Selectați limba

Din inimă pentru familia Nataliei Cislari

28,069EUR donați din 20,000 EUR necesari
71 în cîte zile s-a colectat
Cazul finalizat
Campanie începută la 15 February 2018
Creat de

C. P

Regiune Chisinau
Categorie Social

Din inimă pentru familia Nataliei Cislari

  • Nume: Natalia
  • Prenume: Cislari
  • Ajutorul necesar: casa de locuit
  • Suma necesara: 20.000 euro

Mesajul Nataliei:

Bună ziua, mă numesc Natalia și din anul 2008 mă aflu în scaunul rulant de la o cădere de la etajul 4. Eu am fost crescută de către bunica, care a înfiat-o pe mama mea. Din păcate viața mea nu a fost deloc ușoară, am avut o viață cu multe necazuri, multe lipsuri, dar cea mai mare lipsă a mea a fost dragostea părintească. Acum însă eu sunt o persoană împlinită, fericită și iubită, iar cea mai mare bucurie a mea este că pe lume în curând va apărea copilașul meu, pe care îl aștept cu mare nerăbdare.

     De ceva timp locuiesc la Azilul de bătrâni și invalizi și cel mai tare îmi doresc este ca copilul meu sa aibă o altă viață decât cea pe care am avut-o eu. Pentru micuț nu sunt condiții bune și favorabile de a crește în acest azil, de aceea apelez la oamenii cu suflet și inimă mare, să mă ajute. Ne dorim să avem adăpostul nostru, căsuța noastră cât de micuță, dar să fie a noastră pentru a putea trăi în liniște și pace, așa cum visam permanent, de mică copilă. Vreau să vă rog să ne ajutați și căutam disperat ajutorul vostru, pentru că fiind în scaunul rulant, pentru mine este o minune să fiu însărcinată. Vă rog din suflet și vă implor să ne fiți alături și să ne susțineți. Vă mulțumesc din suflet!

Donații Nataliei Cislari pentru o nouă casă de locuit

Donații caritabile pentru Natalia Cislari care se află în scaun rulant, este însărcinată și are nevoie de ajutorul nostru pentru a putea avea o casă de locuit.

donatii casa de locuit, donatii casa Moldova, donatii natalia cislari, donatii familii vulnerabile, donatii persoane cu dizabilitati, caritate Moldova, donatii Moldova

Facturi si declaratii

ACTUALIZAT, 6 March 2018:

Ce stim noi despre putere si curaj? Am impresia ca inca nu totul.... Natalia este o mama eroina pentru noi, atat si Valeriu un tata demn! Fiind ambii in scaune rulante , chiar daca viata i-a lovit dur, ei nu doar au reusit sa mearga mai departe, dar au construit o familie si au dat si nastere unui copil minunat si perfect sanatos. Astazi traiesc toti 3 impreuna la casuta lor noua. Mai tineti minte in ce conditii locuiau? Dar astazi viata lor e altfel si suntem  mandri ca am putut participa la acest mic miracol! Pe aceasta cale tin enorm iarasi sa  multumim donatoarei care a donat suma integrala pentru apartament si reparatie, si sa ii zic ca o iubesc pentru ce face si pentru cine este. Apartamentul este adaptat la nevoile si necesitatile lor si ei se simt perfect acolo, am fost sa ne convingem  cu ochii nostri si sa felicit pe micutul Albert care a implinit un anisor.   Va multumim celor care ati fost alaturi de aceasta familie. Va imbratisam  cu drag. 

ACTUALIZAT, 19 April 2018:

O poveste cu adevarat frumoasa si totodata o istorie de  dragoste ce este o lectie de viata pentru noi toti. Pe Natalia Cislari o cunoastem demult, si ii stiam toate greutatile si cumpenele vietii. Este o femeie luptatoare si in pofida tuturor necazurilor este un sufletel atat de pozitiv si curat.

   Astazi datorita donatorului fidel, datorita acestei persoane care ii pasa si care de fiecare ne impresioneaza atat de frumos, atat de placut prin generozitatea sa, Natalia Cislari tanara mamica si sotul ei vor avea cuibusorul lor. Acesti tineri parinti, aceasta tanara familie isi vor vedea visul realizat de a avea propria locuinta. Un simplu multumesc pentru gestul de suflet e prea putin, dragii nostri ingeri pazitori, care stiti a darui sperante si a indeplini visele celor necajiti. 

Multumim cu plecaciune, multumim ca va pasa, multumim ca sunteti alaturi si impreuna facem lucruri marete.

Cu multa dragoste,

Echipa Caritate.md - Unitate prin Caritate

Citește mai mult
Toate donațiile