Selectați limba

Din inima pentru Nicolae Haralampov

17,262USD donați din 80,000 USD necesari
30 zile rămase
Modalități de donație
Vezi alte metode de donare

Din inima pentru Nicolae Haralampov

Campanie începută la 30 Jun 2018
Creat de

A. Ursachi

Regiune Soroca
Categorie Social

  • Nume: Haralampov
  • Prenume: Nicolae
  • Varsta: 27 ani
  • Diagnostic: Leucemie gradul II
  • Suma necesara: 80.000 dolari
  • Tratament: Turcia

Mesajul prietenilor:

Bună ziua, tuturor oamenilor. Suntem prietenii lui Nicolae și vă rugam din tot sufletul să ne ajutați să-l vedem pe Nicolae acasă, sănătos. 

Nicolae Haralampov este tânărul din Soroca, unde la vârsta de 27 ani a primit cea mai zguduitoare noutate nu numai pentru el, dar și pentru părinți, pentru noi ca prieteni și pentru toți cei care îl cunosc. De curând a fost diagnosticat cu leucemie de gradul II, și unica șansă a lui de a fi sănătos este transplantul de măduvă osoasă, care ne costă enorm. Nicolae are nevoie de 90.000 dolari pentru a-și salva viața. E o sumă atât de mare pentru părinți și sunt atât de disperați că nici nu pot să își imagineze de unde pot găsi acești bani. Este un tânar ca toți ceilalți, plin de viață cu multe speranțe pe viitor, dar viața l-a lovit  crunt. 

Oameni frumoși, buni, generoși, care citesc aceste rânduri, noi avem nevoie de Dvs. Nicolae are nevoie de Dvs., acum ne sunteți viața. Din inima și din sufletul acestor părinți îndurerați și puși la pământ, vă rugăm să nu treceți pe alături, vă rugăm să-l ajutpm în o luptă imposibilă de învins de unul singur.

Mulțumim cu plecăciune!

Facturi si declaratii

ACTUALIZAT, 19 September 2018:

Nicolae nu cedeaza, are 27 de ani si stim ca viata lui este inainte. Acum el duce o lupta poate grea pentru el, dar nu si imposibila de invins. Alaturi de el este cea care ia dat viata, care lupta cu el impreuna si care este pregatita si a doua oara sa-i dea viata, ori de cate ori va fi necesar. Transplantul de celule stem sunt venite de la mamica caci compatibilitate este foarte mare, iar mama era atat de fericita auzind ca isi poate ajuta fiul. Ce nu fac mamele pentru noi... Dragii nostri Nicolae are nevoie de sustinere, este plin de speranta si vrea sa se intoarca acasa sanatos. Tot ce-l opreste acum este neputinta financiara, pentru ei este o suma enorma si asta il face sa fie foarte disperat. Din inima mai putem salva o viata, mai putem sterge lacrimile acestei mamici. Pentru viata lui Nicolae sa jertfim cat putem caci lupta lui poate fi invinsa.

Citește mai mult
Campanie începută la 30 June 2018
Creat de

A. Ursachi

Regiune Soroca
Categorie Social
Toate donațiile