Din inima pentru Nicolae Haralampov

83,832 USD Din 100,000 necesari
84%
1088 Donații
460 În cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Ursachi Alexandra
Vârsta 27 ani
Suma necesară 100,000 US Dollar

  • Nume: Haralampov
  • Prenume: Nicolae
  • Varsta: 27 ani
  • Diagnostic: Leucemie gradul II
  • Suma necesara: 80.000 dolari
  • Tratament: Turcia

Mesajul mamei :

De ce cancerule esti atit de crud, si in fiecare zi furi din viata fiului meu!!!!
Nicoale sufera de o forma de leucemie foarte grea ,,Leucemie Mieloblastica M2,, . Drama prin care acum citeva luni in urma a trecut primul transplant de celule stem, care le numea ,,Diamantele Vietii,  pentru ca transplantul ne reusise cu succese. Doar ca aceasta bucurie, nu a intrat pe mult timp in familia mea. Cind am crezut ca mi-am salvat fiul, cu 3 luni inapoi de la transplant, boala a recidivat, emigrand cu o tumoare pe creier mult mai agresiva.
Acum începem o noua lupta  care ne-a uimit pe toti: Nicolae este mult mai puternic, mult mai increzut si mult mai pregatit cu aceasta boala crancena. In prezent ne aflam in Turcia , unde este gata pentru urmatorul tratament. Fiul meu nici de data aceasta nu s-a lasat invins.. Continuam sa credem in sansa lui.
La moment starea lui Nicolae este stabilă, am trecut o sedinta de chimioterapie cu succes. Acum urmeaza alte sedinte cu administrare unor tipuri de molecule. Suportul financiar este insuficient pentru noi, costurile sunt peste puteri. Am ramas cu datorii de la prima etapa de tratament de 35 000$, acum s-au adaugat din nou alte sume aproximativ 40 000$. Problema este in gasirea finantelor.

   Rog toti oamenii de buna credinta a caror mame, intelege durerea copiilor sa participe la colectarea de fonduri pentru Haralampo Nicolae. Cu mari sperante si plecaciuni vin catre voi de a incerca sa va avem alaturi pentru a oferi o șansă la vindecarea unicului meu fiu si anume prin ajutorul pe care il puteti face. Nicolae vrea sa traiasca, si va lupta pentru a doua oara, sa invingem.

Mulțumim cu plecăciune!

Campanie începută la 30 June 2018
În cîte zile s-a colectat 460
Creat de Ursachi Alexandra
Regiune Soroca
Categorie Social
Donație anonimă 2 Oct, 2019 15:02
2,000 EUR
Donație anonimă 5 Sep, 2019 12:56
7,000 EUR
caritate.md donatie lunara 1 Aug, 2019 12:15
5,000 USD
don lunara 5 Jul, 2019 11:28
5,000 EUR
Donație anonimă 6 Jun, 2019 19:48
5,000 USD
Toate donațiile
5 Mar, 2019

Dragii nostri, cu mare regret Nicolae a pierdut lupta cu cancerul. Condoleante familiei... Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.

2 Jan, 2019

Dragii nostri, mai jos este mamica lui Nicolae, nu stiu cat inca mai poate rezista, nici nu vrea sa se gandeasca daca mai poate, daca mai simte ceva, pentru ca acum traieste cu un singur gand, SA-SI SALVEZE FIUL. E la pamant de atatea greutati, acum cu doua zile in urma totusi din cauza datoriei mult prea mari si anume de 60.000 euro, Nicolae a fost externat... Sincer nu puteam sa privim video pana la urma, pentru ca lacrimile disperate ale acestei mame dor atat de mult. Sa stiti ca a vrut pur si simplu sa ne spuna ca cauta disperat oameni care sa se alature in lupta pentru viata fiului ei. Dar... nu a rezistat... sarmana mama... are zile intregi nedormite... vorbind cu ea, noi defapt stim ca in sufletul ei se ascunde mult mai multa durere, mult mai multa disperare, ii este si frica... fiindca stie ca ea acum este umarul lui Nicolae care incearca sa-l incurajeze. Dragii nostri, Nicolae are ca niciodata nevoie de noi, suntem sansa lui de a se intoarce sa-si prelungeasca tratamentul. Va spunem sincer o mai mare durere in ochii acestei mamici nu am vazut, lupta cum o mama poate dar deja si ea nu mai rezista... Din inima haideti sa incercam sa le readucem speranta ca totusi ei vor reusi, ca totusi nu sunt singuri si ca oamenii pot fi uniti la durere. Donati cat puteti aici, din orice colt al lumii: https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-nicolae-haralampov

Galerie

Video

19 Sep, 2018

Nicolae nu cedeaza, are 27 de ani si stim ca viata lui este inainte. Acum el duce o lupta poate grea pentru el, dar nu si imposibila de invins. Alaturi de el este cea care ia dat viata, care lupta cu el impreuna si care este pregatita si a doua oara sa-i dea viata, ori de cate ori va fi necesar. Transplantul de celule stem sunt venite de la mamica caci compatibilitate este foarte mare, iar mama era atat de fericita auzind ca isi poate ajuta fiul. Ce nu fac mamele pentru noi... Dragii nostri Nicolae are nevoie de sustinere, este plin de speranta si vrea sa se intoarca acasa sanatos. Tot ce-l opreste acum este neputinta financiara, pentru ei este o suma enorma si asta il face sa fie foarte disperat. Din inima mai putem salva o viata, mai putem sterge lacrimile acestei mamici. Pentru viata lui Nicolae sa jertfim cat putem caci lupta lui poate fi invinsa.

Galerie

Video

1 Jul, 2018

Am dat start campaniei

Ştiri