Din inimă pentru Mihail Cherdivară

85,599 MDL Din 82,400 necesari
103%
170 Donații
8 În cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Mihail Cherdivară
Vârsta 60 ani
Suma necesară 82,400 Moldova Lei
Tratament Moldova
Diagnostic Protezarea piciorului

Bună Ziua,

Mă numesc Anastasia și mă adresez vouă, oamenilor de bună credință pentru ajutor. La începutul anului familia noastră a avut nenorocul de a se infecta de COVID-19. Membrii familiei mele au trecut peste aceasta încercare dificilă, dar nu și fără consecințe și anume tăticul meu.

Cu părere de rău în urma complicațiilor survenite după COVID-19, tăticul meu a rămas fără de picior din cauza unei tromboze care s-a format în picior.

Tăticul a suferit o intervenție pentru destuparea arterelor, care presupunea revenirea circulație sanguine la normal, dar din cauza timpului pierdut, țesuturile nu au revenit la normal și peste 7 zile după intervenție, în picior s-a pornit procesul de necroză. Aceasta veste ne-a dat lumea peste cap, iar medicilor nu le-a rămas decât să amputeze piciorul, încercând să păstreze cât mai mult posibil material pentru a-l putea ulterior proteza. Chirurgul care l-a operat pe tăticu, a spus că ar fi bine ca peste 1 lună după amputare să începem procesul de reabilitare și ca peste 3 luni să putem opta pentru o proteză. Acest interval de timp este vital și foarte important ca tăticu să nu uite cum este să mergi și nu mai puțin important ca mușchii să nu degradeze.

După operație a trecut 1 lună și la îndemnul chirurgului am plecat la Centrul de protezare pentru a afla despre posibilitatea de protezare, însă acolo am primit o veste și mai urâtă. Conform normelor și tuturor birocrațiilor, tăticu poate să se adreseze abia peste 6 luni după amputare. Asta ar însemnând că totul trebuie luat de la 0 (consultații, măsurări, reabilitare și toate procedurile ulterioare) și timpul prețios va fi pierdut.
  Totuși există o cale de a reveni la "Normal" cu ajutorul unei proteze moderne și cel mai important, în cel mai scurt timp.

Aceasta proteza costă circa 82400 Lei, o sumă enormă pe care noi nu ne-o putem permite, cât de mult nu am vrea să-l vedem pe tăticul nostru vesel și plin de viată cum a fost până acum. Din acest motiv apelez și rog pentru ajutorul dumneavoastră.
Ajutați-ne să readucem zâmbetul pe chipul tatei și bucurie în familia noastră!

Campanie începută la 6 May 2021
În cîte zile s-a colectat 8
Creat de P CaritateMD
Regiune orașul Ialoveni
Categorie Social
Viesa Silvia 14 May, 2021 09:48
1,000 MDL
Nicolae Andronache 8 May, 2021 22:34 4
100 USD
Angela Luca 8 May, 2021 21:44 9
50 EUR
Sanatate!
Cristina Condrea 8 May, 2021 21:24 3
50 USD
Viața continua, va doresc mult curaj și sănătate!
Paraschiv Marina 8 May, 2021 21:10
4,360 MDL
Toate donațiile
21 Jun, 2021

Dragii nostri, o saptamana frumoasa se incepe cu noutati minunate. Domnul Mihail a reusit la timp sa primeasca proteza la picior. Va multumim enorm ca impreuna am reusit sa schimbam soarta acestui tatic, bunel care a indurat prea mult din cauza Covid-ului. Recunostinta si miile de multumiri se indreapta catre voi, ingeri pazitori, pentru aceasta minune adusa la timp domnului Mihail. Va multumim ca existati si va multumim ca alegeti sa ne unim bunatatea si sa ne salvam oamenii de la atatea necazuri.

O saptamana plina de implinire si soare va dorim, oameni dragi.  https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-mihail-cherdivara

6 May, 2021

Am dat start campaniei

Ştiri