Din inimă pentru Nichita Pavlovschii

76,768 USD Din 95,000 necesari
81%
2232 Donații
115 În cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Petru
Vârsta 3 ani
Suma necesară 95,000 US Dollar

  • Nume: Nichita
  • Prenume: Pavlovschii
  • Vârsta: 3 ani
  • Diagnostic:  malformație cardiaca congenitala - ventricul unic tip drept cu sept interventricular intact, hipoplazia a valvei mitrale și a cavităților stingi ale inimii, insuficienta mitrala si aortica, ventricul drept dilatat si hipertrofiat, contractilitatea globala redusa moderat, non-compactarea miocardică.
  • Suma necesara: 95.000 dolari
  • Tratament: India

Buna ziua, sunt Elena Pavlovschii si  o sa incerc sa va povestesc istoria copilului meu Nichita, care acum are nevoie de ajutorul multor oameni cu suflet mare. Nichita s-a nascut cu o malformație cardiaca congenitala - ventricul unic tip drept cu sept interventricular intact, hipoplazia a valvei mitrale și a cavităților stingi ale inimii, insuficienta mitrala si aortica, ventricul drept dilatat si hipertrofiat, contractilitatea globala redusa moderat, non-compactarea miocardică. Viciu care definitiv nu poate fi corectat, dat fiind faptul ca este un caz complicat, el s-a nascut in Kiev si a doua zi a fost operat, pentru ai salva viata. Perioada de recuperare de 1 luna jumatate, a fost foarte grea, dar el a invins aceasta lupta. Insa peste citeva luni, din cauza agravarii starii lui, am venit iarasi in Kiev unde la aproape 5 luni a fost efectuata a doua etapa de operatie, iarasi urmata de o perioada indelungata de recuperare. A fost greu si de data aceasta sa trecem prin aceasta perioada dar totusi, dorinta lui de viata a invins. Mai apoi ne-am bucurat de o perioada relativ mai linistita, cind ne bucuram de fiecare zimbet al lui si fiecare mic succes, chiar in pofida faptului ca au mai aparut si alte diagnoze (a fost diagnosticat cu surditate de gr 4, am ales sa-l protezam cu aparate performante, la fel in kiev , cu care Nikita aude si are unele succese in pronuntare). Nichita e un copil minunat, plin de viata cu o energie deosebita, dar acum o luna starea lui de sanatate s-a agravat brusc, in urma unei viroze inima lui a inceput sa cedeze. Am venit iarasi in Kiev, in speranta ca a treia etapa de operatie il va ajuta. Dar in urmata complicatiilor aparute , unica solutie este transplantul de cord, care trebuie efectuat in alta tara(India) fiind foarte costistor. Pina la momentul de fata am incercat sa facem fata tuturor cheltuielilor, dar aceasta suma din pacate este peste posibilitatile noastre ! Stiu ca sunteti oameni frumosi cu suflet mare, de aceea contez ca ne veti sustine in lupta pentru viata copilului nostru! Numai daca ne unim il putem ajuta!

Campanie începută la 6 December 2017
În cîte zile s-a colectat 115
Creat de P CaritateMD
Regiune Chisinau
Categorie Social
Donație anonimă 31 Mar, 2018 00:23 166
100 MDL
Pentru ca durere straina nu exista!!
Donație anonimă 30 Mar, 2018 23:43 75
10 EUR
Dumnezeu sa va ajute.
Donație anonimă 30 Mar, 2018 13:35 100
500 MDL
Sirbu Mariana 30 Mar, 2018 12:59 29
200 MDL
Sănătate pui de om !!!
Ciudin Irina 30 Mar, 2018 08:50 4
200 MDL
Sa dea Dumnezeu ca intr-o zi inimioara lui Nichita sa bata sanatoasa!!!
Toate donațiile
31 Mar, 2018

Dragii nostri, spunem STOP DONATII pentru Nichita Pavlovschi. Impreuna cu alte donatii micutul are toata suma necesara pentru o inimioara noua. Multumim din suflet si cu plecaciune pentru fiecare donatie si incurajare, datorita noua, oamenilor, micutul are sansa la viata, iar acum nu ne ramane decat sa ne rugam. Cu nerabdare il asteptam sa revina acasa si sa creasca un copilas sanatos. Multumim pentru sansa la viata.

Galerie

30 Dec, 2017

Dragii nostri mai incercam inca odata sa sustinem inimioara lui Nichita, sa fim alaturi de micut, sa facem o minune de care are nevoie, sa donam din putinul care este pentru a-i salva viata.

Video

Am dat start campaniei

Ştiri