Din inimă pentru Mihail Bagrationi

36,722 EUR Din 40,000 necesari
92%
2372 Donații
1785 În cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Diana Bagrationi
Vârsta 4 ani
Suma necesară 40,000 Euro

  • Nume: Mihail
  • Prenume. Bagrationi
  • Vârsta: 4 ani
  • Diagnostic:  paralizie cerebrală infantilă
  • Suma necesară: 4000 euro
  • Tratament: Turcia 

Bună ziua, mă numesc Diana sunt mama micuțului Mihăiță din Chișinău. Mihăița s-a născut prematur, a îndurat multiple complicații sub diferite forme de boală, aflându-se luni întregi în sala de reanimare. A fost salvat dar după o perioadă scurtă de timp, medicii l-au diagnosticat cu paralizie cerebrală infantilă. Copilașul meu este la vârsta de 4 anișori, e strigător la cer deoarece nu ține capul, nu merge, nu stă și nu vorbește. În urma numeroaselor examinări medicale, masaje, cure la centrul de reabilitare nu sunt schimbări majore, dar reacționează la vorba mea, la atingerea anume a mea. Devine agitat la apropierea unei persoane străine. Eu cred că copilul meu are șanse, nu încetez să fac tot ce îmi stă în puteri ca paralizia cerebrală să nu influențeze  total la creșterea și dezvoltarea copilului, dar pentru o intervenție medicală, consultări de care avem nevoie peste hotare, este nevoie de mulți bani. Singurul meu venit este alocația socială, care nu ne permite să colectăm nici chiar un cărucior pentru copii cu nevoi speciale de care avem nevoie în fiecare clipă. Mă închin în fața oamenilor cu suflet mare de a ne ajuta pentru a strânge suma necesară ca copilul meu să cunoască și o altă lume decât pe cea a chinurilor. Vă rog să ne ajutați. Mulțumesc.

Campanie începută la 18 August 2017
În cîte zile s-a colectat 1785
Creat de P CaritateMD
Regiune Chisinau
Categorie Social
Katerina Sapojnic 7 Jul, 2022 16:13 15
1,954 MDL
Elena Vasiloi 7 Jul, 2022 05:14 18
10 USD
Donație anonimă 5 Jul, 2022 19:12 229
2 EUR
Oleinicenco Ruslan 1 Jul, 2022 13:31 6
300 MDL
Donație anonimă 22 Jun, 2022 08:33 120
1,000 MDL
Toate donațiile
17 Sep, 2021

Dragii nostri, Mihaita face reabilitarea in Moldova. La moment tratamentul decurge intens, masaje, exercitii, dar Mihaita rezista si chiar zambeste, Multumim din suflet oameni dragi pentru tot ajutorul. Din numele mamei va multumim enorm ca sunteti alaturi in continuare. Multumim ca existati, acolo unde durerea e enorma.

Galerie

17 Feb, 2020

Dragii nostri, Mihaita are mare nevoie urgent de ajutorul nostru... Pui de om nevinovat cata durere.  Mamica pur si simplu ne roaga disperat sa ii ajutam ca si copilasul ei sa cunoasca si o alta lume decat pe cea a chinurilor... Transplantul de celule stem este salvarea acestor dureri si chinuri zilnice groaznice... Orice mic ajutor acum pentru Mihaita e vital. Va rugam sa ne unim si sa ajutam repetat pe micut, care acum e doar chin si durere: https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-mihail-bagrationi

Galerie

24 Oct, 2017

Dragii noștri îngeri păzitori, dorința cea mare al lui Mihăiță de a ieși din casă, s-a îndeplinit datorită vouă. Căruciorul care îl visau ani de zile a ajuns la Mihăiță. Micuțul se bucură și este atât de fericit. Mămica vă mulțumește din inimă pentru că sunteți alături, vă mulțumește pentru șansa oferită lui Mihăiță, priviți cât de puțin are nevoie un suflețel de copilaș să fie fericit, să se bucure de viață. Mihăiță va crește un copil bravo pentru că alături de el este mămica lui, o adevărata luptătoare, din primele zile luptă pentru Mihăiță, nu își pierde speranța și are o CREDINȚĂ nemaipomenită că Mihăiță va reuși. O mamă puternică, o mamă cu adevărat iubitoare și grijulie astăzi vă mulțumește cu plecăciune pentru sprijinul oferit. Vă mulțumim dragilor că nu uitați și de suflețele triste, îndurerate care le aducem clipe de fericire, bucurie și momente unice. Vă mulțumim că vă pasă. Mihăiță și în continuare are nevoie de susținerea noastră, vă rugăm să fiți până la urmă de o minune de băiat. Mihăiță are nevoie și de tratament. Multumim pentru TOT!

Galerie

Video

Am dat start campaniei

Ştiri