflet vă mulțumim pentru tot ce ați făcut, Margarita vă roagă să donați pentru viața ei. Vă mulțumim din suflet!

Galerie

16 Apr, 2017

Dragi îngeri păzitori, cei care ați donat pentru micuța Margareta să știți că operația a fost un succes! A durat 9 ore și a fost extrem de complicată, dar micuța și-a revenit și este bine. Acum așteptăm rezultatele analizelor să aflam dacă tumoarea este una malignă sau benignă. Cu Doamne ajută așteptăm noutați doar bune din Turcia. Vă mulțumim enorm celor care au fost alături de acest îngeraș.

Galerie

Video

7 Apr, 2017

Am dat start campaniei

Ştiri