Din inimă pentru Olesea Cojușco

2,465 EUR Din 100,000 necesari
2%
331 Donații
259 În cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Olesea
Vârsta 41 ani
Suma necesară 100,000 Euro
Diagnostic Leucemia acută, mieloblastică

Dragi prieteni!
Mă numesc Olesea Cojușco, am 41 de ani și sunt mamă a doi copii. A fost un șoc pentru mine când mi s-a pus diagnosticul de Leucemie acută mieloblastică. Am luptat câteva luni, dar tratamentul nu dă rezultate. Medicul a spus că singura soluție este transplantul de celule stem. Ne-am adresat la mai multe clinici, am primit răspuns din Turcia, dar suma care ni s-a cerut este enormă pentru familia mea. Vă rog din suflet, ajutați-mă fiecare cu ce poate. Eu știu că există mulți oameni buni și cred, sper că îmi veți dărui șansa la viață.
Îmi doresc să trăiesc, foarte mult.

Campanie începută la 1 December 2022
În cîte zile s-a colectat 259
Creat de P CaritateMD
Regiune R. Ocnita, s. Unguri
Categorie Social
SMS Moldcell 17 Aug, 2023 10:00
45 MDL
July
SMS Moldcell 17 Aug, 2023 10:00
45 MDL
July
SMS Moldcell 17 Aug, 2023 10:00
45 MDL
July
SMS Moldcell 17 Aug, 2023 10:00
45 MDL
July
SMS Moldcell 17 Aug, 2023 10:00
45 MDL
July
Toate donațiile
22 Aug, 2023

Din pacate, doamna Olesea a cedat luptei pentru viata. Sincere condoleante familiei si multa putere in aceste momente grele pentru ei.

Donatiile pentru aceasta mamica au fost redirectionate catre micutul Alexandru Barabas, ce are nevoie urgent de tratament costisitor peste hotarele tarii.( in lista donatiilor a cazului Alexandru Barabas este dovada redirectionarii a donatiilor doamnei Olesea)

6 Aug, 2023

Mesajul Olesei:

"Bună ziua tuturor, de mult nu am venit cu nici o informaţie ce mi se întâmplă acum și care este starea mea generală.
La moment sunt internată la Institutul Oncologic din Chisinau. Starea mea este acum numită „critică dar stabilă”. Sincer, denumirea stării mele, devine înfricoșătoare, cel puțin pentru mine și familia mea, dar mergem mai departe, cu credință în Dumnezeu și cu speranța ajutorului de la toți cei care nu sunt indiferenți, datorită cărora am reușit deja să parcurgem jumătate din drum. La moment am finalizat prima cură de chimioterapie după o recidivă. Acum toate analizele mele încep să scadă, hemoglobina, leucocitele, trombocitele aproape s-au apropiat de nivelurile minime. Dar, în ciuda faptului că toți indicii care i-am enumerat mai sus au scăzut, sperăm că totul se va normaliza în viitorul apropiat și că celulele canceroase vor începe treptat să dispară, iar în curând sper că voi auzi „Tu ești în remisie”. Și de îndată ce se întâmplă acest lucru, zbor imediat în Turcia pentru un transplant de măduvă osoasă, pentru că fără el nu există șanse, aceste cuvinte sunt dureroase atât pentru mine cât și pentru familia mea. Dar eu în continuare sunt o luptătoare, și nu voi renunța.Vă cer din nou ajutorul și mă rog bunului Dumnezeu să vă întoarcă de multe ori și sunt sigură că mă va auzi, mulțumesc tuturor."

Galerie

19 Jul, 2023

Dragii nostri, cu o mare disperare si o mare durere familiaacestei mamici, ne implora pe fiecare sa ii ajutam sa poate acoperi cheltuielile pentru tratamentul vital. Doamna Olesea este intr-o situatie extrem de grea pentru ca familia nu mai face fata financiar. Puterile lor  s-au epuizat si  traiesc cu frica sa fie intrerupt tratamentul acestei mamici. Va rugam din inima sa fim alaturi, sa ajutam, sa intindem o mana de ajutor unei mame care se lupta pentru viata insa de una singura cu familia ei nu se descurca. Suntem sansa si salvarea acestei mamici sa primeasca sansa sa traiasca.

Suntem multi si va rugam pe fiecare, cine cat poate sa jertveasca pentru doamna Olesea, o distribuire la fel e de mare ajutor acum in aceste momente cand aceasta mamica este cuprinsa de o disperare enorma si de frica sa isi piarda sansa care o poate salva.

Din orice colt al lumii, pentru doamna Olesea se poate face donatii, aici: 

https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-olesea-cojusco

Galerie

1 Dec, 2022

Am dat start campaniei

Ştiri