Din inimă pentru Alex Rotari

11,708 EUR Din 50,000 necesari
23%
1135 Donații
23 Zile rămase
Nume Prenume Alex
Suma necesară 50,000 Euro
Diagnostic Amiotrofie Spinală Musculară (SMA1)

Mesajul mamei:

"Vă scriu cu disperare căci nu știu unde aș putea să mă mai adresez la ce ușă să mai bat… căci toate ușile mi se închid în nas. Mă numesc Svetlana sunt mămică a 3 copilași, băiatul meu de numai 2 lunișoare suferă de cea mai severă formă a bolii numite Amiotrofie Spinală Musculară (SMA1). Este o afecțiune degenerativă cu transmitere genetică autozomal recesivă care afectează neuronii din măduva spinării, adesea și pe cei din trunchiul cerebral, ducând la moartea acestora cu pierdere de masă musculară și scădere de forță.
Alex băiețelul meu are nevoie de o mulțime de aparate, pentru că nu poate respira singur, nu va mai putea tuși, ba chiar nu va mai putea nici înghiți din cauza deteriorării mușchilor. Forma de boală de care suferă, provoacă moartea micuților în lipsa tratamentului până la vârsta de 18 luni, prin insuficiență respiratorie. La moment suntem internați în spital stăm sub oxigen intubat la spitalul Centrul Mamei și a Copilului, cu ajutorul lui Dumnezeu și sprijinul altor mămici cu copii speciali am reușit să fac ceea ce alții nu au putut, să lupt cu uși închise și cuvinte grele dar ca într-un final să reușim. Am cumpărat cu ajutorul altor mămici o sticlă de sirop ca să putem începe tratament aici în țară, este vorba de un sirop EVRYSDI ( RISDIPLAM) dar costurile sunt peste măsura puterilor noastre. O singură sticluță depășește 9000 euro. Acum cât este mic, o sticlă ne ajunge timp de 2 luni dar când crește dozele se măresc și avem nevoie de mai mult. Este tare dureros să știi  că viața copilului tau să coste așa sume de bani... Cum aș putea eu de una singură? Unde să strig? La ce ușă să bat? Dacă aș putea as vinde orice părticică din mine pentru mai salva copilul.
De aceea suntem nevoiți să cerem ajutor pentru a putea să-i oferim o șansă la viață copilului nostru. Îngenunchez în fața lui Dumnezeu și mă rog să îmi dea în cale oameni buni care să devină îngerii lui Alex și să-l ajute să poată duce durerea și suferința mai usor. Ajutați-mă să îmi salvez băiatul! Nu treceți cu vederea durerea noastră!

Vă mulțumesc din inimă!

Campanie începută la 22 March 2024
Zile rămase 23
Creat de P CaritateMD
Regiune Chișinău
Categorie Social
Donație anonimă 18 Apr, 2024 23:13 2
1,000 MDL
Sergiu Turcan 18 Apr, 2024 21:25 2
50 MDL
Marina Ignat 18 Apr, 2024 21:20 4
2 EUR
SMS Unite 18 Apr, 2024 20:37
45 MDL
Tel: 373*****08
Donație anonimă 18 Apr, 2024 19:45 18
191 MDL
Doamne ajută!
Toate donațiile
10 Apr, 2024

Bumb mic si chinuit((((

Doamne ce ochisori tristi are Dragiii nostri, facem apel pentru viata lui Alex, micutul este diagnosticat cu Amiotrofie spinala musculara si are nevoie de o multime de aparate, pentru ca nu poate respira singur iar forma de boala car sufera provoaca moartea micutilor daca nu va face tratamentul corespunzător pana la 18 luni.  Parintii puiului lupta cu orice pret pentru viata baietelului lor, insa costurile sunt enorme((( Peste 50000 euro sunt necesari pentru tratamentul lui Alex.  O suma imposibila pentru familie de care acum depinde viata acestui sufletel micut si chinuit Dragii nostri, Alex are nevoie de bunatatea omeneasca, de ajutorul oamenilor pentru a-si salva viata doar priviti cat de dragalas este puiul asta mic dar duce o cruce mult prea grea pentru el...  Haideti sa fim ingerii lui pazitori pe pamant si sa intindem o mana de ajutor din orice tara, din orice colt al lumii, cat puteti si cat va lasa inima, aici 

https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-alex-rotari  

Paypal@caritate.md  

Galerie

22 Mar, 2024

Am dat start campaniei

Ştiri